2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..

ayy hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin:) kimbilir içerde ne işler çeviriyorlar bir bilebilseydik hiç rahat durmuyorlar zaten:)

ayy hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin:) kimbilir içerde ne işler çeviriyorlar bir bilebilseydik hiç rahat durmuyorlar zaten:)

yav ne bilim alismisim 4 aydir hareketini tek yerde hissetmye 2 gundur ayni anda hem yukarda hem kasikta olunca sasiriyom senin bebisinin hareketleride oylemi.telefondan girdigim icin kachaftalik oldugunu goremiyom

Ben degil ama bir arkadasimin yaptigini icmistim onun yapildigi adini bilmedigim şeyi bulmak zor olurmus siz buldunuzmu

lohusa şerbeti die geçiyo aktarda onun için kırmızı bi şeker var.kaynatılıyo içine karanfil badem felan atılıyo güzel ama yapan var mı siz ne gibi hazırlık yaptınız doğum sonrası eve gelenler için merak ettim.çocuk şekerleri felan

yav ne bilim alismisim 4 aydir hareketini tek yerde hissetmye 2 gundur ayni anda hem yukarda hem kasikta olunca sasiriyom senin bebisinin hareketleride oylemi.telefondan girdigim icin kachaftalik oldugunu goremiyom

ben 36.haftadayım bende de uzun zamandır seninki gibi oluyor. herhalde ellerini ayaklarını aynı anda oynatınca oluyor diye düşündüm hep. içerde kendi kendilerine vakit geçiriyor napsın yavrucaklar:)

gücenmekte haklısın zaten , ben çıkmadan tepkimi verdim o yüzden hiç umrumda değil ama saçma ötesi bişey yapmışlar.ben onlar kadar konuşmak zorunda değilim , herkes yapısı gereği farklıdır bunu algılayamayacak arkadaşlar orda yönetici olmuşlar. tepe tepe kullansınlar

bende kan sulandırıcı kullanıyorum , doktorum doğuma kadar devam hatta doğumdan sonrada kısa bir süre kuıllanıcaz dedi.senin doğum şeklin belli mi canım normal mi sezeryan mı olacak.kan sulandırıcı kullananlar genelde sezeryan oluyomuş diye okuyorum internette ama doktorum öyle bişey yok dedi.şimdilik normal gözüküyor benim

hehehe rümaysaa deniz mi aşerdin sen :)
seneye üç senelik yetecek kadar tatil yapmak istiyorum bende
geçen sene de hamileydim yapamadım, bu senede hamileyim yapamadım, önümüzdeki yılı da garantiye almalıyım

senin ilk çocuk değil miydi canım ?

anladim canim ben o tur hazirliklar yapmiyom sadece dogum yaptigim gun hastahanede calisanlara hastalara refakaticilara baklava gibi sey dagittiricam esime.

ben 36.haftadayım bende de uzun zamandır seninki gibi oluyor. herhalde ellerini ayaklarını aynı anda oynatınca oluyor diye düşündüm hep. içerde kendi kendilerine vakit geçiriyor napsın yavrucaklar:)
He ozaman normal yani sende de oluyorsa.artik haftalar buyuyor yeni seyler ogreniyoz

Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..
Canım geriniyordur yavrucak napsın artık büyüdü annesi sığmıyor:)

şekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum
Canım üzülme gelişimi tamamlanmıştır artık. Gözün aydın şimdiden.

bende devam edıyorum kan sulandırıcıya ve benım de doktorum normal doğum yapmamda sakınca gormuyor:) bılgınıze

sevcan seni esefle kınıyorum sadece... bu yöneticilerin değil gruptaki çogunluğun kararıydı ve sen bize hakaret ettin grupta... tepe tepe kullanıyoruz hiç merak etme sen.....

sanki benim doktorumu anlatmışsın

gözün aydın canım :)

Nasılsınız
sanırım doğum yapan yok rabbım kolay dogumlar nasıp etsın ıns
benımde salı gunu kontrolum var ıns ıyı sonuclar alırım

gnn86 bugün doğum yaptı canımm

hadi bakalım hayırlısı artık canım maşallah bebişine de Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah :)

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

canım gözün aydın ikiniz de sağsınız salimsiniz yaa sırasıyla olur herşey Rabbim ne güzel farketmeni sağlamışta ikinizin de kurtulmasını nasip etmiş bebişimiz de sütlerini içer içer büyür hiç merak etme dünyaya getirdikten sonra gözünün önünde beslersin artık yavrunu..

ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?

ben yapacağım canım aktardan bir paket aldım lohusa şerbeti diye isteyince 1 paket kırımızı şeker veriyor.. sen onu tencereye koyup kaynatıyorsun damak tadına göre şekerini tarçınını karanfilini ekleyebilirsin internette de tarifleri var bak istersen fikir olur canım

senin ilk çocuk değil miydi canım ?

ben ilk gebeliğim de 2.5 aylıkken kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum canım bu ikinci hamileliğim o da yaza denk gelmişti ondan gidememiştim yine denize sonrasında da kürtaj sebbeiyle mikrop kaparsın dediler gözüm korkmuştu.

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

canım benim yaaa bende senden haber bekliyodum hep aklımdaydın gözün aydın canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın küvezde mi bebeğin şimdi sen nasıl oldun

Biz kimsenin yapısını, karakterini inceleyip anlamak zorunda değiliz mojeli. Bize ilk kez mi iktidar sahibi oldunuz çok komiksiniz demiştin, sana neden böyle dedigini sordum cevap vermedin. peki sen ilk kez mi bir topluluğa karıştın? çözemedin heralde neler olup bittiğini. Herkes kendisiyle ilgili paylaşımda bulunurken sadece okuyup geçmek, aktif olmamak röntgencilikten başka birşey değil. Biz kimseyi asıp kesmedik. Oylama yapıldı herkesin önerisi alındı bunu sende gördün. Üstelik yönetici olmak için kılımızı kıpırdatmadık biz, hepimiz oylama ile seçildik. aktif olsaydın da başkasına oy verseydin. bir günde çıkıp fikrini dile getirseydin. iş işten geçtikten sonra ukalalık yapmanın bir mantıgı yok.

hem şuanda hemde çıkarılmadan önce gösterdiğin tepkilere bakılırsa aslında gruptan çıkarılman tam isabet olmuş orda insanlar resimlerini cisimlerini paylaşırken birilerinin sadece izliyorum demesi aslında saçma ötesi oluyo kaldıki tiyatro oynatmıyoruz orda izlenecek değil paylaşılacak şeyler olmalıydı.Daha öncede bunu konuştuk ordaki yöneticiler kendi başına buyruk darbeler gerçekleştiriyomuş gibi yansıtıyosun sevgili mojeli :) fakat alınan kararlar herzaman oylamayla oluyo ki bunu sende çok iyi biliyosun.Keşke bikaç şeye yorum yapıp katkıda bulunabilseydinde sende orayı bizimle tepe tepe kullansaydın bugün grubun arkasından konuşmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…