2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar su an tracy hogg un bebek bakim sorunlarina mucize cozumler adli kitabini okuyorum.cook faydali bilgiler var.bebek dogar dogmaz uygulanmasi geteken yeme vu uyku duzeni ile ilgili.isteyenler alsin okusun.benim hosuma gitti umarim faydasini gorurum.hepsiburadadan kitapla ilgili yorumlara bakabilirsiniz okuyanlar cok memnun kalmis.

Nasılsınız
sanırım doğum yapan yok rabbım kolay dogumlar nasıp etsın ıns
benımde salı gunu kontrolum var ıns ıyı sonuclar alırım

Herkese iyi bir haftasonu dilerim...bugün nasılsınız bakalım tatlı hamişler jelibonlar nasıl bende iyiyim çok şükür fakat sabahtan beri hafif bir baş ağrısı var...
Biz bugun cekyatim ile butunlesiverdik :KK1: bi sag bir sol tarafa atiyoz kendimizi.gecmis olsun canim ilik suyun altina gir biraz faydasi olabilir
evet sevgili anneler an itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. çok rahatladım. Bebeğime odaklıyım artık annemde yanımda çok şükür:) halıları yıkattık beşiği hazırladık haftayada evi temizletirsek değmeyin keyfimize:) insanın annesi gibi yok valla
Gozunaydinnnn

Bugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorum :-) kızıma kavusmak ıstıyorum bıran once

Bugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorum :-) kızıma kavusmak ıstıyorum bıran once

canım ya çok heyecanlandım sımdı ya hayırlısıyla dogsun ıns

canım ya çok heyecanlandım sımdı ya hayırlısıyla dogsun ıns

Sagol cnm persembeyı bıle beklemez belkı dedı hemsıre ben acaba acıklıgım cogalırmı dıye merak edıyorum bol bol yurusemmı ne yapsam :-) ama ebede 2 cm acıklıkla 1 ay bıle dogurmayan var bıde senın ılk dogumun dedı doktor farklı o farklı konusuyo doktor sunı sancı versem hemen bıle olur ama vermıcem dedı ebede sunı sancının kotu bısey olmadıgını soyledı tabı ben doktorumun dedıklerıne bakıyorum

Ahaa bii bebis daha yola cikmak icin hazirliga baslamis..bi avazda saglikli gine kucagiina aliorsin insallahhh ayyy siz boyle yazdikca ben bi garip oluyom

Merhaba Güzel Anneler, Teker teker doğumlar başladıkca beni bir heyecan sardı iyice, ayriyetten de sabırsızlanmaya başladım. Zaman hızlıca geçsede bir an önce alsak sağlıkla bebişleri kucağımıza:)

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

Canim gozunaydin.tez zamanda gorursun bebisini insallahh sen bebisini bir gor ozaman hiissetmeye baslican anneligi

Canım bir an önce bebişine kavuşursun inşallah. İkinizinde iyi olmasına çok sevindim. Durumundan haberdar et bizleride.

canım öncelikle gözün aydın kavuştun bebeğine.
gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo tatlım nasıl anladınız?

evet sevgili anneler an itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. çok rahatladım. Bebeğime odaklıyım artık annemde yanımda çok şükür:) halıları yıkattık beşiği hazırladık haftayada evi temizletirsek değmeyin keyfimize:) insanın annesi gibi yok valla
Canım gözün aydın

Senin için ben bile heyecanlandım şimdi. Allah yardımcın olsun canım.

Canım gözün aydın. İnşallah en kısa zamanda bebişni kucağına alır doya doya koklarsın.

canım öncelikle gözün aydın kavuştun bebeğine.
gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo tatlım nasıl anladınız?
Canim yuksek tansiyon ve vucutta ani sislik elde ayakta yuzde.ayaklarimiz hepimizin sisiyor ama bu bahsettigim sislik anormal.ani kilo artisi 2 3 gunde
5 10 kilo almak gibi.bunlar benim bildigim belirtiler.doktorum hep uyariyor bu belirtiler olursa hemen gel gebelik zehirlenmesi olabilirsin diye.

Kizlarr cok sacma bir soru olucak ama sormak istiyom simdik bebisimin hareketini ayni anda hem ust tarafta hem de kasiklarimda hissediyom acaba benim mucizem icerde ellrini acip cifteetelli falanmi oynuyor..

şekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum :KK43:

üzülme arkadaşım boşuna üzülüyosun.sen 37+3 değilde buğün bile doğursan sorunsuz büyütürsün.sadece kilosu az olur ne küvöze girer ne de başka bi sorunu olur.akciğerleri tam şuanda bebeğinin ayrıca emme reflexide var .sen iç üzülme

X