2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güldüm canım ya =))
Allah iyiliğini versin

Kızlar ben abdest bile alamıyorum nerdeyse
Karnım kocaman bebem küçücük

yemek yerken bile eğildiğimde ufaklık başlıyor tekmelemeye
ayaklarımı üşütmemeye çalışıyorum bu sıcakta bile arada sırada çorap giyip çıkarıyorum
karnımın büyüklüğünden giyip çıkarmakta zorlanıyorum

Efeim konusuyoruz oglanla ama bizi takmiyor simdiden :))
Asis canim corap giyemiyorum bende hatta 2 aydir tirnaklarimi kocis kesiyor bu aralar en cok bulasik makinesini bosaltirken zorlaniyorum her egilip kalktigimda dogru lavaboya :))

sağolun kızlar cevabınız için. demek ki yapıyla alakalı biraz, bakalım nasıl bir yapımız varmış göreceğiz 2-3 ay sonra ben her ihtimale karşı dün bir tane korse aldım kullanırım inşallah...

canım ilk yazdığını sahurda okudum sanki kendi sancılarım tutmuş, hastan yolunu tutmuşum gibi heyecan yaptım
çok şükür ikinizde iyisiniz...maşallah aras beye kilosu da çok iyi ama doktor amcasını dinlesin biraz daha sabretsin bakalım, sizin gibi hoş neşeli anne babayı bulmuş tabi o da sizi görmek için sabırsızlanıyor sen dikkat et kendine onlar ne zaman geleceğini bilir ama tedbirli olmak lazım en azından 37 yi doldursun annesi az kalmış 37 ye zaten..

arkadaşım bende meraktaydım ne oldu diye artık ses çıkmayınca doğum oldu herhalde diye düşünmeye bile başlamıştım neyse ki iyisin ve herşey yolunda..

canım maşallah bebişine çok iyi kilosu ve boyu sen artık hazırsın doğuma ay ne heyecanlı tarih bile belirlenmiş çok az kalmış annesi azcık daha sabret bakalım yakında bütün sıkıntıların geçecek yerine muhteşem bişey gelecek

bende medibafrada ertan beye gidiyorum inşallah sorunsuz bir şekilde doğumu atlatıcaz hamileliğin ilk zamanları yollar berbattı ama şu anda daha ii bu cumartesi yine kontrol var belkide karşılaşırız :)son ayımız olduğu için dinlenmek gerçekten çok ii geliyo bu arada gerze sinopta daha güzel :)

herkeste ufak ufak sinyaller var bende heyecan yapıyorum okudukça, ama bizim paşanın keyfi yerinde galiba hiç sesi çıkmıyor bende daha çıksın istemiyorum zaten de sanki gününü bile geçirecekmiş gibi geliyor niyeyse :44: daha dönmediğini düşünüyorum hatta yere paralel duruyormuş gibi başı göbek hizamın sağında ayaklarıda solunda gibi hissediyorum bakalım ayın 12sinde randevumuz var dönüp dönmediğine bakacak doktor teyzemiz, bende merakla bekliyorum tabi o günü
dün gece rüyamda oğlumu gördüm emziriyordum tam tutamıyordu daha, canım benim ya bide böyle rüyalar görünce iyice sabırsızlığım artıyor

asis ben her gun corap giyiyorum ama ne zorluklarla..
Corap giyme nedenim de evimi temizleyemiyorum topuklarim kirlenince huylaniyorum :))

Bu arada moralim cok bozuk
Daha bir ay once giyebildigim likrali sort su an bacaklarimdan gecmiyor
Basenlerden cok kilo aldim
Gobek tamam da basenlerden kilo verilir mi?

inşallah neden olmasın belki biryerde karşılaşrız....ben zaten ne zaman medibafraya gitsem gerzeli görüyorum hemde baya otoparkta da sürekli 57 plaka buraya gelen çok hatta ben istanbulda ki yeğenimi tatilde kontrol için raif beye getirdim sinop tercih etmedik kimsede pek tercih etmiyor alaçam yolu iyice hal yoluna girdi bundan sonra çok kolay fazla zorluğu yok...en son medibafraya ramazanın ilk haftası gitmiştim geçen haftata devlette atilla beye gittim atilla beyin tayini çıktı eylülde burda olursa onla finali yapıcam yok olmazsa devlette sefa bey var o da olmazsa raif beye diye düşünüyorum ama bakalım nasip o günlere bir gelelim büyük ihtimal bayram öncesi kesinleşecek...

