Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım
Kizlar sabhtan beri agrlarmdan aykta duramiyorum ilk kez oluyor bu bende adetvsancsi gbi alttaki kemklerm ağrıyor ama dha 37 deyz bu cadı hemen çıkayım demez demiii
kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordumben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım
Hafif bir bel ağrım var bu arada tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)), bebişim erkek doğumdan korkuyorum ama ona kavuşma heyecanı korkularımı hafifletiyor.
canım al benden de o kadar herkes çok az kilo almışssın göbeğin çıkmış dio ama tartı hiç öyle demiyo sanırım 20yle tamamlıcam ben offf
arkadaşım yanlış bilgilendirmek istemem sadece bi yerde karşıma çıkmıştı onun dışındada başka biyerde bulamadım öyle bi yazı, belki de aslı yoktur bilmiyorum... aslında en iyisi zeytinyağı..kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordumben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım
kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
arkadaşım gözün aydın, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah... sen yine eylül annesi sayılırsın canım eylül diye başladık hepimiz burda:) ayrıntıları bekliyoruz merakla..kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
Slm arkadaşlar, dünden bu yana adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.
Bide üstüne ishal oldum, cumartesi yola çıkıcaz nasipse, acaba yarın bir doktor kontrolüne gitsemmi?
2. gebelik olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum kendimi...
kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordumben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım
3 gün civarı yol gidicez, korkular sardı şimdi beni
Hem çok gecikmesin, hemde erken olmasın istiyorum :)
Benim kayınvalide küsmüş benimle, ilk doğumuma davet edecekmişim, o nedenle bunada gelmiyor.
Acaba hatamı ettim, davet gerekirmi böyle şeyler için, hemde 9 ay boyunca doğumla alakalı hiçbişey sormamıştı, ben nasıl ortadan konuyu açsaydım?