Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..
ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?
ayy hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin:) kimbilir içerde ne işler çeviriyorlar bir bilebilseydik hiç rahat durmuyorlar zaten:)
Ben degil ama bir arkadasimin yaptigini icmistim onun yapildigi adini bilmedigim şeyi bulmak zor olurmus siz buldunuzmu
yav ne bilim alismisim 4 aydir hareketini tek yerde hissetmye 2 gundur ayni anda hem yukarda hem kasikta olunca sasiriyom senin bebisinin hareketleride oylemi.telefondan girdigim icin kachaftalik oldugunu goremiyom
Eger face grubunda aktif degılsen sılıyor arkadaslar benı sılmısler halbukı ben tam anlamıyla takıpcı ıdım ama paylasımda bulunmadıgım ıcın sılındımNeden boyle bır sey gereklı goruldu anlamadım cok gucendım
Az önce doktordan geldik. Sadece nst'ye girdim. Bu kadar. "Var mı bir sıkıntın?" dedi. Ödemim olmaya başladı dedim, "normal" dedi. Hafif sancılarım oluyor dedim, "normal" dedi. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Devam ediyim mi dedim? "Devam" dedi. "Kanama, su, sancı vb gelirse hemen gel" dedi ve bittiÇatı muayenesi de yapmadı, yapıcam demişti. Haftaya çağırdı. İnşallah o zamana gelir bebeğim...
Kızlar, kan sulandırıcı iğne kullananlar siz de doğuma kadar devam edecek misiniz?
hehehe rümaysaa deniz mi aşerdin sen :)
seneye üç senelik yetecek kadar tatil yapmak istiyorum bende
geçen sene de hamileydim yapamadım, bu senede hamileyim yapamadım, önümüzdeki yılı da garantiye almalıyım
anladim canim ben o tur hazirliklar yapmiyom sadece dogum yaptigim gun hastahanede calisanlara hastalara refakaticilara baklava gibi sey dagittiricam esime.lohusa şerbeti die geçiyo aktarda onun için kırmızı bi şeker var.kaynatılıyo içine karanfil badem felan atılıyo güzel ama yapan var mı siz ne gibi hazırlık yaptınız doğum sonrası eve gelenler için merak ettim.çocuk şekerleri felan
He ozaman normal yani sende de oluyorsa.artik haftalar buyuyor yeni seyler ogreniyozben 36.haftadayım bende de uzun zamandır seninki gibi oluyor. herhalde ellerini ayaklarını aynı anda oynatınca oluyor diye düşündüm hep. içerde kendi kendilerine vakit geçiriyor napsın yavrucaklar:)
Canım geriniyordur yavrucak napsın artık büyüdü annesi sığmıyor:)Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..
Canım üzülme gelişimi tamamlanmıştır artık. Gözün aydın şimdiden.şekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum
bende kan sulandırıcı kullanıyorum , doktorum doğuma kadar devam hatta doğumdan sonrada kısa bir süre kuıllanıcaz dedi.senin doğum şeklin belli mi canım normal mi sezeryan mı olacak.kan sulandırıcı kullananlar genelde sezeryan oluyomuş diye okuyorum internette ama doktorum öyle bişey yok dedi.şimdilik normal gözüküyor benim
Amın cnm benıde heycan sardı ama hala ınanamıyorum sankı hep karnımda durcakmıs gıbı
canım nişanın geldi mi merak ettim benimde nişanım geldi 3 cm açıklığım var ama 2 gündür bebekten ses seda yok sancımda yok
gücenmekte haklısın zaten , ben çıkmadan tepkimi verdim o yüzden hiç umrumda değil ama saçma ötesi bişey yapmışlar.ben onlar kadar konuşmak zorunda değilim , herkes yapısı gereği farklıdır bunu algılayamayacak arkadaşlar orda yönetici olmuşlar. tepe tepe kullansınlar
Az önce doktordan geldik. Sadece nst'ye girdim. Bu kadar. "Var mı bir sıkıntın?" dedi. Ödemim olmaya başladı dedim, "normal" dedi. Hafif sancılarım oluyor dedim, "normal" dedi. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Devam ediyim mi dedim? "Devam" dedi. "Kanama, su, sancı vb gelirse hemen gel" dedi ve bittiÇatı muayenesi de yapmadı, yapıcam demişti. Haftaya çağırdı. İnşallah o zamana gelir bebeğim...
Kızlar, kan sulandırıcı iğne kullananlar siz de doğuma kadar devam edecek misiniz?
evet sevgili anneler an itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. çok rahatladım. Bebeğime odaklıyım artık annemde yanımda çok şükür:) halıları yıkattık beşiği hazırladık haftayada evi temizletirsek değmeyin keyfimize:) insanın annesi gibi yok valla
Nasılsınız
sanırım doğum yapan yok rabbım kolay dogumlar nasıp etsın ıns
benımde salı gunu kontrolum var ıns ıyı sonuclar alırım
Bugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorumkızıma kavusmak ıstıyorum bıran once
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?
senin ilk çocuk değil miydi canım ?
sımdıye kadar bısey yoktu az once pecetemde kahverengı bı lekenme vardı nısanmı acaba sancım yok suan
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
gücenmekte haklısın zaten , ben çıkmadan tepkimi verdim o yüzden hiç umrumda değil ama saçma ötesi bişey yapmışlar.ben onlar kadar konuşmak zorunda değilim , herkes yapısı gereği farklıdır bunu algılayamayacak arkadaşlar orda yönetici olmuşlar. tepe tepe kullansınlar