iyi haftasonları kızlarr
geçmişi okuya okuya geldik
dün gece ne güzel sancım oldum halının üstünde ikigözüm iki çeşme ağladım ama geçti bir süre sonra
kocişte ne umutlandı adamcağız hemen telefonları şarja takmış hastaneye gideceğiz eksik olmasın diye
ama bu da gol değildi
serays hareketlerinde azalma oldu gibi eskisi gibi çok değil büyüdüklerinden sanırım. egelgec doktor benim boy ölçümünüde yanlış söylemişti aşağı yukarı kilosu tahmin edliyor ya belki sanada farklı söyledi o yüzden.
boyunu zaten bi uzatıyor bi kısaltıyorlar ben artık boşverdim valla sağlıklı mı sağlıklı tamam diyeceğim artık..
Günaydın herkesee..
Egelgec dr unu ben de kınadm cok konusmyan bi dr bende de var artk ruyalarmda konuşur oldm kendsyle.. ama bos ver surda bi şey kalmadı dogmumuzun iyibgecmesi icn bazen ktlnmak lazm..
Bu ne guzel bi ortam ya cdden, benzer konular ortk paylaşımlar fena alstimm sizlere.. Gerckten cok teşekkürler. . Annişler bebişlerinizi çok seviyorum. .
benimki çok sohbetlidir normalde çocuklarının okul seçimlerine kadar konuşurduk bende öğretmen olduğum için fikir isterdi okullar hakkında 20 dakika bakardı ultrasonla ama çok zor bir doğum yaptırdı ve 5te çıkması gerekirken 6 ya kadar kaldı hastahanede sonradan düşündüm kim bilir ne işi vardı belki evlilik yıldönümüydü adamın belki çocuğunun doğumgünüdür bende sonuçta doğurmuyorum bi aksilik yoksa yoktur.. en azından haftaya nöbetçiymiş cuma akşam gidicem kimse olmaz rahat rahat bakarız bebeğime..
eşim ben bile bazı nickleri biliyorum artık diyor, birşey olsa kızlara sorsana diyor
inşallah bebişlerin doğumu gerçekleşince de burdan devam ederiz güzel güzel..
Öyle sağlıklı olsun en önemlisi ama insan ister istemez üzülüyor. Millet benim haftamda 3 kilo bebek doğuruyor neyse vardır bunda da bir hayır napalım. İnsanların dediklerine de, diyeceklerine de kulağımı tıkamak istiyorum ama nedense yapamıyorum çok duygusallaştım herşey dokunuyor bana ağlıyorum. Benimde sizlerle aynı günüm. Benim nadiren ağrım oluyor. Daha çok ödem şikayetim var. Sizin ağrılar sanırım doğuma hazırlık ağrısı. İnşallah kolaylıkla sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza hepimiz. Tavsiyen içinde sağol canım.
canım kilosuna hiiiç takılma ben artık o ölçümlere bakmak bile istemiyorum sadece buraya fikir olsun diye yazıyorum sağlıklı olduktan sonra önemli değil ama sen kilo alsın istiyorsan et ve bulgur, kuru fasulye nohut tüket sonra ceviz ve bademi eksik etme ve sabahları haşlanmış 2 yumurta ye bunlar bebeklere çok kilo yapıyor ama birde şu var benimki baştan aldı aldı kiloları şimdi durakladı yani bazı bebekler son haftalar da atak yapıyormuş bazıları başta ama aşağı yukarı ortalama doğacaklar sağlıklı olsun da hakikaten gerisi boş canım..
Kizlar gunaydin gecenlerde yazmistim size bebegimin haftasi ileri cikti diye 37 haftamizda kirk haftalik cikti suanda 38 deyiz bebegin hareketleri azaldi biraz evvel dr gorustum beni cagirdi eğer bebegim haftasini doldurmussa doguma alacakmis fazla kalmasi zararli olabilir dedi ama bn cok korkuyorum yaa olcumler yanlissa ve bebegim kucuk dogarsa diyr cok korkuyorum napayim sizce bana bi akil verin lutfeenn
(
Allah yardımcın olsun canım ama bu durumda yapılacak en iyi şey başka bir doktordan daha fikir almak olur, gidebileceğin bir doktora daha görün bence
Burun tıkanıklığı, kabızlık bır turlu cozemedıgım sorunlar sızler bır caresını bulduysanız paylasırmısınız? Yoksa kalan kısımda da direnelim mi?:)
canım sabahları kahvaltıdan yarım saat önce koca bir bardak suyla 3 hurma yiyorum ve gezeleye gezeleye kahvaltıyı hazırlıyorum kahvaltı bitince 10 dakika içinde lavabodayım tavsiye ederim
burun tıkanıklığım sadece gece ilk uyuduğum da oluyor ama çözüm arayacak kadar yormuyor beni sürekli abdest alınca gün içinde tıkanmıyor heralde :44: