2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gnn 86 Allah hayırlı etsin gözünüz aydın:) yarın Benim kontrolüm Var bakalım neler olacak

hayirlisiyla dogumlarida atlatacagiz canim benim eksigim varmi bilmiyorum hic bebisin kiyafetleride tammi yetermi kestiremiyorum kimisi alma kimisi al diyor ortada kaldim kityafet cok geliyor diyorlar ama ilk giyecekleri degildir eminim

İnşallah canım atlatıp bebişlerimizi kucaklarımıza alıp tadını çıkartalım bir an önce.
Gelen hediyeler genellikle 3 aylık, 6 aylık gibi olur. Yeni doğan getiren olmuyor bebek hemen büyür giydiremez işe yaramaz diye düşünülüyor. Sen yenidoğanlardan almayı ihmal etme yoksa geleceğe hiç güven olmaz. Ben şanslıyım bu konuda. Görümcem yakın zamanda doğum yaptı bir sürü giydiremediği kıyafetleri olmuş kendi aldığı. Hepsi bana geçti cinsiyetlerimizde aynı olunca değme keyfime. Yoksa ki kıyafet baya bir masraflı iş. İki parça zıbın bile dünyanın masrafı. Allah kolaylık versin hamilelik, doğum, bebek masrafları toplasan hepsini bir dünya ediyor. Tabi en iyisi olsun istiyoruz kendi imkanımızca. Ama kendinden kıyıp evlat için her şey yapılıyormuş ben ki bunu şimdiden çok iyi anladım.

geceleri uyumak çok zor gerçekten, sıcak bir yandan bir de huzursuzluk var sanki. fırsat varken deliksiz uyusak ama olmuyor.

benım de bıraz ağrım var ama yürürken falan, oturduğumda yok herhalde sancı degıldır

son bır haftadır o kadr ck bel agrsı yasıyorumkıı
cumaya randevum var ama boyle dvm ederse erkenden gıdıcem doktora bu kadrı normalmı dıye
bakalım ne dıyecek

32.haftada cantam hazır olur kesın benım dedım
bu hafta oldu hala hazır degıl:(
içine konacaklar hazır yıkandı ama ütülenıp yerlestırılmedııı
ne kadar tembelım ben yaaa:

Walla çok değişik geldi bana )) cok yoğun demek ki.. nyse umarm dogumdan sora aklma gelir ))

Ne grubu kızlar bu ?
Zaten burda paylaşım olmuyo mu

Bu arada benım sezeryan günüm alındı bebeklerim haftaiçi gelmezlerse cumartesi saat 7:30 da sezeryana alınıyorum nasip olursa hem heyecanlıuım hem korkuyorum :)

Evde hastane süsleriyle ugrasıyoruz son hazırlıklar vs zaman gecirmeye calışıyorum inş sag salim kavusurum bugün yıne ciğer geliştirici iğne oldum bunlar sonmus bu zamana dek 9 doz oldum inş faydası oluyordur

canım inşallah doğumun çok kolay bir şekilde olur allah yardımcın olsun ne güzel günler kaldı bebişlerini kucağına almana darısı başımıza artık

canım doktor kontrolünü de geçirmişsiniz bakalım ama canını sıkmışsın baya oğluşuna maşallah yavaş yavaş büyüyorlar işte ama asıl sen doğunca gör annesi onu inanamayacaksın nasıl büyüyecek ölçümlere kafanı takma canım burda hep söylüyorsunuz zaten onlar aşağı yukarı tahmini ölçümler, ufak bi hatada çok farklı sonuç olabiliyor diye.. kafa ölçüsü nasıl küçülebilir ki muhtemelen bi öncekinde hata vardır.. seni rahatlatır mı bilmiyorum ama ben daha öncede yazmıştım, ben en son 18. haftada ultrasona girdim ondan buyana yok. doğal olarak burda ne boy ne kilo söylüyorlar sadece göbeğimi ölçüp normal değerler içinde diyorlar. oysa gittiğim hastane de buranın çok ünlü ve iyi bi hastanesi ama burda uygulama böyle.. yani bu ölçümler hiçkimsenin canını sıkmasın. bebişler sağlıklı mı, ben sağlıklı mıyım ona bakalım. gerisi teferruat, nasıl olsa onlar doğunca bizim sütlerle tombiş tombiş olacaklar inşallah bu çocukta çok mu ağırlaştı büyüdü mü ne taşıyamıyorum artık kollarım yoruldu diyeceğiz
bizim oğlanlar inatçı olacak herhalde bazen ben de ne yapsam ne yesem boş istemedikleri müddetçe hareket etmiyorlar arada bi naz yapıp bizi tırsıtıyorlar ama... ben de bazen hareket etmiyor diye üzülüyorum, eşim de lütfen oğlununda kendine ait özel zamana ihtiyacı var bırak takılsın kafasına göre o da artık bir birey diyor. ayyy yerim ben onun bireyliğini

