Herkese günaydın sevgili annelerrrr
Canım sizin orada fiyatlar çok iyiymiş burada sezeryan 2400 normal 1750 civarı. Bendede GS bonus kart var ona hastahane %20 indirim yapıyor. bu durumda sezeryan 1920 ye denk gelecek. Aynı zamanda bu fiyatın içinde oda süsleme varmış. oda süsünün içinde kapı süsü, 20 tane şeker, beşik süslemesi ve 2 tanede defter var (hatıra defteri şeklinde) bu hizmet için 400 tl alıyorlarmış eğer ben istemiyorum dersen 1920- 400 =1520 olacak:) çok kararsız kaldım oda süslemesi konusunda , yaptırmassan hastahaneye kendinde yapamıyormuşsun. Aslına bakarsan İzmirde çok çevremiz yok kim gelecek ki hastaneye falan oluyorum gelende yakın olur çok, sankim gerek yok süsleme için 400 tl vermeye. Bilemedim bi türlü.
Ama genel olarak hastaneden çok memnunum, yeni bakım ünitesi hem yeni hem güzel, hastaneye girince resmen temizlik kokusu alıyorsun çok ferah geliyor bana orası. Dün doğum odalarınıda gezdik çok ferah ve temiz. İnşallah gönlümüzce olur herşey.
Bu arada Eylül ayı medical parkın zam ayıymış haberin olsun oda fiyatları her an değişebilir:)
Burada hastane fotosu için 500 tl istiyorlar, istediğin albüme görede fiyat oldukca artabiliyor. Şahsen ben düşünmüyorum çok pahalı gibi sanki. :/