Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)
Arkadaşlar bir şey sorucam
Acı yeşil biber bebeğe zarar verir mi?
herkese gunaydın guzel anneler
bu haftayı da bitiriyoruz çok şükür:)
Bizim de yenidoğan ıslak mendil almamız lazım.İki hastane çıkışından birini yıkadım,diğeri hala duruyor.Yaa ne üşengeç oldum ben böyle...Hiçbişeyle uğraşmak gelmiyor içimden.Oğlum da sağolsun,her yaptığım şeyin içinde..Onunla uğraşmaktan yorulduğum için bişey ellemek istemiyor olabilirim.Çamaşır yıkayacak olsam benden önce deterjanların içinde velet...Ya çamaşır sepeti elinde...Ya makinanın başında, düğmelerle oynuyor..
Ege uyusun öyle...diye diye herşeyi erteliyorum.
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)
merhaba ;
bende geçen senenin ocak annesiydim ,ıncık cıncık aman en güzeli en rahatı olsun vsvsv ,pipirklinin bi kaç :)))
ekim annelerinede yazdım burayada yazmak istedim ,elimde çok temiz kullanılmış tiny love 3 ü bir arada ana kucağı var , gece uykularını ve gündüz uykularınıda burada uyyttum ,ben çok rahat ettim
Eki Görüntüle 758634 Eki Görüntüle 758635 Eki Görüntüle 758636
ayyy kızlar çok fena grip oldum
öksürükle balgam geliyor, burnum akıyor, ıhlamur limon bal zencefille atlatmaya çalışıyorum ama onları da günde 2 bardaktan fazla içemiyorum tabi
başım da zonkluyo normalde benim sinüzitim de vardır o da azdı galiba baş ağrısı da yapıyor offff valla çok fenaaaa
kaça satacaksın arkadaşım
arkadaşlar nst'ye kaçıncı haftadan sonra giriliyor?
çok üzüldüm yaaa ( çok geçmiş olsun. dr unu ara söyle zarar vermeyen ilaçları desin sana
kızlar doğumdan sonra soraramam mevlütte herkes gecelik mi giycek ben elbise giymeyi düşünüyorum ama nasıl bişey giycem bilemiyorum fikir verir misiniz?
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)
kızlar doğumdan sonra soraramam mevlütte herkes gecelik mi giycek ben elbise giymeyi düşünüyorum ama nasıl bişey giycem bilemiyorum fikir verir misiniz?
Ben geçen pazartesi girdim arkadaşım. Sancılarım başlamış. Hayırlısı bakalım
Sen ege yi bana yollasana canım sıkılyor evin içinde onunla oynarım onunda canı sıkılıyor herhaldeki sağa sola sataşıyor birde tam öğrenme yaşında herşeyi elleyerek öğrenmek istiyor çok tatlı yaa