2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maşallah sende şeker falan yok demi normal mi bu haftada bu kilo 13 derken 13 ağustos mu erken degilmi? Bende 34 haftadayim 26 ağustos dedi ameliyat için

ne yazıkki şeker var dostum. sancılarım başladı. bebeğim gelişik ciğer iğneleri yapldı. kısmetse 13 ağustos ve inşallah normal olur doğumum

melekçi ben bafradayım :)

ayyy bafra diyince bafra dondurması cnm çekti...çok seviyorum ballıbaba yı balkaymağı bizim az aşağıda var satıyorlar ama 3-4 günde bir yiyorum her saat olsa yerim...sen hangi hastaneye gidiyorsun sen gerçi bafrada gidersin...tanıuştığıma memnun oldum bu arada....

ne güzel sizleri görmek:) bende samsun ilk adımda oturuyordum. samsun ihl de okudum. liseye başlamadan istanbula taşındık. burnumda kıymalı tüttü bak şimdi:)

cnm bende ilkadımda oturuyordum şimdi türkişte oturuyorum..evlenince mecbur....samsun gibisi yok cnm ekmeği bile başka...şimdi üzüldüm ya kıymalı çekti canın....avucunu yala cnm...

mrb lar bafrayı görünce heyecan yaptım birden bende sinopta yaşıyorum ama hastaneye bafraya geliyorum , burdaki yazılanların hemen hemen hepsini okuyorum fakat hiç yazmamıştım yazmak da bugüne kısmetmiş :)

cnm hoşgeldin öyle uzaktan uzaktan bakılırmu sende katıl...sen taaaa sinoptan bafraya doktoramı geliyorsun...cnm yolda doğurursun aman Allah...doğumuna yakın samsunda felan kal tee sinoptan gelme..

ne yazıkki şeker var dostum. sancılarım başladı. bebeğim gelişik ciğer iğneleri yapldı. kısmetse 13 ağustos ve inşallah normal olur doğumum

şekerin yüksek mi düşükmü?
sağlık ocağında yapılan GLUKOZ testlerinde hep normalin altında düşük çıkıyor. Düşük olmasıda sizce bebeğe zararlımıdır.

Canım sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Şeker diyetine devam et yinede bol bol su iç ekmek yeme

Anladım canım benimkide bir ara iki hafta ondrn gidiyordu dr seker tahlili yaptı birsey çıkmadı cok şükür şimdi bir hafta önden gidiyoruz ama suyu fazla şimdide bu haftadan sonra ciğer gelistiriciye gerek var mı bendede erken dogum riski var su fazlalıgindan dolayı Karnım cok sert

oh oh arkadaşlar herkesin doğum tarihleri öne alınmış yav bizimki 1 hafta geriden geliodu bu ayın 11inde kontrolümüzde taaa agustosun 15inde o zamana songül doğumuş olcak amanınnnn heycan dorukta acaba benim bebeğim ne kadar olcak o zamana kadar yaaa 35. haftamda oluyorum 15inde meraktan ölcem valla

güzel annecikler ve melekleri hepinize kucak dolusu sevgiler...

süre daraldıkça iyice korkmaya başladım..ama doğumdan falan değil..işlerimi bitiremeden hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum
eksikler bir türlü bitmiyor..bu sebeple çanta da hazırlayamıyorum..elimi çabuk tutmam lazım ama iyiden iyiye ağırlaşmaya başladım..bakalım hayırlısıyla bu 1-2 hafta içinde herşeyimi bitirirsem içim rahatlayacakk.

canım yardım etcek kimse yok mu 35.haftadasın bide 1-2 haftaya tamamlarsam diosun o zamana tamamlamaya calış bence zorda olsa sonra sağa sola koşturmak o telaşın içinde daha zor olur bence sen daha ii bilirsin tabi ama

doğum tarihleri alınmış bazılarınmızın sancıları başlamış aman yarabim aceleci bu eylül bebişleri korkmaya başladım vallahi bu cumartesi bizimde kontrolumuz var bakalım bize ne diyecek doktorumuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn

maşallah kuzuna canım.. ağustosta pıtır pıtır dökülmeye başlıyoruz demek..

