melekçi ben bafradayım :)
Canım maşallah sende şeker falan yok demi normal mi bu haftada bu kilo 13 derken 13 ağustos mu erken degilmi? Bende 34 haftadayim 26 ağustos dedi ameliyat için
melekçi ben bafradayım :)
ne güzel sizleri görmek:) bende samsun ilk adımda oturuyordum. samsun ihl de okudum. liseye başlamadan istanbula taşındık. burnumda kıymalı tüttü bak şimdi:)
mrb lar bafrayı görünce heyecan yaptım birden bende sinopta yaşıyorum ama hastaneye bafraya geliyorum , burdaki yazılanların hemen hemen hepsini okuyorum fakat hiç yazmamıştım yazmak da bugüne kısmetmiş :)
ne yazıkki şeker var dostum. sancılarım başladı. bebeğim gelişik ciğer iğneleri yapldı. kısmetse 13 ağustos ve inşallah normal olur doğumum
ne yazıkki şeker var dostum. sancılarım başladı. bebeğim gelişik ciğer iğneleri yapldı. kısmetse 13 ağustos ve inşallah normal olur doğumum
güzel annecikler ve melekleri hepinize kucak dolusu sevgiler...
süre daraldıkça iyice korkmaya başladım..ama doğumdan falan değil..işlerimi bitiremeden hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum
eksikler bir türlü bitmiyor..bu sebeple çanta da hazırlayamıyorum..elimi çabuk tutmam lazım ama iyiden iyiye ağırlaşmaya başladım..bakalım hayırlısıyla bu 1-2 hafta içinde herşeyimi bitirirsem içim rahatlayacakk.
sa güzel anneler. bugün kontrolümüz vardı. bebişim 3.5 kg 48cm maşallah. biz her ne kadar 34+2 de olsak kzım 38+2 teyzeleri. dr hanıma çok bunaldığımı ve doğum yapmak istediğimi söyledim:) az daha sabret annesi 13ünde alacağım bebeğini dedi. artık benim için geri sayım başladı. normal doğurmak istediğimi söyleyince haftaya muayene edeceğim hangisi hayırlısı ise ona karar vereceğiz dedi.
egelgec Allah yardımcın olsun dostum.ben geçen hafta 2 gece çektim o stresi bilirim inan. Yavrularımız hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar inşallah. Allah güçlüklerimizi kolaylaştırsın. Bol salavat bol Ayetelkürsi den başka yoldaşımız , yaradandan dan başka da eşimiz dostumuz yok doğum hanede. Selam ve Dua ile canlar
güzel annecikler ve melekleri hepinize kucak dolusu sevgiler...
süre daraldıkça iyice korkmaya başladım..ama doğumdan falan değil..işlerimi bitiremeden hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum
eksikler bir türlü bitmiyor..bu sebeple çanta da hazırlayamıyorum..elimi çabuk tutmam lazım ama iyiden iyiye ağırlaşmaya başladım..bakalım hayırlısıyla bu 1-2 hafta içinde herşeyimi bitirirsem içim rahatlayacakk.
canım bende bebeğin eksiklerini tamamladım ama hastane çantasını hazırlayacak bir çantam yok.
Çanta beğenemiyorum :)))))))))))
ilk gün lazım placak, çantaya konulacak kıyafetleri hazırladım dolapta ayrı duruyor.
herhalde sancı tuttuğunda bir poşete doldurup götüreceğiz :)))))))))))))))
canım bende bebeğin eksiklerini tamamladım ama hastane çantasını hazırlayacak bir çantam yok.
Çanta beğenemiyorum :)))))))))))
ilk gün lazım placak, çantaya konulacak kıyafetleri hazırladım dolapta ayrı duruyor.
herhalde sancı tuttuğunda bir poşete doldurup götüreceğiz :)))))))))))))))
tsk.canım ıns hepimiz saglıklı bı sekılde bebslerımızı kucagımıza alırızİnşallah hayırlı zamanda gelir oğluşun. Maşallah, kilosu çok güzel.. Dursun birazcık daha aceleci oğlancık
İyi olmana sevindim cnm. İnşallah sağlıkla gelir bebiş.
Benim kızım da artık çoğu hareketinde canımı acıtıyor, büyüdüler iyice ondan sanırım. Karnım da baya sert :44:
allah razı olsun canım sukur ıyyz yarında kontrolumuz var ıns hayırlı sonuclar alırımcanım çok geçmiş olsun. bebişin uyarıcı sinyali vermiş artık hazırlıklı olun diyo herşeye, ben geliyomvalla sizdeki haberleri okuyunca ben çok strese giriyorum. Allahtan çantamı falan hazırladım bi kaç eklenecek ıvır zıvırlar var:44:
bundan sonra tetikte bekliycez artık. eşine allah sabır versin arabada tuz biber eklemiştir strese. neyseki doğum olmadı, bidahaki sefer doğru yere park eder kesin
canım bende seni düşünüyodum, aynı haftadayız senle sanırım. kesin dedim doğurdu :44:çok şükür iyisiniz bende her lavoboya gittiğimde kontrol ediyorum artık kendimi. benim akıntı , pişik gibi sıkıntılarımda var. bu akşamda ağdaya gidicem korka korka. her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım
sa güzel anneler. bugün kontrolümüz vardı. bebişim 3.5 kg 48cm maşallah. biz her ne kadar 34+2 de olsak kzım 38+2 teyzeleri. dr hanıma çok bunaldığımı ve doğum yapmak istediğimi söyledim:) az daha sabret annesi 13ünde alacağım bebeğini dedi. artık benim için geri sayım başladı. normal doğurmak istediğimi söyleyince haftaya muayene edeceğim hangisi hayırlısı ise ona karar vereceğiz dedi.
egelgec Allah yardımcın olsun dostum.ben geçen hafta 2 gece çektim o stresi bilirim inan. Yavrularımız hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar inşallah. Allah güçlüklerimizi kolaylaştırsın. Bol salavat bol Ayetelkürsi den başka yoldaşımız , yaradandan dan başka da eşimiz dostumuz yok doğum hanede. Selam ve Dua ile canlar
ayyy bafra diyince bafra dondurması cnm çekti...çok seviyorum ballıbaba yı balkaymağı bizim az aşağıda var satıyorlar ama 3-4 günde bir yiyorum her saat olsa yerim...sen hangi hastaneye gidiyorsun sen gerçi bafrada gidersin...tanıuştığıma memnun oldum bu arada....
cnm bende ilkadımda oturuyordum şimdi türkişte oturuyorum..evlenince mecbur....samsun gibisi yok cnm ekmeği bile başka...şimdi üzüldüm ya kıymalı çekti canın....avucunu yala cnm...
cnm hoşgeldin öyle uzaktan uzaktan bakılırmu sende katıl...sen taaaa sinoptan bafraya doktoramı geliyorsun...cnm yolda doğurursun aman Allah...doğumuna yakın samsunda felan kal tee sinoptan gelme..