2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey anlatcam ama azcik utaniyom bu sabah yatakta gozumu acar acmaz altimdan su akiverdi engel olamadim.apartopar kalktim tuvalete gitiim sonra su gelmedi ama çisimi yaptim.o yatakta gelen bebegin suyu degildir dimi

Kizlar bisey anlatcam ama azcik utaniyom bu sabah yatakta gozumu acar acmaz altimdan su akiverdi engel olamadim.apartopar kalktim tuvalete gitiim sonra su gelmedi ama çisimi yaptim.o yatakta gelen bebegin suyu degildir dimi

valla gelen su mu yoksa idrar mı bilemem ama bazen benimde alt tarafım o kadar kötü oluyor ki istem dışı idrar kaçırmaktan korkuyorum.kendimi heran idrarımı tutarken buluyorum ne kadar zor birşey

ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında

Bi arkadasim dogum yaptiginda yanindaydim sutu gelmeyince doktor yada hemsirelerden biri tam larak hatirlamiyom onlarin yazdigi mamayi almisti.cantaya mama koymaya gerek yok bence lazim olursa yakinlarinizdan biri eczaneden aliverir

cvplarınız için teşkler kızlar o zaman yanıma sadece biberon almam yeterli sizlerin dediği gibi çok gerekli olursa eczaneden alınır...

Gunaydinnnn..vc yollarini cok asindirdik hamilelikten dolayi.

günaydın canım evet özellikle geceleri kalkmak zor oluyor.acaba diyorum geceleri idrara kalkmak alışkanlık dışında doğumdan sonra geceleri bebeğimiz için de kalkacaz ya ön alıştırma mı oluyor.herşeyi iyi yönden düşünmeye çalışıyorum.bazen kendimi çok polyana görüyorum da

Son düzenleme:

Olabilir son aylar zaten bebekle ilgili herseye on hazirilik olabilir arada polyanacilik yapabiliyorsan ne mutlu sana

Günaydın tatlı bebişlerin, tatlı annişleri,

Canım benim bebeğimde tam olarak seninkiyle aynı zamanda aynı kiloda çıktı bende çok üzüldüm bu duruma sağolsun burdaki arkadaşlar destek oldular. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı, sağlıklı olsunlarda dünyaya geldikten sonrada kilo alırlar İnşallah. İçimizi ferah tutalım.
Doğumda tamamen kısmet işi normal deyip sezeryanla çıkan çok hastanede. Hiç belli olmaz belki döner bebişin. Bebişler ve biz sağlıklı olduktan sonra gerisi teferruat. Allah başka dert vermesin.

Kizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor

Kizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor

anlaşılmaz bir ağrı degil mi insan acaba demeden duramıyor.bende de garip bir ağrı bazen acaba psikolojik mi diyorum ama tam eminde olamıyorum.ortada kaldım.

merhaba arkadaşlar benım de dun nstde de sancı cıktıgından berı psıkolojıkmıdır nedır agrım sancım var
dunku muayeneden snra kanama tarzı lekelenme olması normal dedı doktorum ama dun oldu lekelenmem sabahta vardı ama cok cok az
az once lavobaya gttm baya var
ıns dunku muayene sonrası olan seylerdır nısan degıldır
bebegım ıns on gun daha durur annesının karnında hayrlısıyla

Kızlar aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum... :26:

Ben ilk doğumumda düşünmüştüm ama çok pahalıya mal oluyor. O nedenle vazgeçtim.Bir de bana en yakın merkez İzmir'de, ben Muğla'dayım.Gözümde büyüdü.
Ama madden ve fırsat olarak müsait olsam düşünürdüm.En azından çocuklarımın hayatı sağlık açısından daha kolay olurdu.Bildiğim kadarıyla kordon kanından alınan kök hücreler kardeşlerin rahatsızlıklarında da kullanılabiliyor.

Dün ben de çatı muayenesi oldum doktorum hafif bir lekelenme olabilir dedi ama olmadı ama lekelenmeyi geçerse adet kanı renginde ve yoğunluğunda olursa gel demişti sen de bir ara sor istersen

Saol cnm benim şimdiden kesinlestirmek gerckten cok iyi oldu defgin gbi.. Ağustos 29 da druma bakicak daha icerde kalmak istyorsa 3 eylül tarhmz ayyyy ))))

Bazen idrar kacagi olabliyormus ama cok kilo alanlarda oluyor dye bliyorm belki de sudur bebisin geliyordr ne dersn )) habersz brakma bizi..

Bebein kanala düştü mü eger daha kanala grmedyse bnlar yalancı sanclar cnm

Cnm kac kilo bebein şu an tlfndn gözükmüyor tarhe kac gün var çok üzülme cnku üzüntü suyun gelmesnde büyük etken moralni yüksek tut hayrlsi olsn bebis gelirsa unutrsun bnlari oh dersn ben artk sabredemyorm cddi cddi ))

Kızlar hastanede ikramlarniz olucak mi neler olucak ya da dr unuza ufak bi hediye düşünüyorum sz de düşünüyor msnuz ne alicaksnz.. baska kmlere ikramlar yapiliyor hc bilmedgm bi konu ne yapicami bilmiyorum ..

herkese günaydın kızlarr misafirlerimden bişey de yazamadım.baya da konu olmuş hepsini okuyamadım. dün benimde nst mvardı yavaş yavaş yaklaşıyorsun dedi doktorum doğuma şuan tek sıkıntım daha önce de yazmıştım tansiyon bu şekilde yükselmeye devam ederse eylülü beklemiyecek benim kız.artıkçoksık çağrıyor doktorum çarşamba bidaha gideceğim tansiyonum sıkıntı yaratmazsa normal doğum dedi doktor ama tansiyon yüksekliği bebeğiçok hareketlendiriyormuş ki öyle oldu gerçekten dönerse tekrerdan sezeryan yaparız dedi çarşamba günü netleşecek herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…