- 6 Şubat 2013
- 373
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysecim iyi olduguna cok sevindim canim hayirli zamanda gelsinler de vallahi baska derdimiz yok cok sukur :)
Arabayi nereye cektiklerini bulmaya gitti insallah cabuk doner ben hala korkulardayim
Bebegin benim butun esyalarimiz dogum cantalarimiz arabada Allahtan su an dogum yapmadim yani ortada kalirdik bi guzel
tünaydın kızlarr
geçmişi pek okuyamadım yine tel.den giriyorum yoksa ALPPINden başka doğurada mı oldu?
Bu arada EGELGEC ve AYSE hakkınızda hayırlısı kızlar sabırsız bebişler çoğalıyor hayırlusıyla zamanında sağlıcakla gelsin inş.miniklerimiz
canım moralini yüksek tut hakkınızda nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun şimdi veya yarın sağlıkla olsunda eşin de hemen bulur gelir inş yanına
ii olmana sevindim canım dikkat etmemiz gerekiyo artık benim bebeğimde sanırım son bikaç gün içinde büyüdü kemikleri sertleşti çünkü hareketleri inanılmaz fark edilir ve birazda acıtır oldu
Kizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti
Minikmelekim hepimiz icin ayni dualari ediyorum Rabbim beni de iclerinden ayirma diyorum..
Aysecim esim arabayi bulmus gelmis kan ter icinde kalmis yazik neyseki cok uzaga cekmemisler o geldi ben nstye girdim yine pasanin kalbini dinliyoruzz :)
İzmirli mojizikum sagolun kizlar bu vatandasi icerde zor tutuyoruz esim diyorki ilaclari icme dogsun
Bu verdigi nidilatin yan etkileri cokmus yaa sadece magnezyummu icsem ki acep..?
İzmirli mojizikum sagolun kizlar bu vatandasi icerde zor tutuyoruz esim diyorki ilaclari icme dogsun
Bu verdigi nidilatin yan etkileri cokmus yaa sadece magnezyummu icsem ki acep..?
.çok sağol arkadaşım merak ettiğin için. işe gidemiyorum artık istirahatteyim. bebeğim 34 haftalk olsada dr 38 haftalık değerlerde dedi.o sebeple rahime doğum var sinyalleri gidiyor dedi. yumuşama olmuş muayenede belli oldu.3300kg düşün artık:) o sebeple ağırım fazlaca
Ayse teyzesi bu oglana sabah aksam gel yataginda yat oglum orda sıkısma diyor babası cok yürekten cagiriyor cocuk beni dinler mi
Kizlar doktoru aradim hemen gel dedi 10dan beri hastanedeyiz once acikliga bakildi 1 cm dedi ebe, sonra nstye girdim benim sancilarim hafif cikti bebegin kalp atislari iyi cikmadi birseyler yedim tekrar nstye girecegim bu arada doktor erken oldugi icin nidilat ve magnezyum verdi dogarsa kuveze girmesi gerekir dedi kilosuda 2900 olmus bu arada ama yine de bi iki hafta daha beklesin dedi
Cok yorgunum uykusuzum ama hayirlisi demekki beklememiz gerekiyor bekleyelim ozaman
İnsallah kalp atislari iyi cikarda rahatlarim
Aceleyle hastaneye girdik arabayi park ettigimiz yerden cekmisler babamiz da arabayi bulmaya gitti
canım rabbım yardımcın olsun ıns..
kızlar kusura bakmayın sızı habersız koydum netım gıdıp gelıyordu bı turlu yazamdım ıyı oldugumu gecmıse de donemedım hakkınızı helal edın lutfen
dr suyumun gelmıs olmasını normal buldu fazlalıgı attıgını soyledı o gunden berı bı daha ıslaklık yasamadım
yarın tekrar kontrolum var kızım artık tekmeden çok sertlestırıyo kendını bu normalmı kızlar
bu arada songül arakadasımız nasıl
Hic uyuyamadim ki ben yaa ( bende artik süpheleniyorum gnn :)) 6.30dan beri kasılma sayiyoruz 11 dakikada bir pek bir düzenli ve tatlı tatlı gelip gidiyor şimdilik çok yormuyor 7 dakikaya düserse hastaneye kosacagiz kocisi işe göndermedim zaten herseyi hazır ettim beklemedeyim :))
Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..
egelgeç ne durumdasın?
Aklım sende canım.
Sibel o dediğin durm bende de oluyor kasılma olduğunu zannetmiyorum.
Ama çok komik bir görüntü değil mi =))