2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bildiğim okudugum kadarıyla verilmemesi gerekiyor

ya bende öyle biliyorum ama daha öncede demiştim benim görümcem doğum yapalı 1sene oldu onada doktor su verme demişti vermedi tabi ama sonra bebeği rahatsızlandı ve sonuç bebek susuz kalmış acaba günde 2 3 çay kaşığı versek özeliikle emzirdikten sonra su vermek agız içinde kalan sütü temizlediği için agız yaralarını engelliyormuş

amanııııııııııınnnn mojeliii hayırlısıyla tatlı sona geldin mi hadi bakalım ALLAH kurtarsın sağsağlim hayırlısıyla kucakla bebeğini

amaninnnnnnnnnnnnnnnn bi bebiş daha geliyor inşallah hayırlısıyla sağlklı gine..ayy sen şimdi son kez göbüşlü olarak gezicen
Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...

bebis 2650g ve 48cm dogdu.sarilik nedeniyle su an hastanedeyiz isik aliyor.cok ciddi degil dedi doktor.yarin cikariz insallah.simdilik uslu.sadece acikinca agliyor.gecede 2 ya da 3 defa uyaniyor.ben bedensel olarak cok iyiyim ama psikolojik olarak berbat durumdayim.henuz sahiplenemedim beb
Egi ne olacak bilmiyorum.en kisa zamanda bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.

aynen oyle canim hakkkmizfa hayirlisi ne ise o olsun[/QUOTE]bunlar senin icinn

ayy ne güzellll hayrlsıyla kavusacaksın bebegıne
darısı hayrlısıyla benım ve diğer güzel annelerin başına inş

allahım ne kadar heyecanlısındır.Bu gece uyku girmez gözüne. canım nihayet sona geldin allahım ikinizide korusun sağ salim inşallah.

keşke bende ne zaman doğuracağımı bilsem. Umarım yarın çok rahat bir sezeryan ameliyatı geçirirsin sorunsuz i problemsiz. ve oğluşuna kavuşursun inşallah canım.

Bekle bekle gelmiyo kızım yaa.. 3800 kg olmuş ve doktorum beklemekte ısrarlı bu gidişle 5000 kg falan doğurucam sanırım. Doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin allah hepinize

1 sene boyunca mı vermemiş 6 ay boyunca mı

Benden 2 gün öncesin bende bekliyorum ama gelmiyorlar. Başak burçları çok nazlı olurmuş. yandık valla şimdiden naz yapıyor kızlarımız :))))))

Adınıda ÖYKÜ NAZ koyucam yandımki ne yandım

bu fikri çok beğendim en azından ev dağınık gidince ne olacak derdi olmazdı

benim evin dağınık olacağı kesinde dönüşümüzde toplu olması güzel olurdu

annem ve kayınvalidem temizlik yaptıda ne oldu.
banyo yaptım öğlen her yer saç oldu.
koltuklarım pofuduk pofuduk. oturup yaslanıyorsun dağınık duruyor :)))))))
yatağımı 1 aydır toplamıyorum , her halsizlik hissettiğimde gidip yarım saat yatıyorum.
bebeğimin odası dağınık değil sadece :)))))))))))

rabbim sağ salim kurtarsın ikinizi de inş.senin için hayırlı sağlıklı bir doğum olur.

hakkınızda hayırlısı inşallah .2 eylül benim doğum günüm :)

selam kizlar ben hala doguramadim 2cm aciklik var cuma gunu nisanimda geldi ama tik yok moralim cok bozuk esim anlayissiz davraniyo usandim bian once melegimi almak istiyorum kollarima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…