2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

MErhaba arkadaşım,
Bu yazdığın ilaçları ben aylardır kullanıyorum (reflü ilacı hariç) yani bir sakıncası olduğunu da düşünmüyorum doktora güvenerek.

Merabalar arkadaşlar.sizden bi konuda yardım isticem.Yozgatta görev yapıyorduk ve Kayseride bir doktorumuz vardı. Fakat şimdi Adana'ya tayinimiz çıktı. Adanada bildiğiniz iyi bir hastene doktor varsa yazabilirmisiniz. Şu saatten sonra yeni bir doktora karar vermek çok zor olacak.Yardımlarınızı bekliyorum

Hayırlı sabahlar kızlar...bnm doktor süt içiyorsan ve peynir yiyorsan kalsiyuma gerek yok dedi magnezyumu ve demir hapını günlük kullanıyorum elevitide 2 günde bir aklima geldikce ıçiyorum

Bende kalsiyum eksikliği çıktı ama doktor olabilir dedi ilaç vermedi.
eleviti ben midem bulanıyor diye kullanmıyorum
sadece son bir haftadır demir hapı almaya başladım
doğum anında kan kaybı çok oluyormuş çünkü

Herkese günaydın sevgili annelerrrr

Canım sizin orada fiyatlar çok iyiymiş burada sezeryan 2400 normal 1750 civarı. Bendede GS bonus kart var ona hastahane %20 indirim yapıyor. bu durumda sezeryan 1920 ye denk gelecek. Aynı zamanda bu fiyatın içinde oda süsleme varmış. oda süsünün içinde kapı süsü, 20 tane şeker, beşik süslemesi ve 2 tanede defter var (hatıra defteri şeklinde) bu hizmet için 400 tl alıyorlarmış eğer ben istemiyorum dersen 1920- 400 =1520 olacak:) çok kararsız kaldım oda süslemesi konusunda , yaptırmassan hastahaneye kendinde yapamıyormuşsun. Aslına bakarsan İzmirde çok çevremiz yok kim gelecek ki hastaneye falan oluyorum gelende yakın olur çok, sankim gerek yok süsleme için 400 tl vermeye. Bilemedim bi türlü.

Ama genel olarak hastaneden çok memnunum, yeni bakım ünitesi hem yeni hem güzel, hastaneye girince resmen temizlik kokusu alıyorsun çok ferah geliyor bana orası. Dün doğum odalarınıda gezdik çok ferah ve temiz. İnşallah gönlümüzce olur herşey.

Bu arada Eylül ayı medical parkın zam ayıymış haberin olsun oda fiyatları her an değişebilir:)

Burada hastane fotosu için 500 tl istiyorlar, istediğin albüme görede fiyat oldukca artabiliyor. Şahsen ben düşünmüyorum çok pahalı gibi sanki. :/

Kızlarr,, vajinusmusu ne kadar sürede ve nasıl yendiniz bir arkadaşım var onun için soruyorum 3-4 aylık evli henüz yenemedi onu bilgilendirmek isterim

canım benim vajinusmusun yenilmesi tamamen karşındaki erkeğe bağlı bişey,ancak ona tam anlamıyla güven duydugunda yenebilirsin,tamamen psikolojik,ben ilk evliliğimde kötü şeyler yaşadığım için tedavim çok uzun sürmüştü(tecavüz,ve dayak)...ama 2. evliliğimde,yani canım kocişim beni hiç zorlamadı çok çok yardımcı oldu onun sayesinde herşeyi atlattım allah ondan razı olsun...ve anladımki bu hastalık tamamen karşındaki kişinin davranışıyla boyutlanabilen bişey...arkadaşın hangi şehirde bilmiyorum ama ankarada gölbaşı hasvak hastanesinde psikatrist dr.murat beyazyüz var,kesinlikle tavsiye ederim,

sa hayrlı sabahlar güzel anneler. uykusuz bir gecenin sabahı bugün yine. az evvel karnmda bi acı hissettim meğer kızmn dirseğiymiş:) ama nasıl acıttı. o an dedimki Allah'ım bu dirsek acısı ise doğum nasıl bir acıdır

Selam arkadaşlar
Dün facebook gurubuna da yazdım buraya da yazayım.
Geçen hafta bebeğin geride olduğunu öğrenmiştim.
Sizlere de sormuştum hatta ne yemeliyim diye
Neyse ben bi hafta güzel güzel beslendim dün akşam tekrar hastaneye gittim
Ne boyu uzamış ne kilosu artmış
Doktor geçen hafta takibe alırız böyle giderse demişti ama dün hiç öyle takibe alacak gibi değildi.
Bacak boyu beni huzursuz etti 2 hafta sonra gel dedi.
2 hafta ne ya?

O yüzden yeni doktor arıyorum şimdi
İstanbul anadolu yakasında oturuyorum
Bana tavsiye verebilir misiniz siz de?

benim görümcem Adana da, tayinleri çıktı. hamile kaldı ve kontrolleri ile doğumu Özel Ceyhan Çınar Hastanesi Dr.Ayşe Hümeyra Yıldırım

heyecanla geliyorum doğuran varmı diye hem seviniyorum hem üzülüyorum...ama yinede beklesinler az daha...hastane fiyatlarınız bana çok geldi ben samsun anadolu hastanesine gidiyorum normal doğum 550 sezeryan 625 ağrısız doğum eşde giriyormuş 1100 ama biraz indirim olacak sanırım müdürle görüşüp ağrısız doğum bayagı bir inerse o şekilde yapmayı düşünüyorum..bazende diyorum ki aman çek sancıyı doğur kim ölmüş sancıdan...heleki ölü doğum yapmış biri olarak...

bizim burda oda süsleme yokmuş.olsada ben 400 tl vermezdim zaten 1 gece kalınıyo.ama albüm olayını düşünüyorum hala

Bende medipol megadan hande hanıma Gidiyordum ancak kendisi hastaneden ayrılınca Dr. Nagihan Kayaya gitmeye başladım. Ilk bebeğim sezeryandi bu da öyle olacak ama yinede nasıl bi doktordur bilmiyorum! Allah yardımcımız olsun inşallah.

mrb.. herkese iyi günler diliyorum..

ben facedeki gruba istek yolladm ama hala kabul edilmiyorum,, bi bilgisi olan var mı ??

Günaydın kızlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz bana yazabilir misiniz? Ben sadece elevit ve kan ilacı kullanıyordum ama doktor değiştirdim oda bir sürü ilaç yazdı bebiğe zararı olur mu ki?

bu konu benm de başndan beri takldğım bi konu çok ii bi dr a gdyorum ve başndan beri sadece elevit kullanıyorum.. çok zorladm kalsyum ne bliym magnezyum filan ama hiç ilaç vermedi bana.. tahlillerm normal oldğu için ha bu arda yoğurt süt namına, doğru beslenmek adına hiç bi şey yapmıyorum ama garptir ki beni ilaçtan uzak tutan bi drum var.. neden bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…