Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rumeysa bizimde ekim başı İst-İzmir arası yolculuğumuz olabilir, düğün münasebetiyle. Doktora sormuştum 15 günlükken bile gidersin bebeğin ve sen sağlıklı olursanız demişti. Ama benim ilk bebeğim olduğundan tecrübesiz olacağım için cesaret edemeyeceğim heralde küçücük bebekle gitmeye eşim gidecek yalnızca. Bakalım kısmet...
Ben Dr. Browns aldım 125 ml lik 1 tane. Gazı en aza indiren özel bir sistemi varmış kullanan herkes çok memnunmuş. İnş ihtiyaç olmaz ama hastane çantasında bulunduracağım ne olur ne olmaz diye.
Canım nerden ve kaç paraya sipariş ettin acaba?
Ben hic ucaga binmedim nasil olur onu da bilmiyom.peki bebege de koltuk aliyomusun
aynen cnm ya. kı ıdrar tahlılımde temız çıktı. çokda su içerim hep. ama bazen oyle kotu kokuyorkı anlatamam. bu arada sen alttan muayene oldum demişisn. çatı muayenesimi. ben çok tırsıyorum ondn.bugune kdar hıç alttan muayene olmadım cunku
Selam arkadaslar
Telden girdigim icin alinti yapamiyorum.
Beslenme ile ilgili cevap veren herkese cok tesekkur ederim.
Songul arkadasim Allah yardimcin olsun gececek hayirlisiyla bugunler.
doğum yapan anneleri tebrik ederim,hayırlısıyla sağlıkla büyütün evlatlarınızı inş.. ben bebek mevlüdüm için arkadaşımdan gördüğüm bu kokulu sabunlardan sipariş ettim arkadaşlar,mavi puantiyeli kutulu ve mavikanatlı olandan. Eki Görüntüle 766103 bunlar da diğer örneklerEki Görüntüle 766104 Eki Görüntüle 766105 Eki Görüntüle 766106
Kizlar saat 3 gibi hafif bel agrisiyla yattim 4te uyandim ozamandan beri regl agrisi gibi bir agrim var ya saglam üşüttüm kendimi ya da sinyaller başladı galiba
Midem bulanıyor bu arada o yüzden üşüttüğümü düşünüyorum Allah hayirlara cikarsin insallah bir gelisme olursa yazarimm..
Hic uyuyamadim ki ben yaa ( bende artik süpheleniyorum gnn :)) 6.30dan beri kasılma sayiyoruz 11 dakikada bir pek bir düzenli ve tatlı tatlı gelip gidiyor şimdilik çok yormuyor 7 dakikaya düserse hastaneye kosacagiz kocisi işe göndermedim zaten herseyi hazır ettim beklemedeyim :))
Hic uyuyamadim ki ben yaa ( bende artik süpheleniyorum gnn :)) 6.30dan beri kasılma sayiyoruz 11 dakikada bir pek bir düzenli ve tatlı tatlı gelip gidiyor şimdilik çok yormuyor 7 dakikaya düserse hastaneye kosacagiz kocisi işe göndermedim zaten herseyi hazır ettim beklemedeyim :))
Kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi vallahi bugunmu olur yarin mi olur bilmiyorum ama birazdan doktoru arayacagim bakalim ben nisan gelir ya da suyum gelir diye bekliyodum ama kasilmalar basladi insallah hersey yolunda gider de hayirlisi bu zamansa simdi alirim kucagima insallah :)