2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryen gunu alan arkadaşlar o gun tam olarak kac hafta kac gun oluyorsunuz. doktor bana sezaryen olursa 39+0 dedı ama ben daha beklemek ıstemıyotum.

canım gözün aydın.. senin kızda espirili olacak demek..

Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım

hadi bakalım hakkında hayırlısı inş. bizi habersiz bırakma..

sezeryen gunu alan arkadaşlar o gun tam olarak kac hafta kac gun oluyorsunuz. doktor bana sezaryen olursa 39+0 dedı ama ben daha beklemek ıstemıyotum.

canım az kalmış zaten, birkaç gün daha sabret.. hakkında hayırlısı olsun

canım maşallah kızına annesinden yesin yesin büyüsün inşallah... okurken ben de çok güldüm komik bıcırık

ayy hadi bakalım hayırlısı canım agrın sancın var mı peki

ayyy canım hadi hayırlısı, allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah senin kız mıydı erkek miydi?

Hafif bir bel ağrım var bu arada tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)), bebişim erkek doğumdan korkuyorum ama ona kavuşma heyecanı korkularımı hafifletiyor.

Hafif bir bel ağrım var bu arada tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)), bebişim erkek doğumdan korkuyorum ama ona kavuşma heyecanı korkularımı hafifletiyor.
inşallah canım çok kolay bir doğumun olur, tabi hepimiz için de.. korkma herkes nasıl doğuruyorsa biz de yaparız dimi normalde erkeklere geç gelir derler ama bu sene aceleci çıktılar gibi.. ağustos topiğinde daha doğurmayanlar, günü geçenler genelde kız... acaba benim oğlumda erken davranır mı ki

hiç belli olmuyor ki vakti saati gelen doğuyor, bende çok rahattım kırkı bekler diye, hayırlısı ama gelişimini tamamlayan geliyor bebişlerin :) Rabbim ayarlıyor

inş hayırlıs haberler alırsın canım.. enbitane 37. haftasını doldurdu ve izne ayrıldı.. evde neti olmadığından giremiyor pek.

kızlar bebek yağı veya losyonu aldınız mı?

Ben Sebamed'in şampuan, yağ ve losyonunu aldım. İlk onunla başlayacağım memnun kalmazsam Dalinle değiştireceğim

.
oh oh kızın ne pozlar vermiş öyle :))))) benimkide geçen ay yüzüne bakarken iki elini kaldırdı yüzünü kapattı beni çekmeyin der gibi. sonra indirmişti bizde çok gülmüştük. utandı herhalde demiştik. Bende toplamda 10 kg aldım ama nereme aldım hala anlamış değilim. her gören hiç kilo almamışsın diyor

Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım

Canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun her şey yolunda gider inşallah. korkma hadi bir avazda inşallah :)

Kızlar bebeklere ilk 40 gün zeytinyağı ile masaj yapın gelişimlerine çok faydası var hem de doğal bir ürün, bebeğin cildine uygun. diğer losyonlar ister istemez parfüm içeriyor. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz, o günleri görürüz, Allah yardımcımız olsun..

canım al benden de o kadar herkes çok az kilo almışssın göbeğin çıkmış dio ama tartı hiç öyle demiyo sanırım 20yle tamamlıcam ben offf

yağ mı losyon mu kararsız kaldım bende 2 gündür düşünüyorum bir türlü alamadım..
ben bi yerde okumuştum sanki ilk zamanlar bebek yağı önerilmiyor diye şimdi baktım ama bulamadım o yüzden losyon almıştım. bebek yağını kendime kullandım(johsons baby) ama kendimin de çok hoşuma gitmedi, çok kaşınıyordum ben onu süememe rağmen kaşıntım yined de geçmemişti.. bilmiyorum ama ilk zaman losyon belki sonrasında yağı kullanırım...

ben 38+1 günlük olucam ama doktorum önceden de gelebilir dedi. pazartesi tekrar kontrolümüz gittiğimizde kesin tarihi koyucaz bakalım. doktorum 37 dolmadan almam diyordu 38in dolmasın bekledi şimdide

cok şakacı olcakk senin mucizen annesi..maşallah senin mucizene

hadi hayırlısı sağlıklı gine bir avazda dünyaya gelir inşallah normal mi olcak acaaba seninki

arkadaşlar face grup kurmuşsunuz ama ben bir türlü bulamadım =(
eylül 2013 anneleri
2013 eylül anneleri gibi bir çok şekilde denedim oysaki=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…