2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nasipse seninle aynıgün dogum yapacağız bende hissediyorum o şişkinliği hatta bazen kuran okurken oraya denk geliyor anında tepki veriyo oğlum,bizimkisi kasılma değil bence

Ben de bugüne kadar hep bebek diye düşündüğüm için dikkat etmemiştim. Ama artık tetikteyim, yine olursa ne kadar sürüyo diye bakarım

canım senin çok az kalmış zaten ne güzel

Sağol canım, gerçekten de az kaldı. Hepimiz hayırlısıyla bir sancıda kurtuluruz inş.

cnm nasipse seninle aynıgün dogum yapacağız bende hissediyorum o şişkinliği hatta bazen kuran okurken oraya denk geliyor anında tepki veriyo oğlum,bizimkisi kasılma değil bence

Kasılmalar 31 ve 32. haftada başlıyormuş doktorum söyledi bana bir defasında söylediğiniz şeyleri yaşadım hastaneye gittim telaşla karnım taş gibi olmuştu ,ilk kez yaşadığım için okadar panik olmuşum o haftalarda yeni başladığını söyledi doktor normal dedi. sonrasında tabi defalarca oldu aynı durum ama artık paniklemiyorum tabiki. genelde stresli veya yorgun olduğumda oluyo dinlenince geçiyo

inşallah canım hayırlısıyla bi çırpıda bebişler kucağımızda olur inşallah, sona yaklaştıkça sabırsızlıklar da artıyor

doktorların bu saatten sonra daha çok ilgisi olması lazım zaten sona gelmişiz en küçük şey bizi geriyo acaba ne oluyo diyee ben de sıkıntılıyım bu konuda seni hastanen hangisi canım?

edirnedeymm cnmm benn

banada dr bbek hareketlerinii kasılma olarak hissediosundur bişi gözükmüo dedii

Herkese selamlar arkadaşlar bir kaç gündür annemdeydim internete fazla giremedim geçmişide fazla okuyamadım inşallah herkescikler iyidir...

benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba ((

canım sen ne kadar üzülürsen bebeğinde o kadar strese girip etkilenir. sen sakin ol, faceteki ark bebeği gelişsin diye kırmızı et, muz, ceviz,badem önermişti dr. sende bol bol bu gıdaları tüket, yoğurdunu sütünü meyveni eksik etme.

karnımdakine bakamıyorum doğunca nasıl bakacağım gibi bir psikolojiye de girme lütfen.. benimde dr kontrolümde kilosu az çıktı, dr bazı anneler ne yaparsa yapsın bebişleri belli bir kilonun üstüne çıkmıyor, bazılarıda hiç birşey yapmasa bile bebekleri kilolu oluyor dedi. hatta bugün 2 doğum yaptırdım ikiside 40 haftalık biri 2800 doğurdu, diğeri 3800 doğurdu dedi. birazda anne babanın genleriyle alakalı bir durum. hep söylenen bişey var küçük doğan bebiş daha çabuk toparlıyormuş sağlıklı olsunlarda bizim sütleri cuk cuk emip toparlarlar annesi..

çok zor bir durum bu, gece insan başına ne geleceğini bilemiyor, ulaşabilmek çok önemli.. belki riskli bir karar olabilir dr değişimi ama şu son günlerin stresini birlikte aşabileceğin bir dr en iyisi

Arkadaşlar bir şey sorucam hep unutuyorum doğumdan sonra eğer ki sütümüz gelmezse yanımıza yedek olarak mama alsak mı yok sa hastaneden veriyorlar mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Arkadaşlar bir şey sorucam hep unutuyorum doğumdan sonra eğer ki sütümüz gelmezse yanımıza yedek olarak mama alsak mı yok sa hastaneden veriyorlar mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

veriorlar ama sürekli değil ama bebek doymaya biliyor o nedenle ben yanıma aptamil alıcam

ben de nagihan ve derya arasında kalmıştım hande den sonra. Bir anda derya ya gitmeye karar verdim.Handeye çok alışmıştım.çok rahatlatıyordu insanı.diyalog iyiydi. şimdi bu doktor iyi bilgi veriyor ama tam bir doktor hasta ilişkin oluyor.handeyle daha sıcaktı.samimiydi.bakalım hayırlısı olur inşallah..

