doktorumda onaylasın diye arayıp sordum ama beklediğim cevabı alamadım belki haftamla alakalı olabilir bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi püfff neyse canım olsun haftası büyük olan arkdaşların ki belki kasılmadır yani daha uzun sürüyorsa
sen gelmişin bişeycik kalmamış kıha şimdi gene karnımın bir tarafı şişip şişip sönüyor sırf doktordan bunlar doğuma hazırlık kasılması lafını duymak icin aramayı cok istiyorum arasam mı
doktorumda onaylasın diye arayıp sordum ama beklediğim cevabı alamadım belki haftamla alakalı olabilir bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi püfff neyse canım olsun haftası büyük olan arkdaşların ki belki kasılmadır yani daha uzun sürüyorsa
canım senin çok az kalmış zaten ne güzel
cnm nasipse seninle aynıgün dogum yapacağız bende hissediyorum o şişkinliği hatta bazen kuran okurken oraya denk geliyor anında tepki veriyo oğlum,bizimkisi kasılma değil bence
inşallah canım hayırlısıyla bi çırpıda bebişler kucağımızda olur inşallah, sona yaklaştıkça sabırsızlıklar da artıyorBen de bugüne kadar hep bebek diye düşündüğüm için dikkat etmemiştim. Ama artık tetikteyim, yine olursa ne kadar sürüyo diye bakarım
Sağol canım, gerçekten de az kaldı. Hepimiz hayırlısıyla bir sancıda kurtuluruz inş.
doktorların bu saatten sonra daha çok ilgisi olması lazım zaten sona gelmişiz en küçük şey bizi geriyo acaba ne oluyo diyee ben de sıkıntılıyım bu konuda seni hastanen hangisi canım?
benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba((
kızlar bişi sorucamm bnim kasılmam olduu 4 defa adım atamadım çok kastı içerde çocuk bidee adet ağrısı gibi ağrım vardıı ama dr. bişi demedii acaba başka dr yedemi gitsemm karar veremedimm geçenlerdede çok hastalandım ulaşamadım kendi nuumarasını vermedi hastaneyi arıyorum ordanda ulaşamadım açmadı telefonu dr. değişirmi bu satten sonra karar veremiıorumm bi türlü
Benim asıl tüp bebek doktorum Transfer tarihine göre hesaplıyordu. Transfer tarihi 14. gün yani 2. haftanmış gibi baz alınır böyle hesaplanır diyordu.
Ama şimdiki doktorum öyle hesaplamıyor adet tarihime göre hesaplıyor.
Arkadaşlar bir şey sorucam hep unutuyorum doğumdan sonra eğer ki sütümüz gelmezse yanımıza yedek olarak mama alsak mı yok sa hastaneden veriyorlar mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
Bende medipol megadan hande hanıma Gidiyordum ancak kendisi hastaneden ayrılınca Dr. Nagihan Kayaya gitmeye başladım. Ilk bebeğim sezeryandi bu da öyle olacak ama yinede nasıl bi doktordur bilmiyorum! Allah yardımcımız olsun inşallah.
Valla benimde hiç fikrim yok ama inşallah öyle değildir bu cumartesi kontrolüm var sorucam. 37. haftada çatı muayenesi yapıcam dedi sanırım o zaman belli olur doğum şekli..
Arkadaşlar bir şey sorucam hep unutuyorum doğumdan sonra eğer ki sütümüz gelmezse yanımıza yedek olarak mama alsak mı yok sa hastaneden veriyorlar mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba((
ben de nagihan ve derya arasında kalmıştım hande den sonra. Bir anda derya ya gitmeye karar verdim.Handeye çok alışmıştım.çok rahatlatıyordu insanı.diyalog iyiydi. şimdi bu doktor iyi ama tam bir doktor hasta ilişkin oluyor.handeyle daha sıcaktı.samimiydi.bakalım hayırlısı olur inşallah..
ben de aslında cmts gidecektim kontrole ama eşim çalıştığı için pazartesiye kaldı..bir türlü doğum muhabbetimiz olamadı malesef kadınla..her gidişimde ya tam ameliyata gidecekti ya da nöbet ertesiydi..hep acele oldu yani..inşallah bu sefer normal bir halini yakalayacağım doktorun..çatı muayenesi yapacam dediğine göre normal olacak sanırım.yanlış bilmiyorsam sezeryan yapılacaklara çatı muayenesi yapmıyorlarmış.belki de yanlış biliyorum ama..
çok zor bir durum bu, gece insan başına ne geleceğini bilemiyor, ulaşabilmek çok önemli.. belki riskli bir karar olabilir dr değişimi ama şu son günlerin stresini birlikte aşabileceğin bir dr en iyisi
Bende çakmak erdem hastanesine özlem hanıma gidiyorum eğer özlem yoksa sevil hanıma gidiyorum.
kızlar bu meme başı için kremler var.Ben biyerde duydum doğuma 1 ay kala sabah akşam uygulamaya başlanması gerekirmiş.Bilginiz varmı yada başlayanlarınız ?
canım bebeğinin boyu ve kilosu ne çıktı merak ettim? benimde bebeğim geçen haftalarda hiç büyümedi 1 haftada sadece 100 gr almıştı bence bunlar çok değişken büyümez büyümez bi haftada alır başını gider bence üzme kendini