2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar nasilsiniz annem bende kaliyor ama kendide rahatsiz soguk almis baya doktora falan gotrduk. Dogum yapmis arkadaslarin gozu aydin allah anali babali buyutsun. Egelgece esi tablet almis hayirli olsun gule gule kullan. Fazla okuyamadim gecmisi ben o kadar cok terliyorum ki anlatamam evde kac tane kiyafet degstiriyorum gorseniz sirilsiklam oluyorum yatarkende oyle. Ellerim ayklarim o kadar sis ki yurumekte zorlaniyorum ellerimi zor kullaniyorum ayakkabi olmuyor evdeki terliklerle kapiya ciktim ve hergun surekli adet agrisi cekiyorum hergun bu agriyi ceken var mi ama ortada bisey yok simdilik

kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim

Merve sanirim nisanin gelmis neden bekledin bu kadar. Suyun belki dogumda gelecek bence git doktora herkesin bir olmuyor

günaydın kızlar doğumu olacak arkadaşlar hayırlısıylan yavrularınızı alın kucağınıza sizleri okuyunca ben heyecanlandım ben çok mu rahatım kızlar anlayamadım ultrosonda 8 eylül gözüküyor doğum için adet tarihinde de 2 eylül benim 26 kontrolüm var ben ondan sonra temizliğe başlarız diye düşündüm 28 falan sizce çok mu geç iyice kafam karıştı

Son düzenleme:
Günaydın hepinize inş bugün de güzel bir gün olsun..
[QaUOTE=mavi melek1907;31547296]teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum[/QUOTE]

Ayy cnm ne heyecan ne heyecan smdi Allah yardmcn olsun kolaylkla atlatrsin inş. . Haberlerni bekliyorz.. ))

Canm o olay bende de iki gün önce olmstu hala tık yok ama kesnlkle dra gdip sorman lazm herkste başka türlü oluyor. . Heyecn ve korku kaçınılmaz demi gözlerim dev gibi acilmisti dr u bklerken kalbm cikicak yernden sandm ama hepmz yasiycaz işin guzel tarafi bu hadi bklim hbersz brakma geçmiş olsun ..

Son düzenleme:

Ayy cnm ne heyecan ne heyecan smdi Allah yardmcn olsun kolaylkla atlatrsin inş. . Haberlerni bekliyorz.. ))

Canm o olay bende de iki gün önce olmstu hala tık yok ama kesnlkle dra gdip sorman lazm herkste başka türlü oluyor. . Heyecn ve korku kaçınılmaz demi gözlerim dev gibi acilmisti dr u bklerken kalbm cikicak yernden sandm ama hepmz yasiycaz işin guzel tarafi bu hadi bklim hbersz brakma geçmiş olsun ..[/QUOTE]

canım peki doktora gittiğinde doktor ne dedi sana??

Günaydın kızlar :) Mavimelek Allah yardımcin olsun kardesim. Mervecim seninde nişanın gelmiş hayırlı olsun:)
Egelgec Oğluşunun kapı süsü senin de tabletin hayırlı olsun.
Hemoroidim için cvp veren arkadaslaar çooook teşekkur ederim kocaman sarıldim size:)
Benim de 2 hafta sonra çatı muayenem var :) merak içindeyim.
Oğluşumun herşeyi tamam bi kendi eksik :) dun ninni söledim anneşini bi güjel dinledi. Döndü durdu yavrum:)
Elim ayagim sisti. Sabah kalça ve bacak ağrım oluyor. Topallıyarak yürüyorum.
Ayyy 37 haftam dolsun doğurmak istiyorum sağlıkla.

Merve8866 doktora gttim ama kendi dr uma ulasamamistim moral sfrdi yani bebsin kalp atslarina bakildi normaldi nst ye bagldlar acilma olmamsti baska bi sey de olablr nisan da olablirms bi daha olmasni bekliyorz smdi olrsa yne gdicez iki gn oldu

karar veremeyince hem losyon hem yağ aldım.. ilk annelik olunca herkes bi şey söylüyor, inş miniğimin vucüdü alerji olmazda kullanabiliriz.. gerçi ilk başlarda zeytinyağı kullanmak en iyisi doğal çünkü. pişik içinde krem almama rağmen zeytinyağı sürmeyi planlıyorum, kremleri gezmelerde kullanacağız artık.

Kizlar sabhtan beri agrlarmdan aykta duramiyorum ilk kez oluyor bu bende adetvsancsi gbi alttaki kemklerm ağrıyor ama dha 37 deyz bu cadı hemen çıkayım demez demiii

çatı kemikleri genişlerkende adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş.

kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.

canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. darısı hayırlısıyla bizim başımıza inş.

uzun yola çıkıyorsun bir görün bence..

benim annem çalışıyor, ama iznini benim doğumuma denk getirecek.. 20 gün felan kalacak yanımda.. bu arada annem gelince kaynanamda gelecek ev curcuna yani, kaynanam iyidir ama evde bebeğimle yalnız kalmak istiyorum bir süre sonra.. inş o da kısa süre sonra gider..

böyle düşünüyorsa gelmesin daha iyi.. kimisi öyle maalesef bahane bulamayınca davet beklerler.

Kızlar bu şirin şey de oğluşuma hediye geldi :)
Eşimin iş yerinde gelinlik diken bir mağaza var ordaki abla sağolsun hediye olarak göndermiş
Eki Görüntüle 779619

oy oy çok güzelmiş..

aynen bende biri iş yaparken oturamıyorum sonrada doğrulamıyorum.

Arascık çok gelmek istedi baktı çıkış kapalı en iyisi keyfini çıkartayım buranın dedi, sende 42. haftayı beklicen artık

teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum

canım hadi hayırlı doğumlar.. haberdar et bizi.

hadi hayırlısı canım.. inş bir avazda doğurursun..

ay ne güzel doğuma gidenler var ne heyecan vardır şimdi onlarda Allah yardım etsin sağsalim doğum yaparsınız inşallah.
kızlar benimde adet sancılarım oluyor arada ve bıçak batırıyorlarmış gibi ağrı hissediyorum ve ayrıca bebişim hareket ederken çok
canımı yakıyor sanki organlarımı söküyorsizinde öyle oluyor mu ?
zaman geçsin doğuralım artık yaaa sabırsızlanıyorum kızımı görmek istiyorum acaba nasıl olcak kime benzicek saçı varmı ayakları nasıl ayyyy ısırcam o ayakları ben yicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…