ay bu arada şimdi gördüm doğum 4 eylül diyor senin.... benimde sezeryan günüm 38+1 de alıcam nasipse oğluşu

ay bu arada şimdi gördüm doğum 4 eylül diyor senin.... benimde sezeryan günüm 38+1 de alıcam nasipse oğluşu

sata göre o tarih canım benimde sezeryan olacak , bu hafta inşallah tarih verecek ertan bey , o alaçam yolu bizi mahvetti zaten hatırlamak bile istemiyorum doktor işin biraz karışık ama daha vakit var herşeyin hayırlısı , inşallah istediğin şekilde bebişini kucağına alırsın :)

canim benim bebiskm de iri bebek doktorum sekerden suphelendi iki kere seker testi yapti normal cikti.

kızlar iyi akşamlar.ya akıntıdan bahsedilmiş geçen gün benim inanılmaz çok akıntım var ve günde kaç kez çamaşır değiştirdiğimi hatırlamıyorum bazen çok sıkıldım artık.birde bazen su gibi oluyor lekesiz sanki altıma kaçırmışım gibi acaba suyum mu geliyor ? bazende beyaz sarı leke geliyor inanın bebeğin ağırlığı şunu bunu geçtim herşeye razıyım ama şu akıntı beni çok yordu off offf nefret ediyorum

arkadaşım bende meraktaydım ne oldu diye artık ses çıkmayınca doğum oldu herhalde diye düşünmeye bile başlamıştım neyse ki iyisin ve herşey yolunda..

allah razı olsun canım sukurler olsun kı ıyıyz suan ıcın daha 33deyız gelmesın bı zahmet
sen nasılsın

ah cnm sorma ya bende aynı konuyla muzderibimm ne oo öylee nevrimi döndürüyor günlük duş almassam koku hissediyorum aynı bahsettiğin gibi su gibi arada hafif beyazımsı koyuluk günlük pet hiç korumuyor günde 4 posta çamaşır yeniliyorum havlu kağıt peçetelerden 3 tane koparıp üst üste koyup onu kullanıyorum günlük pet yerine yarım saatte yada 1 ssatte bir değiştiriyom biraz olsun rahatlattı

allah razı olsun canım sukurler olsun kı ıyıyz suan ıcın daha 33deyız gelmesın bı zahmet
sen nasılsın
evet canım bu sabırsız bebişler beklesin bakalım biraz daha, bilmiyorlar ki gelince daha dönüşü olmayacak tabi dönmek istemezler o ayrı mesele de en azından 37 hafta dolsun inşallah ama yinede hayırlısı..
ben iyiyim şükür, çok bi sıkıntım yok hatta yukarda yazmıştım bizimkinin keyfi yerinde pek çıkmaya niyeti olmayacak gibi

Benimde aynı senin tarif ettiğin gibi akıntım var bazen su gibi bazende beyaz sarı lekeli hatta uzun zamandır var. Normal olduğunu düşünüyorum günlük ped kullanıyorum bazen bende. Su gibi olan idrar kaçağı gibi geliyor bana doktorum olabilir demişti bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyormuş Anne olmak kolay değil malesef ben işe gitmeye devam ediyorum ve daha 1 ay var iznime Sırf doğum sonrası daha çok yanında olabileyim diye kendimi zorluyorum ama hergün nerdeyse 2.5 saat yolda geçiyor, işte oturmaktan bacaklarım davul gibi oluyor tam bir işkence artık işe gitmek. Evde de hiç iş yapasım gelmiyor evim batmış durumda. Daha çanta filan hazır değil, eksiklerim var, temizlik yapsam mı birini mi alsam ne zaman yapsam, bebeğin eşyalarını ne zaman yıkasam vs. vs. gibi pek çok soru var aklımda ama elimi kaldırasım yok. Tek tesellim evladım iyi olsun ona kavuşmak herşeye bedel olucak İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…