Canim bende de vajinismus vardi ben yendim ben de sezeryan olucam ama baska sebeplerden.anestezi doktor ne derse o olacak.acaba genel mi yapilmali ki bi zarari mi olur ki epidural olsa?sana psikiatr mi onerdi genel anesteziyi sen oyle istedigin icin mi oyle rapor verdi.
canim bu ilaclarin hepsi gebelikte verilen vd bebege faydali ilaclar.doktoruna guven Allah'in izni ile bisey olmaz korkma...Calcimax,
magnorm,
elevit,
demir ilacı,
reflü ilacı
ben bunca aydır doğru düzgün ilaç içmedim eleviti bile ara sıra kullandım demir ilacınıda son bir aydır kullanıyorum. Ama en son doktor bir sürü ilaç verdi reçetelerini okudum calcimax (kalsiyum ilacı) biraz tereddüte düşürdü beni, doktorumda tecrübeli bir bayan güvensem mi ne yapsam bilemiyorum. Çocuğa zarar gelmesinden çok korkuyorum
canim benim ne zor seyler yasamissin sukur ki simdi mutlusun.sana tamamen katiliyorum eslerin tavri da cok onemli.beni de esim hic zorlamadi hep anlayisla yaklasti.ben hadi deneyelim derdim o olmaz kendini iyice hazir et oyle derdi...canım benim vajinusmusun yenilmesi tamamen karşındaki erkeğe bağlı bişey,ancak ona tam anlamıyla güven duydugunda yenebilirsin,tamamen psikolojik,ben ilk evliliğimde kötü şeyler yaşadığım için tedavim çok uzun sürmüştü(tecavüz,ve dayak)...ama 2. evliliğimde,yani canım kocişim beni hiç zorlamadı çok çok yardımcı oldu onun sayesinde herşeyi atlattım allah ondan razı olsun...ve anladımki bu hastalık tamamen karşındaki kişinin davranışıyla boyutlanabilen bişey...arkadaşın hangi şehirde bilmiyorum ama ankarada gölbaşı hasvak hastanesinde psikatrist dr.murat beyazyüz var,kesinlikle tavsiye ederim,
mrb.. herkese iyi günler diliyorum..
ben facedeki gruba istek yolladm ama hala kabul edilmiyorum,, bi bilgisi olan var mı ??
Kizlar bu ay kocisime cok guzel Maas yatmis kizimin sansina nasil iyi geldi bize sevincimi paylasmak istedim
ya bu bizim doktor sezeryancı falan değil dimi canım? şimdi ben yeni başladım ya bu kadına gitmeye..huyunu suyunu pek bilmiyorum..açıkçası doğumla ilgili de henüz hiç konuşmadık..hande sezeryancıydı biliyorum ama bu derya ile ilgili hiç bilgim yok..seninle hiç konuştu mu doğum hakkında?
slm kızlar.gece sahurda çok korktum. bebebeğime birşey olmuşmudur acaba. gece elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim.kafamı bir kaldırdırdım ne göreyim YARASA ordan nasıl kaçtım naptım hiç hatırlamıyorum..çok korktum.herhangi birşey olmamıştır değilmi..ara ara sancım oldu uyuyamadım.
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl girmiş taa banyoya kadar hayret bir şey
Korkma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle
slm kızlar.gece sahurda çok korktum. bebebeğime birşey olmuşmudur acaba. gece elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim.kafamı bir kaldırdırdım ne göreyim YARASA ordan nasıl kaçtım naptım hiç hatırlamıyorum..çok korktum.herhangi birşey olmamıştır değilmi..ara ara sancım oldu uyuyamadım.
Kizlar bu ay kocisime cok guzel Maas yatmis kizimin sansina nasil iyi geldi bize sevincimi paylasmak istedim
bugun markette dolanirken mesane ped dye biseyi var canbebenin onu gounce ikilemde kaldim ne alsam diye
Calcimax,
magnorm,
elevit,
demir ilacı,
reflü ilacı
ben bunca aydır doğru düzgün ilaç içmedim eleviti bile ara sıra kullandım demir ilacınıda son bir aydır kullanıyorum. Ama en son doktor bir sürü ilaç verdi reçetelerini okudum calcimax (kalsiyum ilacı) biraz tereddüte düşürdü beni, doktorumda tecrübeli bir bayan güvensem mi ne yapsam bilemiyorum. Çocuğa zarar gelmesinden çok korkuyorum
allahın izniyle bir şey olmaz inşallah benimde bundan bir ay önce aradada giderken eşimin penceresi açıktı ordan bir çekirge geldi kucağıma hemde kocaman.Çıldırdım nasıl çırpınıyorum araba bide hareket halinde.Oğlum gerildi kasıldı top gibi oldu karnım. Sonra ben sakinleşince oda sakinleşti çok şükür.
Kızlar midem fena yanıyor arada ve asit kaçıyor yemek borumda yanıyor, doktorunuzun verdiği bir ilaç var mı
Kızlar midem fena yanıyor arada ve asit kaçıyor yemek borumda yanıyor, doktorunuzun verdiği bir ilaç var mı
inçşallah normal olur bende hep onun için dua ediyorumtatlim benimkiside tup bebek 12. haftaya kadar cok onemliler sonradan normal gebelik sifatina giriyorsun onun icin insallah normal dogurursun bizimkiler normal yani
O doktora bi arkadaşm doğum yaptı 8aylıkken sezeryanla,şuan 34haftalık bi arkadaşmda ona gidiyor ona da daha 1ay önce 7ayın bitsin alırız bebeği demişti,bebek hala bekliyo iyi oysaki.bence biraz sezeryancı bi doktor.
canım bir şey sorucam benimde tüp bebek.doktorun haftanı regl tarihine göremi yoksa transfer tarihinemi göre hesaplıyor.
normal 1.250 sezeryan 1.750 dediler ama eşimin işyerinin anlaşması var medical parkla o yüzden bize normal 1.000 sezeryan 1.400 tl. ben 3 aydır falan gidiyorum medical parka çok memnun kaldım muayene ücreti 12 tl ödüyorum resmen bedavadan biraz pahalısizin orda nasıl doğum fiyatları.bide doğum fotoğrafçısı düşünüyorum ama net olarak konuşmadım oda 350 tl ymiş sanırım
canım bu medical park nerede
istsnbuldakiler çok pahalı başka şehirdesin galiba
istanbulda ilk tüp bebek doktorumun muayenesi 250 tl idi profesördü
normal doktorlara geçmek istedik sgk indirimi ile 120-110 tl oluyor
doğumlarda 4 binden falan başlıyor sezeryanı tam bilmiyorum((((