Bende epeydir bu topiği takip ediyorum. günde 4-5 kez girip bakıyorum mesajlara. 32 haftalık hamileyim, bebişim 2600 gr. ve 4 hafta önden gidiyor, doktorum şekerden şüphelendi ancak tokluk kan şekerim normal çıktı. benim durumumda olan varmı??

canım bende bebeğin eksiklerini tamamladım ama hastane çantasını hazırlayacak bir çantam yok.
Çanta beğenemiyorum :)))))))))))

ilk gün lazım placak, çantaya konulacak kıyafetleri hazırladım dolapta ayrı duruyor.
herhalde sancı tuttuğunda bir poşete doldurup götüreceğiz :)))))))))))))))

bende bugün yıkadım tüledim ve küçük hurçlara koydum çekçekli küçük bavula eşyalarımı koymak kaldı bir tek pijamalarımı geceleiğimide yıkayıp ütüledim artık hazır sayılır zoru gitti azı kaldı hazır olsunda neyde gittiği önemli değil doğdunda çıplacık kalmasın bebişlerimiz:)

Ay ne güldüm canım ya =))
Allah iyiliğini versin

Kızlar ben abdest bile alamıyorum nerdeyse
Karnım kocaman bebem küçücük

tsk.canım ıns hepimiz saglıklı bı sekılde bebslerımızı kucagımıza alırız
allah razı olsun canım sukur ıyyz yarında kontrolumuz var ıns hayırlı sonuclar alırım
sana çok gecmıs olsun ya akıntı tamamda pişik baya bı zorluyordur
agdaya gıdınce daha kotu olmazmı allah yardımcın olsun canım

canım senı de çok merak etmıstım sukur ıyısın allahım bebegını nazarlardan korusun benım kı 1 hafta once 1860grdı ıns klo almıstır.ya arkadasım yanlıs anlama ama ne yedın de yavrunu böyle guzel besledın
demek 13nde gelecek yavrun
hayırlısıyla alırsın kucagına ıns

kızlar mrb nerdeyse her gün girip kim napmış netmiş okuyorum kendimle bi bağ kurmaya çalışıorum ama yetişemiorum çalıştığım için maşallahı var konular çok hızlı gelişio :) Allah hepimize kolay doğum nasip etsin bende rahat olan annelerdenim sanırım daha yatağımızı bile almadık

hoşbulduk canım , ne yazık ki sinoptan bafraya geliyorum sinopta devlet hastanesi var ordaki doktorlarda çok ilgisizler özel hastane yok bafraya geliyoruz tavsiye üzerine medibafraya gidiyoruz dr umdan çok memnunum zaten sezeryan doğum olacak , inşallah yollarda da bişey olmaz diye düşünüyorum :)

Tesekkurler kızlar yatıp uyuyabildim sonunda biraz dinlendim çok şukur
Doktor amcamiz en guzel kuvez anne karni dedi azicik daha kilolansin hem bekleyecegiz ama kayinvalidem o kendi vaktini bilir diyor :)
Aciklik 3 cm olsaymis geri dönüsü yoktu dedi doktor aklinizda olsun erken sancilanirsaniz yani dogru hastaneye gidin kizlar bir sekilde doguracagiz iste bu bebekler burdan cikacakta bakalim nasil olacak :)

çıkmak zorunda kaldım arkadaşlar yazmışsınız cevap veremedim üzüldüm son eksiklerimi tamamladım şükür bebe havlumuzu ve pijamamı aldım rahatladım :)
vildan ben gerzeliyim görümcem ve yeğenim sinopta oturuyor temmuz başı ordaydık bu arada bende medi bafraya gidiyorum raif beye ama devlete de gidiyorum doğum yüksek ihtimal devlette olucak o anki duruma bağlı şimdi yollar düzeldi sorunsuz gelirsin ben çokk sık geçiyordum gebelik öncesi şimdi dinleniyorum evde...
dondurma konuşulmuş evet çok güzel bu yaz arkadaş ve akrabalarımızı samsuna getirdik ordan bafrada önce kıymalı sonra dondurma ziyafeti verdik çok beğendiler bende çok seviyorum herdaim yerim :)

melek bende memnun oldum...benim büyük oğlumda da başka bir siteden bir sürü arkadaşım olmuştu 7 sene oldu hala nette telefonda görüşrüz yakın olanlar buluştu filan gerçekten uzaklar yakın oluyor teknolojiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…