Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayım Biz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma
Ya canım başınızı sokacak kendi eviniz olmuş Allah'a şükretmek yerine üzüldüğün şeye bak. Bebeğin sağlığı ile gelsin inş. Bence kocanla hiç tartışma bile bu yüzden. Mutlu ve huzurlu olmak dolaptan önemli değil. Benim evimde 60 metrekare üstelik kira ve de güneş görmüyor. Doğum yapınca mecbur bir müddet annemlerde kalacağım. dolap almayı düşünmedim bile. Bebek bu dolabım yok diye üzülecek değil. Onun senin ve babasının sevgisine ihtiyacı var. Siz yeterki tartışma yaşamayın Eliniz bollaşınca yaptırırsınız çokta gerekli değil bence. Sakın bu yüzden üzme kendini tek düşüncen bebeğinde ve doğumunda sıkıntı yaşamadan onu kucağına almak olsun. Rabbim gerisini halleder bir şekilde.