2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim ani gelisn bir sorun olmadikca epudural sezeyan olacak dedi
Genelde uyum sorunu daha cok oluyormus ben de acikcasi tam uyutulmak istemiyorum

canim bu ilaclarin hepsi gebelikte verilen vd bebege faydali ilaclar.doktoruna guven Allah'in izni ile bisey olmaz korkma...

canim benim ne zor seyler yasamissin sukur ki simdi mutlusun.sana tamamen katiliyorum eslerin tavri da cok onemli.beni de esim hic zorlamadi hep anlayisla yaklasti.ben hadi deneyelim derdim o olmaz kendini iyice hazir et oyle derdi...

slm kızlar.gece sahurda çok korktum. bebebeğime birşey olmuşmudur acaba. gece elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim.kafamı bir kaldırdırdım ne göreyim YARASA ordan nasıl kaçtım naptım hiç hatırlamıyorum..çok korktum.herhangi birşey olmamıştır değilmi..ara ara sancım oldu uyuyamadım.

mrb.. herkese iyi günler diliyorum..

ben facedeki gruba istek yolladm ama hala kabul edilmiyorum,, bi bilgisi olan var mı ??

canim yoneticilere msj atman gerekiyor dogum tarihini yaz bebisin adini soyadini bide

Kizlar bu ay kocisime cok guzel Maas yatmis kizimin sansina nasil iyi geldi bize sevincimi paylasmak istedim

hayirli olsun canim gule gule harcayin

Valla benimde hiç fikrim yok ama inşallah öyle değildir bu cumartesi kontrolüm var sorucam. 37. haftada çatı muayenesi yapıcam dedi sanırım o zaman belli olur doğum şekli..

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl girmiş taa banyoya kadar hayret bir şey
Korkma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl girmiş taa banyoya kadar hayret bir şey
Korkma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle

çok saol cnm.bilmiyorum nerden girdi ama ben çok korktum.kabus gibi bişeydi.acaba ben hayal falanmı görüyorum diye düşündüm.sonra eşim de bakınca hayret ettik nerden girdi diye.

allahın izniyle bir şey olmaz inşallah benimde bundan bir ay önce aradada giderken eşimin penceresi açıktı ordan bir çekirge geldi kucağıma hemde kocaman.Çıldırdım nasıl çırpınıyorum araba bide hareket halinde.Oğlum gerildi kasıldı top gibi oldu karnım. Sonra ben sakinleşince oda sakinleşti çok şükür.

bugun markette dolanirken mesane ped dye biseyi var canbebenin onu gounce ikilemde kaldim ne alsam diye

canım burda bir ark onu tavsiye etmişti.

bende elevit, demir ilacı, omega3, magvital kullanıyorum.. magvital pek düzenli değil. dünde gaviscon yazdırdım mide yanması için.

Kizlar bu ay kocisime cok guzel Maas yatmis kizimin sansina nasil iyi geldi bize sevincimi paylasmak istedim

kızın uğurlu geldi size.. bereketli olsun paranız..

inş hiçbişey olmamıştır.benimde karnım çok gerildi sancılandım.hastaneye gitmeyi bile düşündüm.sonradan yavaş yavaş geçti...

Selam kızlar..
Kızımla iyiyiz çok şükür. Artık iyice büyüdü. Karnımı daha çok dalgalandırıyor Doktoruma sordum, ne zaman olur doğum diye? Normal olacak, bişey diyemem dedi. Bana da sanki bayramdan sonra filan doğarmış gibi geliyor. Ya da benim canım öyle istiyo, hem eğilmek doğrulmak, bi iş yapmak git gide zorlaşıyor, hem de bir an önce sevmek, koklamak istiyorum galiba hepimiz gibi...

Dünden beri okuyamadım geçmişi. Bi okuyayım, inşallah herkes iyidir.. Aceleci bebişler duruyorlardır inş yerlerinde, biraz daha büyüsün bücürler

tatlim benimkiside tup bebek 12. haftaya kadar cok onemliler sonradan normal gebelik sifatina giriyorsun onun icin insallah normal dogurursun bizimkiler normal yani
inçşallah normal olur bende hep onun için dua ediyorum

evet sezeryancı olduğunu duymuştum. Normal olması için direticem başka çare yok

canım bir şey sorucam benimde tüp bebek.doktorun haftanı regl tarihine göremi yoksa transfer tarihinemi göre hesaplıyor.

Benim asıl tüp bebek doktorum Transfer tarihine göre hesaplıyordu. Transfer tarihi 14. gün yani 2. haftanmış gibi baz alınır böyle hesaplanır diyordu.
Ama şimdiki doktorum öyle hesaplamıyor adet tarihime göre hesaplıyor.

canım bu medical park nerede

istsnbuldakiler çok pahalı başka şehirdesin galiba
istanbulda ilk tüp bebek doktorumun muayenesi 250 tl idi profesördü

normal doktorlara geçmek istedik sgk indirimi ile 120-110 tl oluyor

doğumlarda 4 binden falan başlıyor sezeryanı tam bilmiyorum ((((

Ben İzmirdeki medical parka pahalı diyordum ama istanbul daha fenaymış fiyat konusunda.

bende yazamıyorum uzun zamandır bilmem hatırlayan var mı benbizimde oglumuz olacak inşallah şimdiye kadar normal herşey varis sorunum oldu rahime kadar normal doguramazsın dedi drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…