Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi vallahi bugunmu olur yarin mi olur bilmiyorum ama birazdan doktoru arayacagim bakalim ben nisan gelir ya da suyum gelir diye bekliyodum ama kasilmalar basladi insallah hersey yolunda gider de hayirlisi bu zamansa simdi alirim kucagima insallah :)
Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..
Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi vallahi bugunmu olur yarin mi olur bilmiyorum ama birazdan doktoru arayacagim bakalim ben nisan gelir ya da suyum gelir diye bekliyodum ama kasilmalar basladi insallah hersey yolunda gider de hayirlisi bu zamansa simdi alirim kucagima insallah :)
Kizlar saat 3 gibi hafif bel agrisiyla yattim 4te uyandim ozamandan beri regl agrisi gibi bir agrim var ya saglam üşüttüm kendimi ya da sinyaller başladı galiba
Midem bulanıyor bu arada o yüzden üşüttüğümü düşünüyorum Allah hayirlara cikarsin insallah bir gelisme olursa yazarimm..
Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..
cnım yorma kendını ıns ufaklık 2 hafta daha sabreder ama 1 cm acıldıysa sankı 2 haftayı bulmaz dogumunKizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti
Kizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti
canım rabbım yardımcın olsun ıns..
kızlar kusura bakmayın sızı habersız koydum netım gıdıp gelıyordu bı turlu yazamdım ıyı oldugumu gecmıse de donemedım hakkınızı helal edın lutfen
dr suyumun gelmıs olmasını normal buldu fazlalıgı attıgını soyledı o gunden berı bı daha ıslaklık yasamadım
yarın tekrar kontrolum var kızım artık tekmeden çok sertlestırıyo kendını bu normalmı kızlar
bu arada songül arakadasımız nasıl