teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum[/QU
canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah ne güzel yaa bizi de heyecanlandırıyorsunuz hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar olur inş.teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
Amaninnnn sabahh sabahh ne guzelk bir haberrr saglikli gine kucagina alirsin insallahhhteyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
Canm o olay bende de iki gün önce olmstu hala tık yok ama kesnlkle dra gdip sorman lazm herkste başka türlü oluyor. . Heyecn ve korku kaçınılmaz demi gözlerim dev gibi acilmisti dr u bklerken kalbm cikicak yernden sandm ama hepmz yasiycaz işin guzel tarafi bu hadi bklim hbersz brakma geçmiş olsun ..kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim
Kızlar sizin yanınızda ne kadar kalacaklar anneniz ya da kayınvalideniz, benim kayınvalidem 1 ay öncesinde 1 ayda sonrasında kalacak, içime dert oldu kendi evimde rahat edemicem, düşün düşün sinir oldum, eşim de istemez uzun kalmasını ama o da git diyemez ki :-( :-(
Günaydın hepinize inş bugün de güzel bir gün olsun..
[QaUOTE=mavi melek1907;31547296]teyzoslar biz diguma gidiyoruz
Merve sanirim nisanin gelmis neden bekledin bu kadar. Suyun belki dogumda gelecek bence git doktora herkesin bir olmuyor
kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordumben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım
Kizlar sabhtan beri agrlarmdan aykta duramiyorum ilk kez oluyor bu bende adetvsancsi gbi alttaki kemklerm ağrıyor ama dha 37 deyz bu cadı hemen çıkayım demez demiii
kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
Slm arkadaşlar, dünden bu yana adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.
Bide üstüne ishal oldum, cumartesi yola çıkıcaz nasipse, acaba yarın bir doktor kontrolüne gitsemmi?
2. gebelik olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum kendimi...
Kızlar sizin yanınızda ne kadar kalacaklar anneniz ya da kayınvalideniz, benim kayınvalidem 1 ay öncesinde 1 ayda sonrasında kalacak, içime dert oldu kendi evimde rahat edemicem, düşün düşün sinir oldum, eşim de istemez uzun kalmasını ama o da git diyemez ki :-( :-(
3 gün civarı yol gidicez, korkular sardı şimdi beni
Hem çok gecikmesin, hemde erken olmasın istiyorum :)
Benim kayınvalide küsmüş benimle, ilk doğumuma davet edecekmişim, o nedenle bunada gelmiyor.
Acaba hatamı ettim, davet gerekirmi böyle şeyler için, hemde 9 ay boyunca doğumla alakalı hiçbişey sormamıştı, ben nasıl ortadan konuyu açsaydım?
Kızlar bu şirin şey de oğluşuma hediye geldi :)
Eşimin iş yerinde gelinlik diken bir mağaza var ordaki abla sağolsun hediye olarak göndermiş
Eki Görüntüle 779619
Yarın doktordan dönünce yazarım muhakkak canım:)
Temizlik bitecekte herkeste bana söyleniyor ben anneler iş yaparken oturamıyorum sonra kızıyorlar
Şu şurda demektense kalkıp veriyorum duramıyorum ki :)
Camları da slerlerse yarın bitecek inşallah ama bende çok çabuk yoruluyorum artık kaç kiloluk bebiş taşıyoruz suyuydu eşiydi derken
Yavaş yavaş yapmaya çalış sende hiç sıkma kendini canım
Ses vermemiş gelincik Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
Yarın doktor keşke 4-5 cm desede doğursam ayyy ne istek var bende Ya Rabbim
kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim
kizlar bekliyoruz hala ayy bide tek kisilik oda bosalcakta gecicezzzz oyyyy heycanlaniyooommm yaaaa :)