2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlarr bi kaç gündür sancım vardı 2-3 kere kasılmamd oldu dr. nst ye bağladı bişi çıkmadıı idrar yollarınd iltihap çıktı sadece onu kullanıorumm yeter artıkk doğsun dedimm en erken 20 ağustos ondan önce alamam dedii daha ağustos var 10 günde eylül var napcann bakalımm dedii :KK70:
sonra ne zamann geliim dedmm 4 hafta dedii tmm dedik çıktık amaa tam çıktımm aklıma geldii :KK70: geri döndüm e ben 4 hafta snra 38 hftlk olcmm dedim o zmn bayrmdsan snra gel dedii şaşrdımmdeğiştirmek isedim dr. yi ama b saatten sonra da değiştiremşcemm :/

Son düzenleme:
Benim doğumum Eskişehir Acıbadem Hastanesinde olacak inş. Normal doğum 1500 tl + 500 epidural.

ben kayserideyim hüma hastanesi kızlar çevrenizde epidural normal doğum yaptıran var mı siz ne düşnüyorsunuz epidural normal doğum hakkında

Benim nasipse epidural normal olacak. Çok rahat oluyormuş, inş öyle olur..

Kizlar bugun karnimin bir tarafi bi bolumu seert oluyor 3 4 snye sonra sonuyor bu kasilmami bebek mi biryerini dayiyor.onceden olmuyordu yani bukadar cok.buugun ortalama 6 7 kez oldu

Aynen benim de bu şekilde karnımda sertleşmeler oluyor birkaç haftadır. Top gibi sert bişey hissediyorum, bebektir diyordum ben de hep.

Kizlar kasilma da zaten bebegin butunu tek tarafa toplaniyor ve 50 saniyeye kadar suruyor elinizin altinda hissettiginiz sey oynayan bir bebek degil sertlik karninizdaysa farkedersiniz zaten

Ay inanmıyorum, bu benim karnımda hissettiklerim kasılma mı şimdi? :KK52: Ben bu yazdıklarını okuyana kadar bunu hep bebeğin hareketleri sanıyordum. Evet ya, bir de böyle çok sert, top gibi oluyo, acıtıyor, karnımı yamuk yumuk yapıyor. Demek kasılmaymış...

benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba :KK43:((

et yemek bebeğin kilo almasını sağlarmışş canımm benim eşimm hiç sebzee yemez sürekli et yer onun yüzünden bendee etle besleniorumm ve maaşallahh bebeğimee kilosuu gayet iyii hatta dr tosuncuk şuna bakk dedii sende bi süre et ye yoğurt yee ben yoğurt yiyemiyodumm midemi yakıyoduu içine şeker atıp yiyorum akşamları ayrıca bi kase yiyorum yanigünde 2-3 kase yoğurtda yiyorum sende dene istersen :)

Ben de cakmak erdem hastanesine gidiyorum. Sevil Ates Eren doktorum. Bazen de Ozlem Yildirim'a gidiyorum. İkisinden de memnunum. Ama dogum hangisine denk gelir bilmiyorum kismet

Bende çakmak erdem hastanesine özlem hanıma gidiyorum eğer özlem yoksa sevil hanıma gidiyorum.

canım bebeğinin boyu ve kilosu ne çıktı merak ettim? benimde bebeğim geçen haftalarda hiç büyümedi 1 haftada sadece 100 gr almıştı bence bunlar çok değişken büyümez büyümez bi haftada alır başını gider bence üzme kendini

canım bu medical park nerede

istsnbuldakiler çok pahalı başka şehirdesin galiba
istanbulda ilk tüp bebek doktorumun muayenesi 250 tl idi profesördü

normal doktorlara geçmek istedik sgk indirimi ile 120-110 tl oluyor

doğumlarda 4 binden falan başlıyor sezeryanı tam bilmiyorum :KK43:((((

bursadayım canım ben

Canım üzme kendini. Benim bebeğim için de doktorum minyon bi bebek olacak dedi. "Her bebek farklıdır, önemli olan sağlıklı olması. Kimi bebek 4 kg olur sağlıklıdır, kimi bebek 2,5 kg olur sağlıklıdır." dedi. Allah sağlık versin. Sen de üzülüp, bebişini de üzme annesi :KK20::KK34:

Son düzenleme:

canım ağlama bebeğin daha da kötü etkilenir.3 hafta önce kuzenime ayrıntılı ultrasonda bebeğinde gelişme geriliği olabilir demişler,doktora sormuş benim yapabileceğim bişey var mı diye doktorda yok demiş.3 hafta sonra yani pazartesi kontrole gitti herşeyi normal çıkmış çok şükür.senin bebeğin en son gittiğinde kaç kg dı. face grubunda bi arkadaş dün 1.100 gr ile doğum yaptı bi problem yok

doktorun kötü bişey dememiş ki hemen karalar bağlama lütfen..her bebek aynı şekilde uzamaz kilo almaz ki..arkdaşların yazdıklarını yemeye özen göster etini sütünü yemeye dikkat et gerisi Rabbimin izniyle. güzel olacak.
Benim doğumum Eskişehir Acıbadem Hastanesinde olacak inş. Normal doğum 1500 tl + 500 epidural.

