2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oy maşallah ya geriye dönük azcık baktım ultrason resimleri ne kadar net belirgin ne kadar güzel görüyosunuz bebeklerinizi benim hiç öyle resmi yok bebeğimin ayrıntılı ultrasonda bile öyle net ve güzel çıkmadı resimleri neden acaba diye düşünmeye başladımfikri olan varmı ?

bende de oluyor ara ara iceriyi yirtiyor sanki oyle bir his oluyor

Ozele mi gidiyorsun.benim bebisimin boyle resimleri olsun diye giitim ozele doktora da dedim sirf boyle resimler olsun diye geldim dedi o da usg resimlerini verdi.ikinci gittigimde veremedi bebegim yuzunu gostermiyordu.

Cokk gecmisler olsun..bal i ilik suya dokup te ic cok sicak olursa balin vitamini kalmazmis.hamilelikkte gribin en iyi ilaci dinlenmek dinlenmek demisti doktorum

Ankarada oturan hanımlarrrrrr yardımınıza ihtiyacım vaaaaaaarrrr herkese iiyi akşamlar bu arada..bebişim için oda takımı almak istiyorum ama henüz daha bişii alamadım artık ağırlaştığım için bi an önce almak istiyorum..nerden alsam bilemedimankarada oturanlar tavsiyelerinizi bekliyorum..Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerrr..

selam kızlar artık eskisi gibi takılamıyorum buraya çünkü oturmaktan popom ve göbüşüm acıyor
ya iştahı açılan arkadaşlar bende sizdenim inanılmaz iştahım açıldı ve bu son ay 2 kilo almışım.haftaya salı kontrolümüz var bakalım kızım yüzünü gösterecek mi çok özledim onu birde odamız gelecek haftaya çok heyecanlıyım odasını boyadık duvar kağıdımızı yapıştırdık herşeyimiz hazır odamızda gelip yerleşince foto paylaşırım kızlar.Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

çok geçmiş olsun canım bir doktora gözüksen şansın varsa yani en azından parasetamollü ağrı kesicilerden verir, bu kadar çektiğine değmez

sıcak+sivrisinek+uyku pozisyonu bulamama derken bu saat oldu yine
sabah bankaya gitmem lazım, bir de buzdolabını temizleme planım vardı kaçta uyanacağım da yapacağım bakalım
oğluşum da alıştı iyice çocuk bu saatte konser varmışcasına coşmuş durumda
tüm annişlere güzel uykular, tatlı rüyalar olsun bakalım sabaha görüşürüz artıkk

Günaydın

dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu

arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı

benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir

sizinkilerde ne yazıyor

bütün annecikleree ve tatlı sıpacıklara günaydıınn bu hafta da bitti sayılır çok şükür, 30+6 olduk oğluşla, göbüş de dev oldu sağdan sola dönmek problem artık... sabah da erkenden uyanıyoruz karnımız acıkıyoo

Herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar bir hafta daha bitti bebişler bir hafta daha büyüdüler çok şükür

Günaydın,
Bana kağıt falan vermediler elektronik ortamda işyerine ve sgk ya bildirdik dediler senin yapacağın bişey yok dediler :44:

Günaydın hanımlar, gününüz güzel geçsin.Geri sayımlar başladı artık.Günler gitgide azalıyor.Hem "hep böyle kalalım" diyorum, hem sabırsızlıkla "hadi gelsin artık" diyorum.Bu ne yaman çelişki... :44:

günaydın kızlar...bende dün çalışabilir raporu ve psikatristden sezeryan doğum raporu aldm,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…