2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sevcan seni esefle kınıyorum sadece... bu yöneticilerin değil gruptaki çogunluğun kararıydı ve sen bize hakaret ettin grupta... tepe tepe kullanıyoruz hiç merak etme sen.....

bence abartmayalım kızlar şuan hepimiz hamileyiz ve hormonlarımız tavan yapmış durumda kırmayın boş yere birbirinizi streslenmeyin de burda olsun face de olsun hepimiz bebklerimiz aracılığıyla ulaştık birimiz sadece okuyarak faydalanıyorsa bunun adı röntgencilik olmasın ya da çıkartıldım diye de böyle konuşmayalım da işte. herkes hamile bir bayanı üzdüğünü düşünsün kapatalım gitsin bence

o nişandır devamı dagelir benim 2 gündür 4-5 defa geldi

3 defadır her gıdısımde farklıydı ılk kahve sonra hafıf kırmızı cızgılı sımdıde konple pembe doktorumu aradım ben sana bugun dedımya duymamıssın demekkı catı muanesı oldugun ıcın gelebılır sancını bekle dedı esım mac yapmaya gıttı dogursam yanımda yok yukarı gorumceme cıktım bole bole dedım hem acıklıgımda varmıs dedım ondan ne olcak benım 4 aylıkken bıle 2 cm acıklık vardı dedı tek kaldım anlıcagın moralım bozuk evde tek basıma sancımın gelmesını beklıyorum

az kaldı kızlar heyecan dorukta,düşünesenize ailenize kalıcı bir misafir geliyor hatta ev sahibi :)

evet güzel söylüyosun arkadaşım fakat mojeli arkadaşımız gruptan çıkarıldığından beri her fırsatta bu muhabbeti yapıyo ki herkes agırbaşlılığını koruyup sustu demekki bazen susmak ters tepiyo

mojeli, hiç umrumda değil diyorsun ama sanırım yine de seni rahatsız eden bir şeyler var ki konuyu uzatıyorsun o saçma ötesi bişey dediğin yerde insanlar özel olanlarını da paylaşıyor bunları karşıdan takip ederken seyretmişsindir zaten o yüzden orada neler paylaştığımızı neler konuştuğumuzu tek tek anlatmanın bi anlamı yok sanırım ; çünkü insan uzaktan seyrederken daha fazla biliyor her şeyi, ama şunu atlıyorsun laf söylediğin yönetici arkadaşlarımıza sanki idarecilikle değişmişler ,bugüne kadar yetki almamışlar da değişmişler gibi değişik ifadeler kullandın onların seçilmesi de ,aktif olmayanların çıkarılması da hep ortak karardı kimse kendi başına iş yapmıyor veya laf söyleyecek kadar ciddiye almıyor bu işi ...
ama sanırım siz biraz fazla ciddiye almışsınız basit bir gruptan atılma işini

Slm canlar. Fikrinize ihtiyacım var . gittiğim doktoru çok seviyor ve güveniyorum. Ancak orada ki doğum fiyatı ile evin yakınında ki hastane arasında 500 tl fark var. Eşim bu darda gitmeyelim pahalıya diyor önceliği m ne olmalı. Siz ne dersiniz bu hususa

Bence seni tanıyan dktor ile doğum yapman daha manltiklı ki güvendiğini de söylüyorsun. Tabi ki maddiyat kısmı da önemli ama bence esinle güzel güzel konuş ve açıkla durumu, doğum esasında riskli tehlikeli birşey dünyada kaç milyon kadın doğuruyor diyorlar ama biz kendimize elimizden geldiğince iyi bakalım bebiklerimize de iyi bakabilmek için :)

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

ay canım ya allah yardımcınız olsun.bu saatten sonra zaten herşey kontrol altında olacak hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah.bebeğiniz kız mı erkek mi canım adı ne olacak ?

ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?

biz yapçaz canım.görümcem tepsimi ve bardaklarımı süsledi.şerbetlerde hazır olarak metro marketlerde var 1 litrelik plastik şişelerde satılıyo kayınvalidem onlardan alacak.

sende burda aktif değilsin röntgencilik yapıyosun.burdaki arkadaşlarında huzurunu bozmayalım lütfen.istediğinizi yazabilirsiniz size cevap vermicem bi daha

sonunda kapı süsüme karar verdim kızlar resmini ekliyorum sizce nasıl.isim kısmında çınar yazacak.çerçeveleri de pazartesi sipariş edicem karışık olarak, arkadaş ve akrabalara dağıtıcam.lavanta veya şeker eklemeden küçük keselere koymayı düşünüyorum.

Eklentiler

• $kapı süsü.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 32
  • $çerçeve1.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 20
  • $çerçeve2.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $çerçeve3.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $çerçeve4.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım bebeğim gece yatmadan bir başladı sabaha kadar tekmeledi annesini hiç uyutmadı bu kadar hareketli olması normalmi acaba normalde de hareketli ama en azından uyumama izin veriyodu birde devamlı pıt pıt tekme attı aynı aralıklarla eğer bu hıçkırıksa bu kadarı normalmi offf kafam çok karıştı

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. ...

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

Canım sende bebeginde sağ salim atlatirsiniz insallah bu sureci Allah yardımcınız olsun

canim bildigim kadariyla sezeryan olacaktin zorunlu olarak evinizzin yakinindaki hastane ozelse dogum sonrasinda da rahat edecegini dusunuyorsan orayi da degerlendirebilirsin bence

Geçen hafta aynı şey benimde başıma geldi :) bir yandan tekme bir yandan hıçkırık. Hatta tam içim geçmişti kaburgama bi tekme yedim. Uyku sersemi biri vurdu sandim.
Benim dr hep hareketlerini soruyor. Hareket etmesi iyi bence. Ama aklında soru işareti kalmasın dr ara sor bence.

canm aklına kotu seyler getırme önce allaha sonra dr.una guven kalbını ferah tut bızı habersz bırakma dualarımız sennle.

özgecim nasılsın canım kızımız nasıl ? doğum yaklaştı heycan da arttı hazırlıklar ve sen tamam mısın :) umarım herşey yolundadır, grupta doğumlar başladıkça bizi de telaş sardı ... Allah herkesi sağsalim bebişine kavuştursun

Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..

benimkiside oyle yeri darldikca daha cok kipirdar oldu heralde daha once ben okadar iyi hissetmiyordum

ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?

canim ben yapacagim tabi annem gelebilirse icine birsuru sey koyuyorlarve cok faydali bir serbet tarcin zencefil karanfil havlican sanirim bukadardi tam hatirlayamayacagim bide cam fistigi kavurup ustune atariz biz ayy olsada icsem suan soguk soguk

canim benim telasa girme lutfen bebek hareketleri normalse ve sancin baslamadiysa korkma canim

canim gittigin doktor doguma kesinlikle girebilecekmi eger gecede girebiliyorsa guvendigin doktor en iyisi tabi isin maddi boyuda var ve aradaki farkta baya cokmus evin yakinindaki hastaneyi bir arastir bakalim belki memnun olanlar coktur

gunaydin canim bende wcye gitmekten uyuyamadim orada uyuyasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…