benimde 2 ay önce sirden sonra oldu kahverengi.Normal diyorlar doğumdan birkaç ay sonra açılırmış.
Sirden olacağı aklıma geldi aslında ama daha önce duymadığım için konduramadım :))))))) İnşallah açılır rengi zaten esmerim. birde koltuk altım böyle renk değiştirince özellikle yaz mevsimi çık sıkıcı bir durum
benimde gögüs cevrem ve koltuk atlarında hafiften bi esmerleşme var neden böyle oldu bende bilmiyrum.bende bütün halılarımı kaldırdım ev harbiden hecc güzel durmuyor ya.sonunda bir canta hazırlayabildin kendine...korkuyordum poşette götürcen eşyaları diye
Bir çok kişide hamilelikten dolayı, göğüs, koltuk altı ve vajina bölgesinde kararma oluyormuş. Bebek doğduktan sonra emzirdikçe geçiyormuş.
Aynen canım ya poşetlerden kurtuldum :)))) Teyzem benimle dalga geçiyordu. Alışveriş yaptıkça sana marka karton çantalardan alıcam bol bol onlara koyar götürürsün diyordu :)))))))))
canım ne kadar şanslısın ki annen kayınvaliden düşünceli insanlarmış. Ben bütün temizliğimi kendim yaptım kimsecikler yardım bile teklif etmedi. Allah kimseyi zorda bırakmasın hele ki bizim gibi hamileleri. Çok zor oluyor son zamanlarda hele.
Tşk ederim canım. Aynen Allah kimseyi zorda bırakmasın hamilesini , yaşlısını , hastasını.
Annem ve kayınvalidem ikiside gençler ikiside tam 48 yaşında şanslıyım sanırım bu yüzden yardım ediyorlar.
Hem ben hemde eşim evin tek çocuklarıyız ikimizinde kardeşi yok. Bu yüzden bize daha düşkünler Allah razı olsun onlardan haklarını ödeyemem.
sir ağda sıcak sürüldüğü için kararma yapıyormuş onun için benim kuaförüm bebanthol pişik kremini önerdi ağda sonrası birkaç gün onu sürüyorum tekrar beyazlamasını sağlarmış
Sonradan krem sürmeyi düşündüm ama bebeğe zararı olurmu bilemedim. Doğumdan sonra sürerim inşallah. Alt bölgeyede ağda yaptırmıştım göbişten göremiyorum. Desenize orasıda karardı :))))))))))))))))))))))))))))
herkese selam canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim valla berbat bir haftasonu geçirdik malesef kocacım hastalandı ateşler içinde yattı iki gece tabi bende sabaha kadar başında sıfır uyku o kadar çok terlediki anlatamam çamaşır yetiştirmedim değiştirmeye tabi bu iki gün kızımla da hiç ilgilenemedim sevemedim konuşamadım hareketlerini takip edemedim oda yoruldu benimle beraber yorgunluktanmıdır nedir bilmiyorum belim ve kasıklarım agrıyo ellerim ayaklarım şiş ve böyle beyaz beyaz noktalar oldu ayaklarımda ama kocacım biraz daha ii ateşi düştü çok şükür
bu arada yeni taşınan bi komşu vardı hamile 8 eylül demişlerdi doğumunu cumartesi sabahı doğuma gitti oda 38.doğurdu ve kızı olmuş bitane daha ayy eylül bebekleri erkenci galiba gerçekten ben daha hiç nst ye girmedim bu perşembe kontrolüm var hem çatı muyanesi olcam hem nstye gircem çok merak ediyorum sancı çıkcak mı
bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini kuvvetli hissediyorum yaa şimdi yorumları okuyunca yeri daraldı falan diosunuz ya şimdi içime kurt düştü benimki büyümedimiki acaba yeri daralmadı mı da böyle hissedebiliyorum:26:
Canım çok ama çok geçmiş olsun eşine. Bu arada benimkide bilgisayarcı o soğuk odaların adı SERVER ODASI ve gerçekten klima olmadan olmaz buz gibi olması gerekiyor o odaların. Benim eşimde 1 aydır Server odasını yeniliyor çalıştığı şirkette. Ctesi öğlen 12 de geldi eve cuma günü orda sabahladı düşün. Allahtan hasta olmadı tekrar geçmiş olsun sana.
Benimde doğumuma 17 gün kaldı ama doktorum bebeğin erken gelir kız bebekleri genelde erken gelir diyor ve hala bende bir belirti yok. Hareketleride kısıtlanmadı özellikle bugün sabahtan beri faaliyette hiç durmuyor. Şuan yazarken bile ayağını uzatıp çekiyor. En çok sağ tarafımı şişiriyor indiriyor. Spormu yapıyor ne yapıyor anlamadım. Karete, judo falan tabi olan bana oluyor.
Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyim
Bu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde
bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyor
Kavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
Canım inşallah yarın doğurursun inşallah tam gününde doğar ve en güzeli olur.
Benim dayım 12 eylülde evlenmişti kızıda 12 haziranda doğmuştu. eşi aynı gün hamile kalmış tam 9. ayında bebiş doğmuştu :))))))))