2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bazen bu büyükler ne kadar cahil cahil konuşuyorlar yaaa aklım almıyor.karnının büyüklüğü ile bebeğin kilosu arasında HİÇ BİR İLGİ YOK bunu neden anlamak istemiyorlar.maşallah senin bebeğin 32. haftasında 2 kiloysa şimdi olmuştur nerdeyse 2500. eeeee daha doğumada var o zamana kadar da alır miniğin kilosunu.benimkide 32.haftada 1900 falandı hep bir hafta ileride gidiyordu benim görümcem ve kayınvalidemde ooo çok iri daha doğuma çok var yok dana yok oturan boğa bilmem ne dediler sinirimden dudaklarımı yedim nazar değdirdiler oğluşuma cuma günü kontolümüz vardı 1 hafta gerilemiş.İnsanı sinir hastası yapıyorlar.

Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..

kırmızı etin bebeğe kilo aldırdığını bılıyorum cnm
çamaşır ıslaklığı ıçın bırşey dıyen yokmu

canım benimde iç çamaşırım sürekli ıslak, her wc ye girdiğimde tuvalet kağıdı koyuyorum, günlük petler rahatsız ediyor beni nedense,bu şekilde elimden geldiğince kuru tutmaya çalışıyorum. Bazende kaşıntı oluyor, kaşıntı çok dayanılmaz ise travazol krem kullanıyorum, doktorum önermişti , bu şekilde tamamlayacaz inşallah kalan günlerimizi.

ben chicconun emzik ve biberonunu aldım canım

Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..

benim yaklaşık 2 aydır öyle şişiyo.doktor tahlil yaptı normal çıktı.

canım benimde hamileliğimin başıntan beri akıntım var günlük ped kullanmadan yapamıyorum.Normalmiş hamilelikte akıntı olması fakat kokusu ve rengi olunca sakıncalıymış.

ben sadece biberon aldım cnm emzik kullanmak istemiyom ilerleyen dönemlerde çok sorun oluyor oğlumda yaşadım kızımda kullanmadım inşallah bundada gerek kalmaz chicco biberon aldım 240 ile 125 lik

sa güzel anneler. hep aklımdasınız. acaba biri doğum yaptımı.herkes iyimi. benim çektiğim daralmayı terlemeyi uykusuzluğu onlarda çekiyormu diye düşünüp duruyorum. mesafeden uzak,mevzudan yakın insanlarız. alttan muayene 3 defa olmak zorunda kaldım sancılarm başlayınca. ilki çok acıdı ALLAAHH diye inledim:)sonrasında da kendimi teskin ettim 'yapacak birşey yok songül bunu çekeceksin'dedim ve inanın acımadı:) şimdi iyiyiz hamdolsun. pazartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyoruz gelişmeler neler.

artık çok ağırım.nefes almak.uzanmak.uyumak çok zor. uyanıyor sinirden niye uyandım diye ağlıyorum. devamlı üzerime su döküyorum. sanki süreklide altıma kaçırıyorum. tuhaf ve kokulu bir akıntım var rahatsız oluyorum ki anlatamam. vücudum yara döktü kaşınmaktan. deselerki çık çatala doğur korku falan kalmadı. inanın koşup gider doğururum. öpüyorum sizleri. Allah yardımcımız olsun Selam ve Dua ile

dostum aklım hep sende. akibetini çok merak ediyorum. bizleri merakta bırakma.

arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim. sürekli ıslak ve koku( napcam şaşrdım

Amin canım allah hepimizin yardımcı olsun iyi olmana sevindim.sancının olduğunu okumuştum merak ediyordum.eee alpinden sonra hepimizin yüreği ağzında

Amin canım allah hepimizin yardımcı olsun iyi olmana sevindim.sancının olduğunu okumuştum merak ediyordum.eee alpinden sonra hepimizin yüreği ağzında
.çok sağol arkadaşım merak ettiğin için. işe gidemiyorum artık istirahatteyim. bebeğim 34 haftalk olsada dr 38 haftalık değerlerde dedi.o sebeple rahime doğum var sinyalleri gidiyor dedi. yumuşama olmuş muayenede belli oldu.3300kg düşün artık:) o sebeple ağırım fazlaca

Maşallah canım iyi bakmışsın bebişeArkadaşlardan bazıları ne yiyelim demişler benimde bebeğim gelişim olarak çok şükür ki iyi ve önde gidiyo ama ben sevmesemde yemeye çalışıorum mesela sütü sevmem ama hep içtim her gün yumurta YEMEKTEN gına geldi ama yiyorum herşey onlar için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

inanki bıktım yumurta süt peynirden. sanki heryer süt ürünü kokuyormuş geliyor. şeker de var bende tatlıda yalan oldu. ot etle yaşıyorum sıkıldım yaaaa

arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim. sürekli ıslak ve koku( napcam şaşrdım

aynen cnm ya. kı ıdrar tahlılımde temız çıktı. çokda su içerim hep. ama bazen oyle kotu kokuyorkı anlatamam. bu arada sen alttan muayene oldum demişisn. çatı muayenesimi. ben çok tırsıyorum ondn.bugune kdar hıç alttan muayene olmadım cunku

Selam arkadaslar
Telden girdigim icin alinti yapamiyorum.
Beslenme ile ilgili cevap veren herkese cok tesekkur ederim.

Songul arkadasim Allah yardimcin olsun gececek hayirlisiyla bugunler.

Rumeysa bizimde ekim başı İst-İzmir arası yolculuğumuz olabilir, düğün münasebetiyle. Doktora sormuştum 15 günlükken bile gidersin bebeğin ve sen sağlıklı olursanız demişti. Ama benim ilk bebeğim olduğundan tecrübesiz olacağım için cesaret edemeyeceğim heralde küçücük bebekle gitmeye eşim gidecek yalnızca. Bakalım kısmet...

Ben Dr. Browns aldım 125 ml lik 1 tane. Gazı en aza indiren özel bir sistemi varmış kullanan herkes çok memnunmuş. İnş ihtiyaç olmaz ama hastane çantasında bulunduracağım ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…