hem şuanda hemde çıkarılmadan önce gösterdiğin tepkilere bakılırsa aslında gruptan çıkarılman tam isabet olmuş orda insanlar resimlerini cisimlerini paylaşırken birilerinin sadece izliyorum demesi aslında saçma ötesi oluyo kaldıki tiyatro oynatmıyoruz orda izlenecek değil paylaşılacak şeyler olmalıydı.Daha öncede bunu konuştuk ordaki yöneticiler kendi başına buyruk darbeler gerçekleştiriyomuş gibi yansıtıyosun sevgili mojeli :) fakat alınan kararlar herzaman oylamayla oluyo ki bunu sende çok iyi biliyosun.Keşke bikaç şeye yorum yapıp katkıda bulunabilseydinde sende orayı bizimle tepe tepe kullansaydın bugün grubun arkasından konuşmasaydın
Biz kimsenin yapısını, karakterini inceleyip anlamak zorunda değiliz mojeli. Bize ilk kez mi iktidar sahibi oldunuz çok komiksiniz demiştin, sana neden böyle dedigini sordum cevap vermedin. peki sen ilk kez mi bir topluluğa karıştın? çözemedin heralde neler olup bittiğini. Herkes kendisiyle ilgili paylaşımda bulunurken sadece okuyup geçmek, aktif olmamak röntgencilikten başka birşey değil. Biz kimseyi asıp kesmedik. Oylama yapıldı herkesin önerisi alındı bunu sende gördün. Üstelik yönetici olmak için kılımızı kıpırdatmadık biz, hepimiz oylama ile seçildik. aktif olsaydın da başkasına oy verseydin. bir günde çıkıp fikrini dile getirseydin. iş işten geçtikten sonra ukalalık yapmanın bir mantıgı yok.
sevcan seni esefle kınıyorum sadece... bu yöneticilerin değil gruptaki çogunluğun kararıydı ve sen bize hakaret ettin grupta... tepe tepe kullanıyoruz hiç merak etme sen.....
o nişandır devamı dagelir benim 2 gündür 4-5 defa geldi
bence abartmayalım kızlar şuan hepimiz hamileyiz ve hormonlarımız tavan yapmış durumda kırmayın boş yere birbirinizi streslenmeyin de burda olsun face de olsun hepimiz bebklerimiz aracılığıyla ulaştık birimiz sadece okuyarak faydalanıyorsa bunun adı röntgencilik olmasın ya da çıkartıldım diye de böyle konuşmayalım da işte. herkes hamile bir bayanı üzdüğünü düşünsün kapatalım gitsin bence
gücenmekte haklısın zaten , ben çıkmadan tepkimi verdim o yüzden hiç umrumda değil ama saçma ötesi bişey yapmışlar.ben onlar kadar konuşmak zorunda değilim , herkes yapısı gereği farklıdır bunu algılayamayacak arkadaşlar orda yönetici olmuşlar. tepe tepe kullansınlar
Bence seni tanıyan dktor ile doğum yapman daha manltiklı ki güvendiğini de söylüyorsun. Tabi ki maddiyat kısmı da önemli ama bence esinle güzel güzel konuş ve açıkla durumu, doğum esasında riskli tehlikeli birşey dünyada kaç milyon kadın doğuruyor diyorlar ama biz kendimize elimizden geldiğince iyi bakalım bebiklerimize de iyi bakabilmek için :)Slm canlar. Fikrinize ihtiyacım var . gittiğim doktoru çok seviyor ve güveniyorum. Ancak orada ki doğum fiyatı ile evin yakınında ki hastane arasında 500 tl fark var. Eşim bu darda gitmeyelim pahalıya diyorönceliği m ne olmalı. Siz ne dersiniz bu hususa
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?
Biz kimsenin yapısını, karakterini inceleyip anlamak zorunda değiliz mojeli. Bize ilk kez mi iktidar sahibi oldunuz çok komiksiniz demiştin, sana neden böyle dedigini sordum cevap vermedin. peki sen ilk kez mi bir topluluğa karıştın? çözemedin heralde neler olup bittiğini. Herkes kendisiyle ilgili paylaşımda bulunurken sadece okuyup geçmek, aktif olmamak röntgencilikten başka birşey değil. Biz kimseyi asıp kesmedik. Oylama yapıldı herkesin önerisi alındı bunu sende gördün. Üstelik yönetici olmak için kılımızı kıpırdatmadık biz, hepimiz oylama ile seçildik. aktif olsaydın da başkasına oy verseydin. bir günde çıkıp fikrini dile getirseydin. iş işten geçtikten sonra ukalalık yapmanın bir mantıgı yok.
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
canim bildigim kadariyla sezeryan olacaktin zorunlu olarak evinizzin yakinindaki hastane ozelse dogum sonrasinda da rahat edecegini dusunuyorsan orayi da degerlendirebilirsin benceSlm canlar. Fikrinize ihtiyacım var . gittiğim doktoru çok seviyor ve güveniyorum. Ancak orada ki doğum fiyatı ile evin yakınında ki hastane arasında 500 tl fark var. Eşim bu darda gitmeyelim pahalıya diyorönceliği m ne olmalı. Siz ne dersiniz bu hususa
günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım bebeğim gece yatmadan bir başladı sabaha kadar tekmeledi annesini hiç uyutmadı bu kadar hareketli olması normalmi acaba normalde de hareketli ama en azından uyumama izin veriyodu birde devamlı pıt pıt tekme attı aynı aralıklarla eğer bu hıçkırıksa bu kadarı normalmi offf kafam çok karıştı
canm aklına kotu seyler getırme önce allaha sonra dr.una guven kalbını ferah tut bızı habersz bırakma dualarımız sennle.
Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..
ya arkadaşlar alakasız olacak ama lohusa şerbeti yapacak olan var mı?varsa nasıl yapacaklar?
3 defadır her gıdısımde farklıydı ılk kahve sonra hafıf kırmızı cızgılı sımdıde konple pembe doktorumu aradım ben sana bugun dedımya duymamıssın demekkı catı muanesı oldugun ıcın gelebılır sancını bekle dedı esım mac yapmaya gıttı dogursam yanımda yok yukarı gorumceme cıktım bole bole dedım hem acıklıgımda varmıs dedım ondan ne olcak benım 4 aylıkken bıle 2 cm acıklık vardı dedı tek kaldım anlıcagın moralım bozuk evde tek basıma sancımın gelmesını beklıyorum
Slm canlar. Fikrinize ihtiyacım var . gittiğim doktoru çok seviyor ve güveniyorum. Ancak orada ki doğum fiyatı ile evin yakınında ki hastane arasında 500 tl fark var. Eşim bu darda gitmeyelim pahalıya diyorönceliği m ne olmalı. Siz ne dersiniz bu hususa
günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım bebeğim gece yatmadan bir başladı sabaha kadar tekmeledi annesini hiç uyutmadı bu kadar hareketli olması normalmi acaba normalde de hareketli ama en azından uyumama izin veriyodu birde devamlı pıt pıt tekme attı aynı aralıklarla eğer bu hıçkırıksa bu kadarı normalmi offf kafam çok karıştı