2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nişan kız bebekte geliyormuş,erkekte gelmiyor diyorlar.
Hala 11 dakikada bir mi kasılmaların?

canım akşama doğru olan şişlik normal ama dinlenmeyle gecmeyen şişliği dr a haber ver
tansıyon ölçtür
tahlil yapıyorlar kan ve idrar

hakkında hayırlısı olsun haftan zaten iyi gelecekse saglıcakla gelsin inşallah
annem 3 doğum yaptım hiçbirinde ne nişan ne su gördüm der

Günaydın, yine zorlu bir gün bebiş kalbimi sıkıştırıyor, midem yanıyor,,, dayan gelincik8787 doğum iznine 1 haftan kaldı, sonra yatışş :) :)

canım hadi hayırlısı, güzel haberler alırız inş.

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için ağrılar başlamış kimimizde bizimde öğleden sonra kontrülümüz var ama kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitcem en azından gelişimini öğrenirim kendi doktorum 12 ağustosta gelcek açıkcası böyle başka doktora giddince korkuyorum

ne güzel :)
yapabiliyorsan yat uyu biraz
ya da ılık bir duş al
küvet varsa küvete yat

tatlım yaaa valla hadi hayırlısı inş herşey yolunda gider heyecnlandım valla son durum ndir

Herkese hayırli gunler arkadaslar

Hadi bakalım hayirlısı habersiz bırakma bizi.

Günaydın kızlar

Benim ayaklarım 5. aydan beri şiş durumdalar ve şu an 37 olan ayaklarım 40 numara ya ancak sığıyor. Şişliklerden çok rahatsız olduğumu söyleyince doktorum tahlil istedi sonuçları bugün çıkacak. Ama dinlenince biraz hafifleyen şişliklerse sıkıntı yok inmiyorsa ciddi olabilir.

Benim de durumlar hiç iyi değill en temel ihtiyaçlarımı bile göremez oldum yine siz ne güzel temizlikti ütüydü yapabiliyosunuz. Ben hiçbirşey yapamıyorum ayak, kasık ve bel ağrısından. ortalama 15 gündür böyleyim hiç yürüyemiyorum gören sanır bu haftalarda doğurcam neden böyle oldum bilmem normaldede hiç hantal bir insan değildim yarımsaat aynı yerde oturamaz sürekli iş yapardım. ama yine de şükrediyorum önceden bugünleri öngörmüşüm sanki tüm alışverişimi bitirmiştim. hastane çantam, beşiğim hazır. bebeğimin de tüm giysileri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirildi. şimdi olsa hiçbişey yapamazmışım tuvalete giderken bile düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diyee nasıl geçicek bu kadar vakit bilmemm doktor muayene etti o da bişey bulamadı herşey normal diyoo ben hissediyorum ama sanki bir iki haftaya doğurcam gibi geliyo dua edin bana kızlarr

Kizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti

canım rabbım yardımcın olsun ıns..

kızlar kusura bakmayın sızı habersız koydum netım gıdıp gelıyordu bı turlu yazamdım ıyı oldugumu gecmıse de donemedım hakkınızı helal edın lutfen
dr suyumun gelmıs olmasını normal buldu fazlalıgı attıgını soyledı o gunden berı bı daha ıslaklık yasamadım
yarın tekrar kontrolum var kızım artık tekmeden çok sertlestırıyo kendını bu normalmı kızlar
bu arada songül arakadasımız nasıl

Arethusacim bende doktora sordum erkek bebek kiz bebek ayrimi yapmadi ama suyun gelmeyebiliyormus doktor keseyi acmak zorunda kaliyormus
Ben hep suyum gelecek hadi gidiyoruz moduna girecegim saniyodum bugun olmadi ama belki 2 gun sonra olur :))
Bebisin kafasi iyice asagi inmis bide onu soylemeyi unuttum kasilmalari baslatan oymus doktor agri tarifime dediki reglide rahim kani atmak icin kasilir bunda da bebegi atmak icin kasiliyor
E haliyle biraz daha yogun bir agri olacak diyor kendileri :)

cnım yorma kendını ıns ufaklık 2 hafta daha sabreder ama 1 cm acıldıysa sankı 2 haftayı bulmaz dogumun
rabbım yar ve yardımcın olsun..dualarım senınle ıns
esıne allah sabır versın çıldırmıstır sımdı benım esımın de basına gelmıstı çok kotu oluyo

Bebekler gelıo sanırım yavas yavasss
bence bır ıkı haftaya 3 5 bebeğimiz olur
hadı hayrlısı ınsallah:)
şimdiden uyarıyorum sizi:) doğuran annelerr lütfen deneyımlerınızı yazın
bizi ihmal etmeyın:)

Aysecim iyi olduguna cok sevindim canim hayirli zamanda gelsinler de vallahi baska derdimiz yok cok sukur :)
Arabayi nereye cektiklerini bulmaya gitti insallah cabuk doner ben hala korkulardayim
Bebegin benim butun esyalarimiz dogum cantalarimiz arabada Allahtan su an dogum yapmadim yani ortada kalirdik bi guzel

canım moralini yüksek tut hakkınızda nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun şimdi veya yarın sağlıkla olsunda eşin de hemen bulur gelir inş yanına

ii olmana sevindim canım dikkat etmemiz gerekiyo artık benim bebeğimde sanırım son bikaç gün içinde büyüdü kemikleri sertleşti çünkü hareketleri inanılmaz fark edilir ve birazda acıtır oldu

Bu arada durup durup konustugumuz cati muaynesini de arada kaynattim oldum gitti cok kasılacak birsey degilmis kendinizi kasmadıgınız sürece 5 saniyelik bir kontrolle halloluyor bugün çok tecrübelendim ben yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…