Bardakkulpu esub sagolun teyzeleri kalp atislarimiz guzel cikti eve gonderdi doktorumuz.. birazcik uyuyabilsem cok iyi olacak ikimizde yorulduk geceden beri
Stellacim canim kuvetim yok ama geceden beri 3 kere duş aldim cok rahatlatti ozellikle bel agrima iyi geldi :)
kasılmada sert oluyor
bebek bir yerini dayadığında ve siz oraya bastırdığında ise aynı derecede sertlik olmaması lazım
Kizlar saat 3 gibi hafif bel agrisiyla yattim 4te uyandim ozamandan beri regl agrisi gibi bir agrim var ya saglam üşüttüm kendimi ya da sinyaller başladı galiba
Midem bulanıyor bu arada o yüzden üşüttüğümü düşünüyorum Allah hayirlara cikarsin insallah bir gelisme olursa yazarimm..
Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi vallahi bugunmu olur yarin mi olur bilmiyorum ama birazdan doktoru arayacagim bakalim ben nisan gelir ya da suyum gelir diye bekliyodum ama kasilmalar basladi insallah hersey yolunda gider de hayirlisi bu zamansa simdi alirim kucagima insallah :)
Kizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti
canım rabbım yardımcın olsun ıns..
kızlar kusura bakmayın sızı habersız koydum netım gıdıp gelıyordu bı turlu yazamdım ıyı oldugumu gecmıse de donemedım hakkınızı helal edın lutfen
dr suyumun gelmıs olmasını normal buldu fazlalıgı attıgını soyledı o gunden berı bı daha ıslaklık yasamadım
yarın tekrar kontrolum var kızım artık tekmeden çok sertlestırıyo kendını bu normalmı kızlar
bu arada songül arakadasımız nasıl
Canım selam,
Geçmiş konularda normal doğumla ilgili bir kitap okumamızı tavsiye etmiştin bulamadım o yazını bi türlü, tekrar yazarmısın kitabın adını rica etsem.
Stella aslinda 35 hafta bitti ultrasona gorede 36+4 gelsin istiyorum ama doktor izin vermiyor :))
Bardakkulpu esub sagolun teyzeleri kalp atislarimiz guzel cikti eve gonderdi doktorumuz.. birazcik uyuyabilsem cok iyi olacak ikimizde yorulduk geceden beri
Stellacim canim kuvetim yok ama geceden beri 3 kere duş aldim cok rahatlatti ozellikle bel agrima iyi geldi :)
ben de bu sabunlardan sipariş edicem, sen kaç tl den yaptırıyorsun canım?
songül55 sanırım samsunlusun bende sinop gerzeliyim ama bafrada oturuyorum..
songül55 sanırım samsunlusun bende sinop gerzeliyim ama bafrada oturuyorum..
evet arkadaşım samsunluyum,istanbulda yaşıyorum
kızlar bende samsunluyum ve samsun merkezde oturuyorum....
sa güzel anneler. bugün kontrolümüz vardı. bebişim 3.5 kg 48cm maşallah. biz her ne kadar 34+2 de olsak kzım 38+2 teyzeleri. dr hanıma çok bunaldığımı ve doğum yapmak istediğimi söyledim:) az daha sabret annesi 13ünde alacağım bebeğini dedi. artık benim için geri sayım başladı. normal doğurmak istediğimi söyleyince haftaya muayene edeceğim hangisi hayırlısı ise ona karar vereceğiz dedi.
egelgec Allah yardımcın olsun dostum.ben geçen hafta 2 gece çektim o stresi bilirim inan. Yavrularımız hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar inşallah. Allah güçlüklerimizi kolaylaştırsın. Bol salavat bol Ayetelkürsi den başka yoldaşımız , yaradandan dan başka da eşimiz dostumuz yok doğum hanede. Selam ve Dua ile canlar