Benim nasipse epidural normal olacak. Çok rahat oluyormuş, inş öyle olur..

Aynen benim de bu şekilde karnımda sertleşmeler oluyor birkaç haftadır. Top gibi sert bişey hissediyorum, bebektir diyordum ben de hep.

Ay inanmıyorum, bu benim karnımda hissettiklerim kasılma mı şimdi? :KK52: Ben bu yazdıklarını okuyana kadar bunu hep bebeğin hareketleri sanıyordum. Evet ya, bir de böyle çok sert, top gibi oluyo, acıtıyor, karnımı yamuk yumuk yapıyor. Demek kasılmaymış...
:KK9: evett onlar kasılmaymş doğuma hazırlık kasılmaları bende cok mutlu ve garip bi şeyler hissettimm :KK1:
Kizlar bu ay kocisime cok guzel Maas yatmis kizimin sansina nasil iyi geldi bize sevincimi paylasmak istedim:KK8::KK76::KK9:
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

slm kızlar.gece sahurda çok korktum. bebebeğime birşey olmuşmudur acaba. gece elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim.kafamı bir kaldırdırdım ne göreyim YARASA ordan nasıl kaçtım naptım hiç hatırlamıyorum..çok korktum.herhangi birşey olmamıştır değilmi..ara ara sancım oldu uyuyamadım.
inşallah bişey olmamıştır bir tarafa carpmadın dimi karnını başka biryerini

kızlar bişi sorucamm bnim kasılmam olduu 4 defa adım atamadım çok kastı içerde çocuk bidee adet ağrısı gibi ağrım vardıı ama dr. bişi demedii acaba başka dr yedemi gitsemm karar veremedimm geçenlerdede çok hastalandım ulaşamadım kendi nuumarasını vermedi hastaneyi arıyorum ordanda ulaşamadım açmadı telefonu dr. değişirmi bu satten sonra karar veremiıorumm bi türlü

kızlar bişi sorucamm bnim kasılmam olduu 4 defa adım atamadım çok kastı içerde çocuk bidee adet ağrısı gibi ağrım vardıı ama dr. bişi demedii acaba başka dr yedemi gitsemm karar veremedimm geçenlerdede çok hastalandım ulaşamadım kendi nuumarasını vermedi hastaneyi arıyorum ordanda ulaşamadım açmadı telefonu dr. değişirmi bu satten sonra karar veremiıorumm bi türlü
bu saatten sonra doktor değişir mi bişey diyemem ama benim ilk özeldeki doktorumda kendi telefon numarasını vermemişti.acil durumlarda hastahaneden ulaşıyorduk.bu durum gercekten cok kötü hele ki bu son aylarda.ben o doktorumu değiştirdim.doğumu özelde yapıcam başka doktorda ona da 28,haftada başladım o gün sormuştum sadece doğuma gelebilir miyim diye oda bana gelebilirsin ama 36 .haftada ön muyane icin gelirsen iyi olur demişti.bazı doktorlar son haftalarda yeni hasta kabul etmeeyebiliyor muş.ben senin yerinde olsam sanırsam değiştirirdim.hele ki özele gidiyorsam

Ben de öyle, mutlu oldum, heyecanlandım. Uzuuuun bekleyişin sonuna geliyoruz galiba:KK49:

sen gelmişin bişeycik kalmamış kı :KK9: :KK9: ha şimdi gene karnımın bir tarafı şişip şişip sönüyor sırf doktordan bunlar doğuma hazırlık kasılması lafını duymak icin aramayı cok istiyorum arasam mı :KK1:

doktorların bu saatten sonra daha çok ilgisi olması lazım zaten sona gelmişiz en küçük şey bizi geriyo acaba ne oluyo diyee ben de sıkıntılıyım bu konuda seni hastanen hangisi canım?

bu bahsettiğiniz toplanma ve ağrı bendede oluyor özellikle dün markete gitmiştik eşimle en fazla 1 saat dolaşmışızdır çok yoruldum eve geldik oturdum bi baktım göbeğimin sol tarafına doğru şişlik inanılmaz sertlik oldu ve ağrı oldu bende bebişim hareket ediyor diye düşünmüştüm bir kaç kez oldu sonra uzandım geçti meğersem kasılmamıymış bu yaşadıklarımız :18::18::18:

bu bahsettiğiniz toplanma ve ağrı bendede oluyor özellikle dün markete gitmiştik eşimle en fazla 1 saat dolaşmışızdır çok yoruldum eve geldik oturdum bi baktım göbeğimin sol tarafına doğru şişlik inanılmaz sertlik oldu ve ağrı oldu bende bebişim hareket ediyor diye düşünmüştüm bir kaç kez oldu sonra uzandım geçti meğersem kasılmamıymış bu yaşadıklarımız :18::18::18:

evetttttttttt kasılmaymışşşşşşşş :KK9: :KK9:

doktorumda onaylasın diye arayıp sordum ama beklediğim cevabı alamadım belki haftamla alakalı olabilir bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi püfff neyse canım olsun haftası büyük olan arkdaşların ki belki kasılmadır yani daha uzun sürüyorsa

X