- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım
ayy hadi bakalım hayırlısı canım agrın sancın var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım
ayyy canım hadi hayırlısı, allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah senin kız mıydı erkek miydi?Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım
slm arkadaşlar biz geldik doktordan çok şükür herşey yolunda bebeğim 2267+-170 gr 45.15. cm ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu çıktı çatı muayenesi falan yapmadı 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman başlıcaz nst ve çatı muayenesine dedi
ayy bebeğim çok güldürdü bizi yzünü göstermek için renkli görüntüye geçti doktorum anaaaamm bide baktık ki kızım alın size ayak der gibi ayağını yüzüne getiriverdi hatta ayak baş parmağını gözüne soktu doktorumuzun çok hoşuna gitti epey güldü asistanına gösterdi bizden böyle herşey yolunda
HAAAA BU ARADA ET BENLERİNİ SORDUM HORMONLARDAN DOLAYI DIR DEDİ AMA DOĞUMDAN SONRA CİLDİYEYE GÖRÜNÜRSÜN DEDİ KİLOMU HİÇ SORMAYIN 93 ÇIKTI TOPLAMDA 16 KİLO AMA ASİSTANIMIZ ÖLÇTÜ DOKTORUM FARKETMEDİ O YÜZDEN KONUSU GEÇMEDİ
BİDE KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPTIRDI SONUÇLAR 2 GÜN SONRA
sezeryen gunu alan arkadaşlar o gun tam olarak kac hafta kac gun oluyorsunuz. doktor bana sezaryen olursa 39+0 dedı ama ben daha beklemek ıstemıyotum.
canım ben losyon aldım, bebek yağı da kendime aldığım var ama losyon kullanacağım....inş hayırlıs haberler alırsın canım.. enbitane 37. haftasını doldurdu ve izne ayrıldı.. evde neti olmadığından giremiyor pek.
kızlar bebek yağı veya losyonu aldınız mı?
canım maşallah kızına annesinden yesin yesin büyüsün inşallah... okurken ben de çok güldüm komik bıcırıkslm arkadaşlar biz geldik doktordan çok şükür herşey yolunda bebeğim 2267+-170 gr 45.15. cm ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu çıktı çatı muayenesi falan yapmadı 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman başlıcaz nst ve çatı muayenesine dedi
ayy bebeğim çok güldürdü bizi yzünü göstermek için renkli görüntüye geçti doktorum anaaaamm bide baktık ki kızım alın size ayak der gibi ayağını yüzüne getiriverdi hatta ayak baş parmağını gözüne soktu doktorumuzun çok hoşuna gitti epey güldü asistanına gösterdi bizden böyle herşey yolunda
HAAAA BU ARADA ET BENLERİNİ SORDUM HORMONLARDAN DOLAYI DIR DEDİ AMA DOĞUMDAN SONRA CİLDİYEYE GÖRÜNÜRSÜN DEDİ KİLOMU HİÇ SORMAYIN 93 ÇIKTI TOPLAMDA 16 KİLO AMA ASİSTANIMIZ ÖLÇTÜ DOKTORUM FARKETMEDİ O YÜZDEN KONUSU GEÇMEDİ
ayy hadi bakalım hayırlısı canım agrın sancın var mı peki
ayyy canım hadi hayırlısı, allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah senin kız mıydı erkek miydi?
inşallah canım çok kolay bir doğumun olur, tabi hepimiz için de.. korkma herkes nasıl doğuruyorsa biz de yaparız dimi normalde erkeklere geç gelir derler ama bu sene aceleci çıktılar gibi.. ağustos topiğinde daha doğurmayanlar, günü geçenler genelde kız... acaba benim oğlumda erken davranır mı kiHafif bir bel ağrım var bu arada tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)), bebişim erkek doğumdan korkuyorum ama ona kavuşma heyecanı korkularımı hafifletiyor.
canım maşallah kızına annesinden yesin yesin büyüsün inşallah... okurken ben de çok güldüm komik bıcırık
inşallah canım çok kolay bir doğumun olur, tabi hepimiz için de.. korkma herkes nasıl doğuruyorsa biz de yaparız dimi normalde erkeklere geç gelir derler ama bu sene aceleci çıktılar gibi.. ağustos topiğinde daha doğurmayanlar, günü geçenler genelde kız... acaba benim oğlumda erken davranır mı ki
inş hayırlıs haberler alırsın canım.. enbitane 37. haftasını doldurdu ve izne ayrıldı.. evde neti olmadığından giremiyor pek.
kızlar bebek yağı veya losyonu aldınız mı?
.slm arkadaşlar biz geldik doktordan çok şükür herşey yolunda bebeğim 2267+-170 gr 45.15. cm ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu çıktı çatı muayenesi falan yapmadı 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman başlıcaz nst ve çatı muayenesine dedi
Ben Sebamed'in şampuan, yağ ve losyonunu aldım. İlk onunla başlayacağım memnun kalmazsam Dalinle değiştireceğim
.
oh oh kızın ne pozlar vermiş öyle :))))) benimkide geçen ay yüzüne bakarken iki elini kaldırdı yüzünü kapattı beni çekmeyin der gibi. sonra indirmişti bizde çok gülmüştük. utandı herhalde demiştik. Bende toplamda 10 kg aldım ama nereme aldım hala anlamış değilim. her gören hiç kilo almamışsın diyor
Canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun her şey yolunda gider inşallah. korkma hadi bir avazda inşallah :)
canım ben losyon aldım, bebek yağı da kendime aldığım var ama losyon kullanacağım....
ben bi yerde okumuştum sanki ilk zamanlar bebek yağı önerilmiyor diye şimdi baktım ama bulamadım o yüzden losyon almıştım. bebek yağını kendime kullandım(johsons baby) ama kendimin de çok hoşuma gitmedi, çok kaşınıyordum ben onu süememe rağmen kaşıntım yined de geçmemişti.. bilmiyorum ama ilk zaman losyon belki sonrasında yağı kullanırım...yağ mı losyon mu kararsız kaldım bende 2 gündür düşünüyorum bir türlü alamadım..
ben bi yerde okumuştum sanki ilk zamanlar bebek yağı önerilmiyor diye şimdi baktım ama bulamadım o yüzden losyon almıştım. bebek yağını kendime kullandım(johsons baby) ama kendimin de çok hoşuma gitmedi, çok kaşınıyordum ben onu süememe rağmen kaşıntım yined de geçmemişti.. bilmiyorum ama ilk zaman losyon belki sonrasında yağı kullanırım
Bende ilk 2 3 ay benmari usulu isitip asiti alinmis zeytinyagi be sut le
Masaj yapmayi dusunuyorum
sezeryen gunu alan arkadaşlar o gun tam olarak kac hafta kac gun oluyorsunuz. doktor bana sezaryen olursa 39+0 dedı ama ben daha beklemek ıstemıyotum.
cok şakacı olcakk senin mucizen annesi..maşallah senin mucizeneslm arkadaşlar biz geldik doktordan çok şükür herşey yolunda bebeğim 2267+-170 gr 45.15. cm ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu çıktı çatı muayenesi falan yapmadı 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman başlıcaz nst ve çatı muayenesine dedi
arkadaşlar face grup kurmuşsunuz ama ben bir türlü bulamadım =(
eylül 2013 anneleri
2013 eylül anneleri gibi bir çok şekilde denedim oysaki=(