- 29 Kasım 2012
- 383
- 32
bende de oluyor ara ara iceriyi yirtiyor sanki oyle bir his oluyorKızlar benim 2-3 gündür sol tarafımda sanki içerden kızım bişeyleri çekiştiriyor,yırtıyor gibi bi acı oluveriyor.sonra geçiyor. Sanki orda bi damar var benimki arada tutup çekiyor gibi. Sizde de oluyor mu böyle?
Ozele mi gidiyorsun.benim bebisimin boyle resimleri olsun diye giitim ozele doktora da dedim sirf boyle resimler olsun diye geldim dedi o da usg resimlerini verdi.ikinci gittigimde veremedi bebegim yuzunu gostermiyordu.oy maşallah ya geriye dönük azcık baktım ultrason resimleri ne kadar net belirgin ne kadar güzel görüyosunuz bebeklerinizi benim hiç öyle resmi yok bebeğimin ayrıntılı ultrasonda bile öyle net ve güzel çıkmadı resimleri neden acaba diye düşünmeye başladımfikri olan varmı ?
Cokk gecmisler olsun..bal i ilik suya dokup te ic cok sicak olursa balin vitamini kalmazmis.hamilelikkte gribin en iyi ilaci dinlenmek dinlenmek demisti doktorumayyy kızlar çok fena grip oldum
öksürükle balgam geliyor, burnum akıyor, ıhlamur limon bal zencefille atlatmaya çalışıyorum ama onları da günde 2 bardaktan fazla içemiyorum tabi
başım da zonkluyo normalde benim sinüzitim de vardır o da azdı galiba baş ağrısı da yapıyor offff valla çok fenaaaa
ayyy kızlar çok fena grip oldum
öksürükle balgam geliyor, burnum akıyor, ıhlamur limon bal zencefille atlatmaya çalışıyorum ama onları da günde 2 bardaktan fazla içemiyorum tabi
başım da zonkluyo normalde benim sinüzitim de vardır o da azdı galiba baş ağrısı da yapıyor offff valla çok fenaaaa
Kızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :).
28 haftalık goruntumuzdu.
ATTACH=CONFIG]758966[/ATTACH]Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966
Günaydın
dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu
arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı
benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir
sizinkilerde ne yazıyor
Canim almnyadan teyzemiz geldi yen I do gum yapmis gelini var orda big sure eve ebe geliyomus bebegin banyo suyun a yyarim cay bardahi shut 1yemek kasigi zeytin Yagi koyuyomus baska kimyasal kullanmiyormus
Günaydın
dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu
arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı
benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir
sizinkilerde ne yazıyor
Günaydın hanımlar, gününüz güzel geçsin.Geri sayımlar başladı artık.Günler gitgide azalıyor.Hem "hep böyle kalalım" diyorum, hem sabırsızlıkla "hadi gelsin artık" diyorum.Bu ne yaman çelişki... :44: