2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar TRT1 i açın hemen. çok güzel bir program var. doğum sonrası, anne sütü, hakkında bilgiler veriyorlar. 15 dk oldu başlayalı

benim bebeğim neden kilo almıyor ya.
2400 de kaldı off off

doktor ıyı dıyosa bence az degıldır canım
bıde 4kıloya yakın dıolar bebek doguyo 3kılo
o yuzden belkı sana da 2400 dedıklerı bebek aslında 2800dur bunu bılemeyz
hıc kafaya takma
hayrla saglıkla dogsunda sen onu beslersın mis gibi oda güzel güzel kilo alır ıns

inş sağlıklı olur.bayram zaten burnumdan geldi.3 gün hastanede yattım.erken doğum dediler.doğumu durdurmaya çalıştılar.bebeğin akciğerleri gelişsin diye 2 kez iğne yaptılar.ve bir sürü ilaç içtim

Slmlar herkese bebişlerin kilosunu takanlar var bence 2400 gayet iyi bir kilo canım sağlıklı doğsun sen onu besler büyütürsün annesi moralini bozma sakın

dun gece hep sancı cektım ve dogru duzgun uyuyamadım
ve normal dogumdan bı kez daha korkmaya basladım allah hepimizin yardımcısı olsun

amın amın canım evet mucızeydı hamıle kalmak bende asılamayla hamıle kaldım nasıpse kucagımıza da alıcaz ey buyk allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns
bu arada esınden allah razı olsun ınsan ne çok sevınıyor demı dusunulmek sevılmek rabbım mutlulugunuzu daım etsın ıns

kızlar herkese meraba benim buğün son iş günüm hatta .2:30 gibi çıkacam...3 te randevum var ...inş. herşey güzel olur bebeğimde dönmüştür..

enbitaneyi merak ettim nerelerde acaba gözükmüyor hiç..

kızlar ben kalça ağrısından duramıyorum yuruyemıyorum.bu aya kadar hıç sıkıntı yasamadım ama bu ağrı yurutmuyo uyurken dönemıyom bıle ya

Bu ağrılar magnezyum eksikliğinden oluyor, doktorunuz magnorm vermedimi?
Bende de olmuştu, hatta böyle doğuma girersem hep böyle kalır diye korkmuştum, çok şükür magnorm geçirdi...

Kızlar bu el ayak yanması çok kötü, sizlerde de varmı, varsa çözüm olarak ne buluyosunuz.

Klimayı açınca hasta oluyorum, açmayınca uyuyamıyorum, çok kötü durumdayım.

inş hayırlıs haberler alırsın canım.. enbitane 37. haftasını doldurdu ve izne ayrıldı.. evde neti olmadığından giremiyor pek.

kızlar bebek yağı veya losyonu aldınız mı?

slm arkadaşlar biz geldik doktordan çok şükür herşey yolunda bebeğim 2267+-170 gr 45.15. cm ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu çıktı çatı muayenesi falan yapmadı 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman başlıcaz nst ve çatı muayenesine dedi
ayy bebeğim çok güldürdü bizi yzünü göstermek için renkli görüntüye geçti doktorum anaaaamm bide baktık ki kızım alın size ayak der gibi ayağını yüzüne getiriverdi hatta ayak baş parmağını gözüne soktu doktorumuzun çok hoşuna gitti epey güldü asistanına gösterdi bizden böyle herşey yolunda

HAAAA BU ARADA ET BENLERİNİ SORDUM HORMONLARDAN DOLAYI DIR DEDİ AMA DOĞUMDAN SONRA CİLDİYEYE GÖRÜNÜRSÜN DEDİ KİLOMU HİÇ SORMAYIN 93 ÇIKTI TOPLAMDA 16 KİLO AMA ASİSTANIMIZ ÖLÇTÜ DOKTORUM FARKETMEDİ O YÜZDEN KONUSU GEÇMEDİ
BİDE KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPTIRDI SONUÇLAR 2 GÜN SONRA

Hakkında böylesi hayırlıymış demek ki canım üzülme böyle düşün kendini rahatlat, Allah yardımcın olsun.

Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…