Eki Görüntüle 759587
Banada bunu verdiler bende muhasebeye tarayıp mail attım. gerisini bilmiyorum şaşkınım
Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayımBiz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma
kızlar daha önce kıyafetlerimizi paylaşmıştım ama şimdi bir şey sormak istiyorum,ben 10 lu hastane çıkışı aldım bu alttaki pudra renkli takım onda bi tulum bir de altlı üstlü takım var battaniye ve iç zıbını var,doğumda bebek hemen yıkanmadığı için hemşirelere hemen giydirmeleri için bu çekmiş olduğum ayrı ayrı oluşturduğum bu beyazlı takımı mı versem diyorum,yoksa pudra takımın alt üst takımını mı giysin,ben yanıma gelince değiştiririm diye düşünmüştüm bana fikir verebilir misinizz kafam karıştııı,
Eki Görüntüle 759676 Eki Görüntüle 759675
Canim 850tl cok pahali bence.yani o parayi verebilecek durumunuz olsa bile pahali.dolapcilar da nihayetinde sunta kullaniyor.benim yer problemim olmadigi icin koctastan 200 tlye gardolap aldim.senin yer problemin varmis madem sifonyer isini gorur sanirim.135 tl.asagiya resmini ekliyorum belki begenirsin.bi fikir olur sana.
Eki Görüntüle 759678
Ttatlimat Benin begendigim caramel marka hastsne cikisi ya cok guzel bnce kesinlikle kalpliyi giydirsinler yavrunu kucgina bi tatli takimla all nerden nekadara almistin tatlim
canım teşekkür ederimm bende çok beğenerek aldımm, babamın çalıştığı yerden aldım ben canım 55 civarına geldi,dışarıda daha pahalı biliyorum,bende onu giydirmeyi planlıyorum da hani hemşireler hemen giydirecekler ya kirlenmesin diğerleri daha sade ilk etapta onu giydirsinler mi ki diye düşündümm
haklısın canım,face de paylaştım da bikaç arkadaş bu pudra takımın çıtçıtlı badisi yok sen içine badi götür dediler,sizinkilerin içinde var mı yaa??Com iyi fiyati tatlim bebegi siliyolar oyle pudrali pudrali giydirmiyolar zatenyazik bebegini ustunu kirletmeden bi daha degistirip huzursuz etme
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??
haklısın canım,face de paylaştım da bikaç arkadaş bu pudra takımın çıtçıtlı badisi yok sen içine badi götür dediler,sizinkilerin içinde var mı yaa??
maşallah sübhanallah barek allah oğluşunaa kocaman olmuş annesiii doppler olayını bilmiyorum canım ya nts mi ki o acaba
Günaydın
dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu
arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı
benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir
sizinkilerde ne yazıyor
Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayımBiz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??
Tatlim Ben gobegi dusene kadar cok zorda kalmadikca citcitli kullanmiycam ic zibin kullancam. Ama genede aldim yanima 2 tane nolur nolmaz die sende all hastane cantana
canım bende onun için iç zıbın da aldım ama hastanede çıtçıtlı badi giydiriyorlar yazmış arkadaşlar da benim de kafam karıştı ne var ne yok götüreyim en iyisi onlar seçsin ne giyeceğinii
Valla canim sengiydirmeleri icin hemsireye he hazirlayip veriyosan on giyitiyolar sakin 2 takim falan vermeyesn ya slip ihtiyaci olana veriyolaryada 2sinide giydiyolar dedigim gibi yanina all muhakka
çok teşekkür ederim hangi mağazanın bu şifonyer acaba? Olmazsa dediğiniz gibi böyle bir şifonyer alacağım şimdilik
hadi yaa öle mi yapıyorlarmış,o zaman ben şöle yapiim o pudra takımın alt üst takımını veriim içinin zıbını var onun külodu var onları koyarım bir de yarım alttan çıtçıtlı atlet koyarım sadece hemşirelere vermek için yanımda da yedekten pembe tulum bulunur,beyazlı zıbın takımını da evde kullanırım dimi napiim artıkk
haklısın canım,face de paylaştım da bikaç arkadaş bu pudra takımın çıtçıtlı badisi yok sen içine badi götür dediler,sizinkilerin içinde var mı yaa??
maşallah sübhanallah barek allah oğluşunaa kocaman olmuş annesiii doppler olayını bilmiyorum canım ya nts mi ki o acaba
Yaina muhakkak 2 takim alfazladan oda en az temmuz annelerinin topigine girdim doguranlar olmus haliyle 4tane battaniye kullanmis bi tanesi bebegi cok kusmus tedbirli olmakta fayda var ben alcm cantama ne kadar sigdirabilirsem kullanmassam geri getirmesi zor degil ya