2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 759587

Banada bunu verdiler bende muhasebeye tarayıp mail attım. gerisini bilmiyorum şaşkınım

karışık durumlar wallahi ben de hiçbirşey anlamadım..seninki çalışamaz olduğu için bitiş tarihinin yazılmaması normal geliyor da benim sonuçta çalışabilir raporu..bir bitiş tarihi olması lazım..ilginç olan da bu zaten..bakalım hayırlısı diyelim..ben 32. haftamda gidip çalışabilir raporu aldım mı aldım..zaten belli bir zaman sonra çalışamayacağım..o zaman da gider tekrar çalışamaz diye rapor alırım olur biter..napalım

kızlar daha önce kıyafetlerimizi paylaşmıştım ama şimdi bir şey sormak istiyorum,ben 10 lu hastane çıkışı aldım bu alttaki pudra renkli takım onda bi tulum bir de altlı üstlü takım var battaniye ve iç zıbını var,doğumda bebek hemen yıkanmadığı için hemşirelere hemen giydirmeleri için bu çekmiş olduğum ayrı ayrı oluşturduğum bu beyazlı takımı mı versem diyorum,yoksa pudra takımın alt üst takımını mı giysin,ben yanıma gelince değiştiririm diye düşünmüştüm bana fikir verebilir misinizz kafam karıştııı,

Canim 850tl cok pahali bence.yani o parayi verebilecek durumunuz olsa bile pahali.dolapcilar da nihayetinde sunta kullaniyor.benim yer problemim olmadigi icin koctastan 200 tlye gardolap aldim.senin yer problemin varmis madem sifonyer isini gorur sanirim.135 tl.asagiya resmini ekliyorum belki begenirsin.bi fikir olur sana.

Ttatlim at Benin begendigim caramel marka hastsne cikisi ya cok guzel bnce kesinlikle kalpliyi giydirsinler yavrunu kucgina bi tatli takimla all nerden nekadara almistin tatlim

çok teşekkür ederim hangi mağazanın bu şifonyer acaba? Olmazsa dediğiniz gibi böyle bir şifonyer alacağım şimdilik

Ttatlim at Benin begendigim caramel marka hastsne cikisi ya cok guzel bnce kesinlikle kalpliyi giydirsinler yavrunu kucgina bi tatli takimla all nerden nekadara almistin tatlim

canım teşekkür ederimm bende çok beğenerek aldımm, babamın çalıştığı yerden aldım ben canım 55 civarına geldi,dışarıda daha pahalı biliyorum,bende onu giydirmeyi planlıyorum da hani hemşireler hemen giydirecekler ya kirlenmesin diğerleri daha sade ilk etapta onu giydirsinler mi ki diye düşündümm

Com iyi fiyati tatlim bebegi siliyolar oyle pudrali pudrali giydirmiyolar zaten yazik bebegini ustunu kirletmeden bi daha degistirip huzursuz etme

Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??

Com iyi fiyati tatlim bebegi siliyolar oyle pudrali pudrali giydirmiyolar zaten yazik bebegini ustunu kirletmeden bi daha degistirip huzursuz etme
haklısın canım,face de paylaştım da bikaç arkadaş bu pudra takımın çıtçıtlı badisi yok sen içine badi götür dediler,sizinkilerin içinde var mı yaa??
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??

maşallah sübhanallah barek allah oğluşunaa kocaman olmuş annesiii doppler olayını bilmiyorum canım ya nts mi ki o acaba

Tatlim Ben gobegi dusene kadar cok zorda kalmadikca citcitli kullanmiycam ic zibin kullancam. Ama genede aldim yanima 2 tane nolur nolmaz die sende all hastane cantana

kızlaaar sabaha karşı zor uyuduğumdan uyku ağırlığıyla eşimin alarmını kapatmışım
kendim işe gitmediğim gibi kocayı da göndermiyorum artık geç kaldı ama gitti ama neyse ki yarın haftasonu babalı günümüz

neyse bankaya gittik paramızı çektik, oğluşumun odasına perde almıştım ama tül alamamıştım onu da aldım sonunda
yıkayıp ütüleyim asayım resmini eklerim artık..