Valla benimde hiç fikrim yok ama inşallah öyle değildir bu cumartesi kontrolüm var sorucam. 37. haftada çatı muayenesi yapıcam dedi sanırım o zaman belli olur doğum şekli..

ben de aslında cmts gidecektim kontrole ama eşim çalıştığı için pazartesiye kaldı..bir türlü doğum muhabbetimiz olamadı malesef kadınla..her gidişimde ya tam ameliyata gidecekti ya da nöbet ertesiydi..hep acele oldu yani..inşallah bu sefer normal bir halini yakalayacağım doktorun..çatı muayenesi yapacam dediğine göre normal olacak sanırım.yanlış bilmiyorsam sezeryan yapılacaklara çatı muayenesi yapmıyorlarmış.belki de yanlış biliyorum ama..

benim arkdaşım doğum yaptıktan sonra yanındaydım sütü gelmemişti emiyordu ama süt gelmeyince hemşireler söyledi annesine şu marka mama alın gelin diye yada recete ye yazıp vermişlerdi,o mama cok gaz yapmıştı sonra değiştirmişlerdi mamayı getirince hemşire nasıl yapılacağını falan anlattıydı

merhabalar,bahsi geçen kasılmalar bende de gün içinde bolca mevcut.Kimisi bebek hareketi gibi,ayırt edemiyorum. İzne çıkmama az kaldı,bayramdan sonra işe 4 ay kadar ara vereceğim kısmetse,bunu düşünmek bile mutlu ediyor beni.Son haftalar cidden zorluyormuş bunu yaşayarak gördüm,üzüntüm ise gün içinde şekerleme yapınca bebeğim daha rahat ediyor düşüncesi.İşteyken ne yazıkki sürekli oturuyorum.Az kaldı,inşallah herşey yolunda gider sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde tamamlarız hamileliklerimizi.Hepinize kolaylıklar diliyorum.

benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba ((

canım üzme kendini.stres ve üzüntü bebeğine iyi gelmez.yemene dikkat et.Benimde hep önden gidiyordu geçen haftalarda sıcaktan kahvaltı tarzı karpuz peynirle geçiştirdim bebeğim kilo almamış doğru düzgün.et ye çok faydasını gördüm ben.yumurta ceviz fındık badem meyve yoğurt süt vitaminlerini hiç aksatma toparlar annesi kendisini. valla bu sıcakta ben nohut ve yeşil mercimek bile pişirdim yiyorum.

Derya hanım normalcimi sezeryancımı bilmiyorum ama Nagihan hanımın normal doğum taraftarı olduğuna bizzat şahit oldum. hande hanıma 7 ay boyunca gittim bir kez bile normal doğuma gittiğini görmedim Nagihan hanıma aldığım ilk randevuda normal doğum yaptırmaya gitti ve 40 dk. Sonra geldi. Benim doğumum kesin sezeryan ama yinede böyle bir doktora rastlamak hoşuma gidiyor

çok zor bir durum bu, gece insan başına ne geleceğini bilemiyor, ulaşabilmek çok önemli.. belki riskli bir karar olabilir dr değişimi ama şu son günlerin stresini birlikte aşabileceğin bir dr en iyisi

yaa burda bi kaç ismi duyulmuş dr var biri zaten kasap bildiğin kime sorsam ii şeler demioo bi taneside suratsızın teki hiç konuşmuoo etmioo bi taneside uzakta oraya gidene kadar hemen alt sokaktaki hastaneye gitmek daha mantıklı die buna gidiorumm hemde herkes ii diyoo ama işte ulaşamıyınca insan tedirgin oluoo

Son düzenleme:
kızlar bu meme başı için kremler var.Ben biyerde duydum doğuma 1 ay kala sabah akşam uygulamaya başlanması gerekirmiş.Bilginiz varmı yada başlayanlarınız ?

kızlar bu meme başı için kremler var.Ben biyerde duydum doğuma 1 ay kala sabah akşam uygulamaya başlanması gerekirmiş.Bilginiz varmı yada başlayanlarınız ?

evet bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım çoğu tanıdığım emzirmeyle birlikte başladı ama önceden başlamak daha faydalıymış lansinoh en ii krem sanırım emzirirken yıkamadan kullanabiliyormuşsun

fl boyu 58 mm, yani aşağı yukarı 40 cm oluyor. kilosu da 1600 gram.
küçük doğsa da ileride büyür biliyorum ama canım sıkıldı işte doktor kötü konuşunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…