2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

S.a güzel anneler. Hayırlı cumalarınız olsun. Gününüz bereketli huzurlu sağlık dolu geçsin inşallah. Bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum.

Bizim de yenidoğan ıslak mendil almamız lazım.İki hastane çıkışından birini yıkadım,diğeri hala duruyor.Yaa ne üşengeç oldum ben böyle...Hiçbişeyle uğraşmak gelmiyor içimden.Oğlum da sağolsun,her yaptığım şeyin içinde..Onunla uğraşmaktan yorulduğum için bişey ellemek istemiyor olabilirim.Çamaşır yıkayacak olsam benden önce deterjanların içinde velet...Ya çamaşır sepeti elinde...Ya makinanın başında, düğmelerle oynuyor..
Ege uyusun öyle...diye diye herşeyi erteliyorum.

Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)

Arkadaşlar bir şey sorucam
Acı yeşil biber bebeğe zarar verir mi?

Sen ege yi bana yollasana canım sıkılyor evin içinde onunla oynarım onunda canı sıkılıyor herhaldeki sağa sola sataşıyor birde tam öğrenme yaşında herşeyi elleyerek öğrenmek istiyor çok tatlı yaa

kızlar doğumdan sonra soraramam mevlütte herkes gecelik mi giycek ben elbise giymeyi düşünüyorum ama nasıl bişey giycem bilemiyorum fikir verir misiniz?

150-200 civarı düşünüyorum ,çok temiz kullandığım için kıyamıyorum ama evde fazlalık olsunda istemiyorum...mama sandalyesi birde yürüteç girince eve offf oldum :)))

çok üzüldüm yaaa ( çok geçmiş olsun. dr unu ara söyle zarar vermeyen ilaçları desin sana

çok üzüldüm yaaa ( çok geçmiş olsun. dr unu ara söyle zarar vermeyen ilaçları desin sana

ıhlamur kokuyordu vücudum ,nane limon,günde en az aklına geldikçe sıcak sıcak iç..bu sıcaklarda insana fenalık gelir ama ,ağrı için benim dr minoset kullanabilirsin demişti ,oda ağrım fanalaşınca,hamilelik boyunca 2 kez falan içmiştim ,sen yine dr sorarsın ama rezenede yorgunluğu alıyor bbek olunca ev kokana kadar içmiştim ben uyyorum bebek uyyuyor sütten geçtiği için :))tavsiye ederim

kızlar doğumdan sonra soraramam mevlütte herkes gecelik mi giycek ben elbise giymeyi düşünüyorum ama nasıl bişey giycem bilemiyorum fikir verir misiniz?

Allah izin verirse abiye diken bi terzi buldum. Saten üzerine güpür mini ceketli bir elbise hayalım ve aynı kumaştan kızıma minik bi elbise ile uyumlu anne kız olma hevesim var:) gecelikle çıkamam büyüklerinin yanına ben. adet dahi olsa

Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)

Arkadaşlar bir şey sorucam
Acı yeşil biber bebeğe zarar verir mi?

canım bende yiyorum inş. bir zararı yoktur.

ben kıyafet giymeyi düşünüyorum canım ama şuan için hiç bir fikrim yok..

arkadaşlar nst'ye kaçıncı haftadan sonra giriliyor?

canım ben bebeğimi hissetmiyorum diye 29+2 de gitmiştim. ozaman nst ye bağlamıştı beni. 29+4 te normal randevumuz vardı acil olarak gidince tekrar randevuma gitmedim. normalde gitsem sokarmıydı bilmiyorum. biraz dr insiyatifinde sanıyorum bu.

Sana 2 saat veriyorum Ege'yi bana geri postalaman için...Sağolsun illallah dedirtiyor.Enerjimiz çok fazla,evin içinde de atamıyoruz,sıkıntı bu.Parka götüreceksin, havuza sokacaksın, koşturacaksın falan...anca biraz yorulunca iyi oluyor.
Valla bu ufaklıkların en tatlı zamanını bana sorsan 6-12 ay arası derim.Sıralamaya, yürümeye başlayınca zorlamaya başlıyor biraz.Ama 6 ayda gülücükler, seni görünce heyecanlanmalar falan....pek şeker oluyorlar...

arkadaşlar nst'ye kaçıncı haftadan sonra giriliyor?

Doktordan doktora değişiyor.Benim ilk doktorum 32. haftadan itibaren sokmuştu.Bu seferki doktorum 36'dan sonra sokuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…