çok yakında müthiş bi gol gelecek tatlım çok az kaldı merak etme o kadar çok mu oldu sancıların ağlamışsın
"ben artık boşverdim valla sağlıklı mı sağlıklı tamam diyeceğim artık.." önemli olan bu canım
sabahları ilk iş foruma bakıyorum bende bağımlılık yaptı, seviyorum sizleri çok değil 1-2 haftaya kadar muhabbetler değişecek, gaz, süt,diş, heyecanlar... inşallah daha güzel anılarımızı paylaşacağız birlikte benim eşimde akşam geldiğinde sorar var mı forumda bi aksiyon falan napsın adam beni ne zaman bilgisayar başında görse forumdayım

cok şükür iim canm sen nasılsn kıssım da ii cok sukur tekmeler iice sertlestı kaburgalarıma vuruyo ozellıkle geceleri.hazırlıklar tamm ama bn kendımı bılmıyorum :))cok korkuyorum heyecan da var tabı.oglusun nasıl ii mi?dogum seklıne karar verdınız mı?

İyi pazarlar kızlar :)

Benim de normal olacak inş. Ben de sordum doktoruma, o da yok öyle bir zorunluluk, normal olacak dedi. Çok kan kaybı olur mu? vs vs Düşününce biraz korkuyorum, düşünmemeye çalışıyorum o yüzden. İnşallah sağ salim hayırlısıyla atlatırız.
Yalnız bana doğum sonrası için bişey demedi. Belki bana da kullan der. Doğum yapınca hem bebeğime kavuştuğuma sevinicem, hem de bu kabus iğnelerden kurtulduğuma

Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerine...

canım inşallah doğumun çok kolay bir şekilde olur allah yardımcın olsun ne güzel günler kaldı bebişlerini kucağına almana darısı başımıza artık
Sagol canım amin inşallah hepimiz
İyi pazarlar kızlar :)

Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerine...

Amin canım hep birlikte inşallah

İşte bunu düşünmek bile acayip heyecan verici Hele o minicik ellerini, ayaklarını, dudaklarını, ağzını, burnunu, minik göbeğini herşeyini görmek, sevmek, koklamak ne müthiş bi duygudur. Bu uzuuuun bekleyişin sonunda, Rabbim hepimizi sağlıkla, kolay rahat bi doğumla bebeklerimize kavuşturur inşallah

Kizlarrr bir dusunun deniz kenarinda senzlogu kurmusuz uzaniyoz biri de bize masaj yapiyor butun agrilarimizdan kurtulmusuz.sonraa hopp cumbulopp denizeee
ayyy canımızı çektirdin tatlım ya ne güzel bi hayal öyle, neyse seneye inşallah.. yüzmeyi özledim,evin dibinde havuz var mikrop kaparım korkusuyla gidemedim neyse az kaldı, oğlum bi doğsun havuza beraber gideceğiz inşallah bi kaç ay sonra

canım az kalmış senin kavuşmana da, çok heyecanlı hayırlısıyla atlatırsın inşallah.. güzel haberlerini beekliyoruz
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. gözün aydın allah analı babalı hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah
şekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum
hayırlısı olsun canım üzülme ne güzel kavuşuyorsunuz zaten geriye bişeycik kalmıyor ki annesi normal vakti gelmiş bile oluyor...

Arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Doğum yapacağım hastanede fiyat durumu şu şekilde

Normal Doğum
Tek Kişilik oda: 650.00
Çift kişilik oda: 550.00

Sezaryan doğum
Tek kişilik oda: 980.00
çift kişilik oda: 870.00
isteğe bağlı: 1.400.00

şeklinde bir evrak aldım muhasebeden.

buradaki isteğe bağlı kısmını anlamadım yani doğum şekli mi epidural normal doğum, spinal falan onu mu kastediyor. Uçuk bi fiyat farkı var arada çünkü. Yorumu olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..

bi an önce doğsalarda öpüp koklasak vakit azaldıkça sabırsızlık artıyor neyse ki çoğu gitti azı kaldı.. onları hayal etmek bile çok mutlu ediyor insanı kucağımıza alınca herhalde mutluluktan uçarız rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız güzel günleri göstersin hepimize

Herkese merhaba minik fareler nasill bugün. . Git gide sabirsiz olmaya basladim ben merktan ölücem kizim nasil gelicek nasil olucak kime benzycek.. bu arada yavas yavas fyatlar belrlenmye baslamis tarhler de..
Bu arada ben de hastane fyatmi soyliym
Normal dogm 1250
Sezeryan dgm 1750
Epidural anestezi istersen de ikisine de arti 250..
Bu kadar ucuk fiyat bi bende var galiba ((
Saglk olsn kizim saglkla dogsun da inş. . Heyecandan içim icimi yiyor artk gelsn istyorumm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…