2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bugun tipki anlattigin gibi ama 50 sn surmuyor.rahim doguma mi hazirlaniyor acaba bu sekilde.bide 2 3 gundur bebegimin harewketleri siddetli degil yani sayisi iyi ama sanki yavas vuruyo gibi .

Sen nasilsin agrin sızın var mi

Kızlarr,, vajinusmusu ne kadar sürede ve nasıl yendiniz bir arkadaşım var onun için soruyorum 3-4 aylık evli henüz yenemedi onu bilgilendirmek isterim
Canim ben kadinlar kulubu sayesinde yendim.vajinismusla ilgili topik var ordaki bilgiler sayesinde.evliligimin 10.ayinda yendim ama kuluple tanistiktan ve ordaki egzersizleri yapmaya basladiktan 1ay sonra yendim.mutlaka tavsiye ederim ozelden de istedigini sorabilir yardimci olurum.

Kizlar hani hasta bezi almamiz gerekiyor ya onu ne zaman kullancaz biz
Canim yeni dogum yapan bi arkadasim (sezeryanla ) yanina normal ped almis.rezil oldum dedi her yer kan oldu dedi ameliyat cikisinda normal ped yetmemis ona.canbebenin hasta bezini almis sonra.bir de depend marka kilot seklinde hasta bezi varmis haberiniz olsun.bence tedarikli gitmekte fayda var...

bugun markette dolanirken mesane ped dye biseyi var canbebenin onu gounce ikilemde kaldim ne alsam diye

Sonunda medical parkta doğum yapacak başka bir arkadaşa rastladım:)) Benim doktorda Zekeriya bey. Hayırlısı olsun canım. Sizin orda fiyatlar nasıl hiç konuştunuz mu?

normal 1.250 sezeryan 1.750 dediler ama eşimin işyerinin anlaşması var medical parkla o yüzden bize normal 1.000 sezeryan 1.400 tl. ben 3 aydır falan gidiyorum medical parka çok memnun kaldım muayene ücreti 12 tl ödüyorum resmen bedavadan biraz pahalı sizin orda nasıl doğum fiyatları.bide doğum fotoğrafçısı düşünüyorum ama net olarak konuşmadım oda 350 tl ymiş sanırım

arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu

Benim nabzım kaç haftadır aynı durumda dr gitmedim kendi dr hamilelik sıcak olabilif dedi

bugun markette dolanirken mesane ped dye biseyi var canbebenin onu gounce ikilemde kaldim ne alsam diye

Bende duydum onu alan var mi acaba?

bende bursadayım medical parka gidiyorum sen nereye gidiyosun canım

görümcem 4 ay önce doğum yaptı , depend kullandı oda çok memnun kaldı . kalanlarından 3 tanede bana gönderdi ben onlardan kullanıcam.

öyle sıcakki heryer çıldırmak üzereyim.. alnımdan terler damlıyor. rüzgar tülü sallamıyor. delirmemek elde değil ya rab ne çetin imtihan

Rumeysacim canim iyiyim cok sukur o yasadigin sey muhtemelen kasilma
Belli periyodlarla 50-60 saniye suren sancilar zaten gercek sancilar ama oncesin de rahmin kendini hazirlamasi icin kisa sureli kasilmalar yapiyormus ozellikle kendini yorarsan oyle oluyor oldugu zaman soluna yatip dinlenmeye calis canim
Tum bu zaman boyunca biseyi cok iyi farkettim ki benim bebisim ben stresliyken oynamiyor yavas yavas isteksiz tekmeliyor cocugun oynamasi icin once pozitif olmak gerekiyor sonrada sekerli seyler yiyip sola yatinca keyfi yerine gelir canim

arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu

Benim nabzım kaç haftadır aynı durumda dr gitmedim kendi dr hamilelik sıcak olabilif dedi

Günaydın kızlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz bana yazabilir misiniz? Ben sadece elevit ve kan ilacı kullanıyordum ama doktor değiştirdim oda bir sürü ilaç yazdı bebiğe zararı olur mu ki?

Ben almaya niyetliyim alirsam yaazarim nasil bisey oldgunu.
sagolasin bilgilerin icin desene bizim dogum hazirliklari baslamis.

Canim sanirim o gordugun dogru ped.ben de alacaktim ama arkadasim cok artti ben sana veriyim dedi.henuz gidip almadim ama elime gecince tam adini yazarim.
Yazmayi unutmassan cok sevinirim canbebe de var sanirsam bu urun baska markada goremedim bide standtta yaziyordu ne icin lazim olacagi.idrar kacirma dogum sonrasi diye siralamislar.dun pijama takimimi aldim vucuduma tam oturdu biz hasta bezi falan takicaksak bi numara buyugunumu alsam acaba takimin

ne ilaci yazdi yeni doktorun.benim 3 ilacim var magnezyum demir decavit adinda vitamin ilaci

Calcimax,
magnorm,
elevit,
demir ilacı,
reflü ilacı

ben bunca aydır doğru düzgün ilaç içmedim eleviti bile ara sıra kullandım demir ilacınıda son bir aydır kullanıyorum. Ama en son doktor bir sürü ilaç verdi reçetelerini okudum calcimax (kalsiyum ilacı) biraz tereddüte düşürdü beni, doktorumda tecrübeli bir bayan güvensem mi ne yapsam bilemiyorum. Çocuğa zarar gelmesinden çok korkuyorum

Son düzenleme:
canim benimkisi trasfer ve bloktasist donemine gore hesaplaniyor ve bugune kadar hep dogru cikti ultrasonla uyumlu yani ama turkiyede gittigim doktor son adet tarihime gore hesaplamisti

saol canım.banada transfer tarihine göre hesaplamak mantıklı geliyor.Benimkide adet tarihime göre hesaplıyor.Bana göre doğum tarihi 10 eylül ona göre 13 eylül oluyor.Benim sezeryan olucak doktor 13 eylülden 1 hafta önce alırız demişti.Diceksin 3 gün çokmu önemli :) ama bir an önce günler geçsin istiyorum.

Gunaydinn kizlar
Rumaysacim baslasin artik hazirliklar tabi cocugu hep biz tasimayacagiz ya dogralim da artik kucaklar da gezsin :))
Gelincik8787 canim kalsiyum kemiklerini guclendirir bebege bir zarari yok bebegin senden emdigini yerine koymak icin gerekli demir hapi yine bebegin kana ihtiyaci oldugu icin veriliyor dogum aninda da fazldan kanimizin olmasi gerekiyor sikinti yasamamak icin magnorm kasilmalarin kranplarin varsa ic o tamamen senin icin takviye
Cok kilo almadiysaniz eleviti yazmis olabilir ben gebeligin basinda 2 kutu kullandim ve doktor yeterli dedi cok duzenli yiyordum cunku guzel de kilo aliyordum
Hepsi gebelikte verilen kullanilan seyler aklinda soru kalmasin canim

kalsiyum kullanan hamile arkadaşlarım vardı.Bildiğim kadarıyla bebişin ihtiyacı için veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…