stellacım benimki de direkt e rapor sisteminden gönderildi işyerime, hiç görmedim bile

canım hayırlı uğurlu olsun eviniz, istanbulda ev almak kolay mı bak ne güzel kira ödemeyeceksiniz.. bebeğine şimdilik küçük bir şifonyer alabilirsin arkadaşlar güzel öneriler göndermişler hiç bulamazsan eğer ikea, koçtaş gibi mağazalarda uygun fiyata bulunuyor o tarz şifonyerler ve dolaplar ben kardeşime iki kapılı küçük bir dolap almıştım 150 tl civarıydı koçtaştan.
hiç kendini sıkma annesi zaten belli bi zamana kadar bizim yanımızda yatacaklar, bi yatak bi dolap yeter de artar, 3 sene sonra da inşallah gönlünce güzel bir oda yaparsın zaten ancak o zaman oda neymiş, eşya neymiş anlayacaklar..

annesi mutlu bebekte mutlu demek ki maşallah kuzuya 2 kilo olmuş nerdeyse dopplerle ilgili hiç bir fikrim yok canım ayrıntılı ultrason falan değil heralde :44::44:

Tatlim Ben gobegi dusene kadar cok zorda kalmadikca citcitli kullanmiycam ic zibin kullancam. Ama genede aldim yanima 2 tane nolur nolmaz die sende all hastane cantana

canım bende onun için iç zıbın da aldım ama hastanede çıtçıtlı badi giydiriyorlar yazmış arkadaşlar da benim de kafam karıştı ne var ne yok götüreyim en iyisi onlar seçsin ne giyeceğinii

canım bende onun için iç zıbın da aldım ama hastanede çıtçıtlı badi giydiriyorlar yazmış arkadaşlar da benim de kafam karıştı ne var ne yok götüreyim en iyisi onlar seçsin ne giyeceğinii

Valla canim sengiydirmeleri icin hemsireye he hazirlayip veriyosan on giyitiyolar sakin 2 takim falan vermeyesn ya slip ihtiyaci olana veriyolaryada 2sinide giydiyolar dedigim gibi yanina all muhakka

Valla canim sengiydirmeleri icin hemsireye he hazirlayip veriyosan on giyitiyolar sakin 2 takim falan vermeyesn ya slip ihtiyaci olana veriyolaryada 2sinide giydiyolar dedigim gibi yanina all muhakka

hadi yaa öle mi yapıyorlarmış,o zaman ben şöle yapiim o pudra takımın alt üst takımını veriim içinin zıbını var onun külodu var onları koyarım bir de yarım alttan çıtçıtlı atlet koyarım sadece hemşirelere vermek için yanımda da yedekten pembe tulum bulunur,beyazlı zıbın takımını da evde kullanırım dimi napiim artıkk

Yaina muhakkak 2 takim alfazladan oda en az temmuz annelerinin topigine girdim doguranlar olmus haliyle 4tane battaniye kullanmis bi tanesi bebegi cok kusmus tedbirli olmakta fayda var ben alcm cantama ne kadar sigdirabilirsem kullanmassam geri getirmesi zor degil ya

Valla bende bilmiyorum bu kendi doktorum olmadğı için çok da sormadım sanırım nst demek istedi

haklısın canım bende alırım yanıma battaniye kıayfet falan fazladan,ben 0-3 aylık 3 tane tulum aldım ekstradan çok fazla şey almadım,bir de o beyaz yandan bağlamalı 2 takım aldım hastane çıkışında da 2 takım var 0-3 te giyebileceği 6-7 şey oluyor bu yeterli değil mi o dönem için??toplamda da 3 tane pazen battaniyem bi kundak battaniyem var az mı bunlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…