Biz bugun cekyatim ile butunlesiverdikHerkese iyi bir haftasonu dilerim...bugün nasılsınız bakalım tatlı hamişler jelibonlar nasıl bende iyiyim çok şükür fakat sabahtan beri hafif bir baş ağrısı var...
Gozunaydinnnnevet sevgili anneler an itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. çok rahatladım. Bebeğime odaklıyım artık annemde yanımda çok şükür:) halıları yıkattık beşiği hazırladık haftayada evi temizletirsek değmeyin keyfimize:) insanın annesi gibi yok valla
Bugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorumkızıma kavusmak ıstıyorum bıran once
canım ya çok heyecanlandım sımdı ya hayırlısıyla dogsun ıns
Ahaa bii bebis daha yola cikmak icin hazirliga baslamis..bi avazda saglikli gine kucagiina aliorsin insallahhh ayyy siz boyle yazdikca ben bi garip oluyomBugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorumkızıma kavusmak ıstıyorum bıran once
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
Ahaa bii bebis daha yola cikmak icin hazirliga baslamis..bi avazda saglikli gine kucagiina aliorsin insallahhh ayyy siz boyle yazdikca ben bi garip oluyom
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))
Yanlis bilmiyorsam yuksek tansiyon sonucu olusan bisey gebelik zehirlenmesicanım öncelikle gözün aydın kavuştun bebeğine.
gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo tatlım nasıl anladınız?
Canım gözün aydınevet sevgili anneler an itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. çok rahatladım. Bebeğime odaklıyım artık annemde yanımda çok şükür:) halıları yıkattık beşiği hazırladık haftayada evi temizletirsek değmeyin keyfimize:) insanın annesi gibi yok valla
Senin için ben bile heyecanlandım şimdi. Allah yardımcın olsun canım.Bugun saat 1 de randevum vardı doktora bebegın keyfı yerınde gelmek ıstemıyo heralde dedım guldu daha vaktı var ama ondandır dedı sonra baktı 3230 gr 52.50 cm olmus catı muanesı yaptı 2 cm acıklık varmıs sen hazırlıklı ol bu hafta gelebılır bebegın dedı sonra nst ye baglandım ebe doguma gırmıstı nst makınasıda kagıdı sıkıstırdı tam bılgı cıkmadı ama cıkan 10 dk lık olcum ıcın doktor ıyı sancı olmadıgını soylemıs hemsırede doktor sızı persembe beklıyor eger o zamana kadar dogum olmazsa persembe daha cok acıklık olursa yatıs yapıcaksınız dedı bakalım acaba acıklık olurmu o zamana 2 yı gecermı merak edıyorumkızıma kavusmak ıstıyorum bıran once
Canim yuksek tansiyon ve vucutta ani sislik elde ayakta yuzde.ayaklarimiz hepimizin sisiyor ama bu bahsettigim sislik anormal.ani kilo artisi 2 3 gundecanım öncelikle gözün aydın kavuştun bebeğine.
gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo tatlım nasıl anladınız?
Niye uzuluyon o haftalarda dogan bebekler kuvozde kalmaya gerek duymayabiliyorlar yeni yasamlarina adapte olabiliyorlarşekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum
şekerden dolayı 37+3 de almaya karar verdi doktorum