2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlarr

geçmişi pek okuyamadım yine tel.den giriyorum yoksa ALPPINden başka doğurada mı oldu?

Bu arada EGELGEC ve AYSE hakkınızda hayırlısı kızlar sabırsız bebişler çoğalıyor hayırlusıyla zamanında sağlıcakla gelsin inş.miniklerimiz

canım benım rabbım daha buyuk dert vermesın kıyamam ya ıns bulur esın arabayı..
çok sukur gene cantan hazır benım cantada hala eksıkler var ıns dogurmadan tamamlarım

cumlemızın canım hayırlı zamnda gelsın yavrularımız ıns

evet canım artık dayanamıyo bebısler
benımkıde hareket ettıgınde acıtıyo ama son zamanlar tekmeden çok kasıyo sertlesıyo
hatta esım gecen karnıma dokundu offf kızım annenın canını acıtma taş gıbı bu ya dedı normalmı dıye korktu eşim

canım yorma kendini dikkat et. bir iki hafta daha oğluşun içerde dursun bakalım, büyüsün iyice öyle gelsin.

Minikmelekim hepimiz icin ayni dualari ediyorum Rabbim beni de iclerinden ayirma diyorum..
Aysecim esim arabayi bulmus gelmis kan ter icinde kalmis yazik neyseki cok uzaga cekmemisler o geldi ben nstye girdim yine pasanin kalbini dinliyoruzz :)

Minikmelekim hepimiz icin ayni dualari ediyorum Rabbim beni de iclerinden ayirma diyorum..
Aysecim esim arabayi bulmus gelmis kan ter icinde kalmis yazik neyseki cok uzaga cekmemisler o geldi ben nstye girdim yine pasanin kalbini dinliyoruzz :)

ıyı çok sukur bulmus bu sıcakta neyle ugrastı yazık ya..
yavrum benım ne guzel atıyordur kalbı annesı konus onunla bıraz daha sıksın dısını

İzmirli mojizikum sagolun kizlar bu vatandasi icerde zor tutuyoruz esim diyorki ilaclari icme dogsun
Bu verdigi nidilatin yan etkileri cokmus yaa sadece magnezyummu icsem ki acep..?

anne bebek çantası termostatlı almak ıllakı gerekır mı dun bakındık bı magazadan çok buyuk ve agır oluyorlar bıde aranızda maller anne bebek çantasından alan varmı merak edıyorum oda buyuk ve agırmı
yardımcı olursanız çok memnun olurm

İzmirli mojizikum sagolun kizlar bu vatandasi icerde zor tutuyoruz esim diyorki ilaclari icme dogsun
Bu verdigi nidilatin yan etkileri cokmus yaa sadece magnezyummu icsem ki acep..?

canım sen daha iyi bilirsin ama paşanın daha senin karnında durmaya ihtiyacı var.en azından 38 olsun bebişin hem biraz daha toparlar kilosunu hem ciğerleri daha iyi gelişir.allah hakkınızda hayırlısını hasip etsin kalbimiz ve dualarımız seninle.

ıcme dogsun demek bu erkekler varya acaba dogduktan sonra bakarlarmı çok merak edıyorum

seninle doğum tarihlerimiz aynı gün görünüyor.hakkınızda hayılısı olsun bize haberdar et canım.Maşallah ufaklığın kilosuna.Şeker var demi sende de şeker olan annelerin bebekleri biraz iri olurmuş.Doğuma kadar 4 kiloyu rahat bulur.Annemde kardeşimi 4 kilo dünyaya getirmişti.Hemde normal doğumla.Durup durup helal olsun diyorum anneme...

Ayse teyzesi bu oglana sabah aksam gel yataginda yat oglum orda sıkısma diyor babası cok yürekten cagiriyor cocuk beni dinler mi

Ayse teyzesi bu oglana sabah aksam gel yataginda yat oglum orda sıkısma diyor babası cok yürekten cagiriyor cocuk beni dinler mi

eeeh ıste babadan yüz buluyor çocuk o yuzden hemencık gelmek ıstıyor
bızımkınede babası kızım gelısmını tamamla oyle gel dıyor ...
allah yardım etsın erken ya da gec hayırlı zamnda gelsınler ıns

İnşallah hayırlı zamanda gelir oğluşun. Maşallah, kilosu çok güzel.. Dursun birazcık daha aceleci oğlancık

İyi olmana sevindim cnm. İnşallah sağlıkla gelir bebiş.
Benim kızım da artık çoğu hareketinde canımı acıtıyor, büyüdüler iyice ondan sanırım. Karnım da baya sert :44:

böyle şeyler duyunca çok heyecanlanıyorum inş sağlıklı sıhhatli yolnda gider herşey..
senden her an herşeye hazırlklı olmak gerektiğini öğrendim arkadaşım :)))
çok tşk ederm çantam bile hazır deill hemen kalkıp hazrlıyorumm :))
bu arada bebişin inş zamanında ve sağlklı doğar haberlerni beklyoruzz..

Son düzenleme:

bende hiç ödem olmadı nerdeyse amam yaptğım yolculuklarda ya da ayakta kaldğım zamanlarda davul gbi ayaklarla geziyorum.. aynen numaram da büyüdü sadece terlik giyebliyorum ve tahlil sonçlarımda bi skıntı yok.. aynı durmdayz galiba.. endişelenme eşin sık sık losyonlu masaj yapsın hiç bi şey kalmıyo

egelgec gecmış olsun cnm Rabbım kuzunu zamanında hayırlısıyla kucağına versın ınş
bu arada kasılma nasıl oluyokı. benımkı bırden bı yerde tümsek oluşturuyo sert oluyo orası. kafasınımı getırıyo ne. bu kasılma değil demı

egelgeç ne durumdasın?
Aklım sende canım.

Sibel o dediğin durm bende de oluyor kasılma olduğunu zannetmiyorum.
Ama çok komik bir görüntü değil mi =))

egelgeç ne durumdasın?
Aklım sende canım.

Sibel o dediğin durm bende de oluyor kasılma olduğunu zannetmiyorum.
Ama çok komik bir görüntü değil mi =))

kasılma yasadığı için rahim bebebğimiz kendini güvence altına almak için bir yere topluyormuş ben öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…