- 2 Nisan 2013
- 146
- 0
hem şuanda hemde çıkarılmadan önce gösterdiğin tepkilere bakılırsa aslında gruptan çıkarılman tam isabet olmuş orda insanlar resimlerini cisimlerini paylaşırken birilerinin sadece izliyorum demesi aslında saçma ötesi oluyo kaldıki tiyatro oynatmıyoruz orda izlenecek değil paylaşılacak şeyler olmalıydı.Daha öncede bunu konuştuk ordaki yöneticiler kendi başına buyruk darbeler gerçekleştiriyomuş gibi yansıtıyosun sevgili mojeli :) fakat alınan kararlar herzaman oylamayla oluyo ki bunu sende çok iyi biliyosun.Keşke bikaç şeye yorum yapıp katkıda bulunabilseydinde sende orayı bizimle tepe tepe kullansaydın bugün grubun arkasından konuşmasaydın
Biz kimsenin yapısını, karakterini inceleyip anlamak zorunda değiliz mojeli. Bize ilk kez mi iktidar sahibi oldunuz çok komiksiniz demiştin, sana neden böyle dedigini sordum cevap vermedin. peki sen ilk kez mi bir topluluğa karıştın? çözemedin heralde neler olup bittiğini. Herkes kendisiyle ilgili paylaşımda bulunurken sadece okuyup geçmek, aktif olmamak röntgencilikten başka birşey değil. Biz kimseyi asıp kesmedik. Oylama yapıldı herkesin önerisi alındı bunu sende gördün. Üstelik yönetici olmak için kılımızı kıpırdatmadık biz, hepimiz oylama ile seçildik. aktif olsaydın da başkasına oy verseydin. bir günde çıkıp fikrini dile getirseydin. iş işten geçtikten sonra ukalalık yapmanın bir mantıgı yok.
sevcan seni esefle kınıyorum sadece... bu yöneticilerin değil gruptaki çogunluğun kararıydı ve sen bize hakaret ettin grupta... tepe tepe kullanıyoruz hiç merak etme sen.....
bence abartmayalım kızlar şuan hepimiz hamileyiz ve hormonlarımız tavan yapmış durumda kırmayın boş yere birbirinizi streslenmeyin de burda olsun face de olsun hepimiz bebklerimiz aracılığıyla ulaştık birimiz sadece okuyarak faydalanıyorsa bunun adı röntgencilik olmasın ya da çıkartıldım diye de böyle konuşmayalım da işte. herkes hamile bir bayanı üzdüğünü düşünsün kapatalım gitsin bence