2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bardakkulpu esub sagolun teyzeleri kalp atislarimiz guzel cikti eve gonderdi doktorumuz.. birazcik uyuyabilsem cok iyi olacak ikimizde yorulduk geceden beri
Stellacim canim kuvetim yok ama geceden beri 3 kere duş aldim cok rahatlatti ozellikle bel agrima iyi geldi :)

kasılmada sert oluyor
bebek bir yerini dayadığında ve siz oraya bastırdığında ise aynı derecede sertlik olmaması lazım

doğum olsun istenmiyorsa
benim yazdıklarımı uygulama :))))

kasılmada sert oluyor
bebek bir yerini dayadığında ve siz oraya bastırdığında ise aynı derecede sertlik olmaması lazım

Canım selam,
Geçmiş konularda normal doğumla ilgili bir kitap okumamızı tavsiye etmiştin bulamadım o yazını bi türlü, tekrar yazarmısın kitabın adını rica etsem.

Stella aslinda 35 hafta bitti ultrasona gorede 36+4 gelsin istiyorum ama doktor izin vermiyor :))

Kızlar kasılırken resmen elinizin altında top gibi sertlik oluyor rahminiz ve bir sure sonra sönüyor ya da dağiliyor diyebiliriz benim agrilarim sirtimda belimde ve kasiklarimda kasilma olduktan sonra sancim geziyor sanki ve en son altta baski oluyor.

nasılsınız....benim ağrılarım var ama ne ağrı...dişler başladı acayip szılıyorlar..ama dayanıyorum.....birde dün misafirlerim vardı aldım o kadar çok yorulmadım dinlene dinlene yaptım...eşimde evi süpürdü...cumartesi günüde bebek odasını aldık...biraz pahalı oldu ama çok beğendim..ama ağustos sonunda gelecek...inş. doğurmam o zamana kadar...birde uyku setini felan alacam da ölçüleri farklı heryerde yokmuş...80x1.30 nasıl bulacaksam birde cibinliği çok hoşuma gitti ama çok pahalı geldi 120 dedi...aa mecbur alacam galiba...heryerde yok...birşey soracam beşiğinin asansörü oluyorya bir tarafında genelde standart sağ tarafmış bana nereye koyacaksan ona göre yapacaz dedi...bende dedim kiracıyım hemde nreye koyacağımı düşünmedim dedim...standart olsun dedim...inş. sorun çıkmaz...ayyy ne çok yazdım....daha bu hafta elbisede bakacam kendime kuzenimin düğünü var 11.inde...

EGELGEC cnm sende yoruldun tabi ondan oldu oğluşun az daha beklesin annesi ....ama içimden 2.sen doğuracaksın gibi geliyor...hayırlsıyla doğsunlar...maşallah kilosuda iyi....sen herşeyini hazırladın ben daha ne yıkadım ne ütüledim...bayramdan sonra Allah izin verirse...

canım çok geçmiş olsun. bebişin uyarıcı sinyali vermiş artık hazırlıklı olun diyo herşeye, ben geliyom valla sizdeki haberleri okuyunca ben çok strese giriyorum. Allahtan çantamı falan hazırladım bi kaç eklenecek ıvır zıvırlar var:44:
bundan sonra tetikte bekliycez artık. eşine allah sabır versin arabada tuz biber eklemiştir strese. neyseki doğum olmadı, bidahaki sefer doğru yere park eder kesin

canım bende seni düşünüyodum, aynı haftadayız senle sanırım. kesin dedim doğurdu :44:çok şükür iyisiniz bende her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum artık kendimi. benim akıntı , pişik gibi sıkıntılarımda var . bu akşamda ağdaya gidicem korka korka. her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım

canım çok geçmiş olsun Allah ım şifanı versin inşallah bence bol bol dinlenn çok su iç inşallah biraz daha ertelersin doğumu ama okadar da sıkma canını zaten haftan ileri birde bebeğin tüm organları gelişmişse 34. haftadan sonra kuveze almaya gerek duymuyorlar inşallah hayırlı zamanda gelir bebiş

sa güzel anneler. bugün kontrolümüz vardı. bebişim 3.5 kg 48cm maşallah. biz her ne kadar 34+2 de olsak kzım 38+2 teyzeleri. dr hanıma çok bunaldığımı ve doğum yapmak istediğimi söyledim:) az daha sabret annesi 13ünde alacağım bebeğini dedi. artık benim için geri sayım başladı. normal doğurmak istediğimi söyleyince haftaya muayene edeceğim hangisi hayırlısı ise ona karar vereceğiz dedi.

egelgec Allah yardımcın olsun dostum.ben geçen hafta 2 gece çektim o stresi bilirim inan. Yavrularımız hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar inşallah. Allah güçlüklerimizi kolaylaştırsın. Bol salavat bol Ayetelkürsi den başka yoldaşımız , yaradandan dan başka da eşimiz dostumuz yok doğum hanede. Selam ve Dua ile canlar

Canım maşallah sende şeker falan yok demi normal mi bu haftada bu kilo 13 derken 13 ağustos mu erken degilmi? Bende 34 haftadayim 26 ağustos dedi ameliyat için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…