- 15 Şubat 2013
- 214
- 0
arkadaşlar yaa sizler bebeğinize ilk 6 ay su vercek misiniz ?
Ben vermeyi düşünmüyorum. 2 hafta önce bu konuyla ilgili bir doktoru izledim trt 1 de . Anne sütünün içinde suda var kesinlikle su vermeyin bebeğinize dedi. Anneleriniz yada kayınvalideleriniz ısrar edebilir ama vermeyin dedi vallahide billahide :))))))))))))
bildiğim okudugum kadarıyla verilmemesi gerekiyor
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
amaninnnnnnnnnnnnnnnn bi bebiş daha geliyor inşallah hayırlısıyla sağlklı gine..ayy sen şimdi son kez göbüşlü olarak gezicenbizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
keşke bende ne zaman doğuracağımı bilsem. Umarım yarın çok rahat bir sezeryan ameliyatı geçirirsin sorunsuz i problemsiz. ve oğluşuna kavuşursun inşallah canım.bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
ya bende öyle biliyorum ama daha öncede demiştim benim görümcem doğum yapalı 1sene oldu onada doktor su verme demişti vermedi tabi ama sonra bebeği rahatsızlandı ve sonuç bebek susuz kalmış acaba günde 2 3 çay kaşığı versek özeliikle emzirdikten sonra su vermek agız içinde kalan sütü temizlediği için agız yaralarını engelliyormuş
amanııııııııııınnnn mojeliii hayırlısıyla tatlı sona geldin mi hadi bakalım ALLAH kurtarsın sağsağlim hayırlısıyla kucakla bebeğini
Bekle bekle gelmiyo kızım yaa.. 3800 kg olmuş ve doktorum beklemekte ısrarlı bu gidişle 5000 kg falan doğurucam sanırım. Doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin allah hepinize
inş bu nst sancıları doğumu başlatmaya yeter bebek 2 hafta geriden geliyo ufak bebeşim günler yaklaştı doğum başlamz diye korkuyom bende
1 sene boyunca mı vermemiş 6 ay boyunca mı
Bekle bekle gelmiyo kızım yaa.. 3800 kg olmuş ve doktorum beklemekte ısrarlı bu gidişle 5000 kg falan doğurucam sanırım. Doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin allah hepinize
aslında temizlik icin diyorum ki hani biz sancılarımız tutunca hastahaneye gidiyoruz ya ailelere haber verdikten sonra temizlği yapcak olan bayana da mı haber versekbiz doğururken o da evi temizler bebişte güzel temiz eve gelir ben bu gidişle onu yapcam herhaldeee
bu fikri çok beğendim en azından ev dağınık gidince ne olacak derdi olmazdı
aa hiç korkma şimdi birşeyim yok dersin bakmışsın bir saat sonra bebiş kucağında allahın izniyle gününü tamamlamış artık süprizde zsıra
benim evin dağınık olacağı kesindedönüşümüzde toplu olması güzel olurdu
Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyimBu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyorKavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum[/QU
cnm hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına....