2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim şurda ağustosuda ardan çıkarırsak daha da az kalacak bebişleri kucağımıza almaya. İsim bulmadım kız ismi arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlı cumalar kızlar. bugün tam 33 hafta olduk:))) haftaya cuma randevüm var bakalım doktor nts ye falan baktırır mı? yoksa sadece ultrasonda mı bakar. vuslat vaktine az kaldı artık inşaallah kucağımıza alacağımız günleride Rabbim gösterir hepimize. acı biberden bahsedilmiş ben yemekleri acı yediğim oldu, baharatıda çok severim. bence zarar vermez bebeğe. zehir gibi acı değildi sonuçta. kahve çaydan bahseden olmuş kahve hiç sevmem eşimin tarafı çok sever gebeliğimin başından beri 5 gincanı geçmemiştir içtiğim onuda istemeyerek içmek için içtim yani:)))) ama çayı çok severim bizim oralardada çay meşhurdur limonlu falan çok severim çayı ama eskisi gibi çok içemiyorum. mevlüte gelince hiç bir hayalim olmuyor benim bütün akrabalar anadolu yakasında buraya gelmez o kadar insan. başka hayalim vardı eşimde pek oralı olmadı zaten isteklerim olmuyor nedense belki ben mevlit yapamayacağım

bebek mevlüdünde gecelik giyinme adetını ılk kez burda duydum
her yörede farklı adetler var demekkı
ben normal bır elbise giyerım ( normalde de elbise hiç giymeyen biriyim ama gun ıcın alırım artık )
bide kenarları iğne oyalı havalı beyaz bı eşarp takarım oldu bitti:):):
ama kimisi çok özenioo herkes ıstedıgını yapsın
normalde de suslu püslü biri olmadııgım ıcın boyle heveslerım yok

beninde raporumda doğum öncesi izin belgesi yazıyor

günaydın kızlar ben de izindeyim artık 32. hafta itibariyle benim 30. haftada başlamıştı sadece ıkı hafta aktarcam
zaten yurtdısına gidiyoruz gidene kadar yıllık izin filan tam yetıyor gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.

dün kontrolum vardı tansıyon 13-8 civarı olmaya basladı bas ağrım oluyor dedim
gunde 3 tane alfamet tansıyon ilacına baslattı dr önlem amaclı
yıne 4 tane celestone alın evde bulunsun dedı ben 29. haftada 4 doz vurunmustum
bebeklerım ıyı çok şükür ama pozısyondan dolayı net foto alamadık bu sefer.
bana dr nst den bahsetmedi bir kasılma sancı durumun olursa haberleşiriz dedi.
gün aşırı kalsıyum magnezyum dönüşümlü devam edilecek, elevit devam edilecek.

bebek sekerlerımızı kendımız yapmaya karar verdık dün kutuları geldi bugun de kurdelalar bebek objelerı filan gelir heralde
inşallah her sey yolunda gider hepımız için.

Hayırlı cumalar arkadaşlarlar inşallah herkes iyidir. Sıcaktan mı nedir bende nabız; 115 altın duşmüyor sizdede öyle mi çok fazla çarpıntım var.

Hayırlı cumalar arkadaşlarlar inşallah herkes iyidir. Sıcaktan mı nedir bende nabız; 115 altın duşmüyor sizdede öyle mi çok fazla çarpıntım var.

nabzın yüksek canım tansıyonunu ölçür ben nabız 120 gecınce ilaç alıyorum
öksür bir kaç kere dirsekten aşağısını soğuk suyla yıka dinlen soluna yat.
devam ederse bır acile git tansıyon baksınlar.

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)

Arkadaşlar bir şey sorucam
Acı yeşil biber bebeğe zarar verir mi?

canim bence vermiyor

Bana doktorum acı ve baharattan uzak dur demişti herhalde zararlı canım...

tatlim hindistanli kadinlar ne yapsin onlarda yemek baharattan olusuyor mideyi zorlamasin diye yemeyin diyorlar tabi yerkende abartmamak gerek

Ben geçen pazartesi girdim arkadaşım. Sancılarım başlamış. Hayırlısı bakalım

hayirlisi canim senin serviks boyunu soyledilermi?

hayirli olsun canim iznin moralini bozmak istemem ama 28. haftadan sonra ucmana izin vermiyorlar yada rapor alman gerekli tabi ucak firmasinada bagli ben onun icin tatililimi erken yapmistim 26 haftalikkenden donmustum bide senin durumunda kritik iki tane bebek tasiyorsun genede hakkinda hayirlisi olsun canim doktorunla konustunmu?

serviks boyu derken gülüm?

Benim hala mide bulantılarım devam ediyor 9 ay hiç bitmeyecekmiş midem çok hassas doktor acı ve baharat yemeyeceksin bu yüzden dedi midesine dokunmayan arkadaşlara afiyet olsun...

Benimde 101 sürekli yüksek mi acaba bilmiyorum ama bende de birden bire ter boşalıyor mide bulantısı arkadan çok sıkıldım artık her yemek yediğimde yemek de denmez ya bir şeyler atıştırdığımda elim ayağım titriyor korkudan yine kusarsam diye evin içinde alkolikler gibi soda şişesiyle geziyorum

Herkese Günaydınlar, hayırlı cumalar:) bir hafta daha bitti pek sever oldum cumaları:)

günaydın kızlar...bende dün çalışabilir raporu ve psikatristden sezeryan doğum raporu aldm,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

Canım sezeryan için psikolog'dan rapor mu alıyoruz? Hiç duymamıştım bak bunu.

canim az daha sabir sona cok az kaldi bebisine anlatacaksin sen bana bunlari yaptin ama ben seni hep sevdim gel diye bekledim diye

Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayım Biz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma

tatlim zaten yukumuz agir bide boyle seylere cok takma biliyorum ozeniyorsun herseyi tam olsun istiyorsun kuzunun birak dolap sigmiyorsa alma kendi esyalarini biraz daha sikistir bebege yer ac besiginide alirken cekmecesi altinda olanlardan al bu evden ciktiktan sonra yavruna guzel bir oda yaparsin sikilma ne olur uzme bebiside esinde streslidir eminim ama erkekler gosteremiyorlar bizim gibi

Canım üzüldüğün şeye bak hiç canını sıkma ne güzel ev sahibi olmuşsunuz darısı evi olmayanların başına eksik hiç bir zaman bitmez dolabı olsa da olur olmazsa da kendi dolaplarından bir kaç çekmece yer açarsın şimdilik en azından durumda düzelincede yeni oda alırsın bebeğe annane ve babanne yardım edemezler mi acaba bu durumda...

herkese hayırlı cumalar....artık 30.haftada bitmiş olacak hafta sonunda az kaldı çok şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…