Yeni dogum yapan bir arkadasım ilk dogumda beyaz paketlerinden kullan çünkü bebeğin kakası sıvı gibi geliyor beyaz paketlerdekiler onu da emiyor gibi bişi sölemişti..
slm kızlarrr
bezleri yenidoğn alsak çok mu küçük olur kii niye bazıları 2-6 kg falan aldı kafam karıştıı
aynı durumdayım arkadaşlar önceden ev. işlerini bile hevesle yapardım şimdi oda yok sürekli uyumak uzanmak istiyorum hiç kalkasm yok yani bıraksalar herhalde hep yatakta geçirecem günlerimi demek bi tek bende olmuyormuş.off allah yardımcımz olsun atlatalım bir an önce bu günleri. gittikçe ağırlaşıyorz
Bizzat travel sistem kullanan biri olarak bu msja cevap vermeden duramadım. Bebek yenidoğduğu zamandan 1 yaşına kadar süper kullanışlı bir araba. Ama biraz hareketlenip tam oturmaya kalkmaya başladığı zaman pek rahat edemedi kızım.çocuğun önüne takılan bar biraz fazla yüksek. oturmaya başladığında tam göz hizasında görüş alanını engelliyor biraz. Bi de pratiklik açısından çok iyi değil çünkü çok ağır, arabanızın bagajının da biraz büyük olması lazım sığması için. Bi de yenidoğan araba koltuğunu ben nedense pek beğenmemiştim, içi fazla çukur gibiydi ve illaki kızımın altına ufak kuştüyü bi yaastık koyma ihtiyacı hissediyorum beli desteklensin diye. alırken bilememiştim tabi de, kızım doğduktan sonra anladım bunu.aldığımız yerdeki çocuk, bebeklerin kıvrımlarına göre tasarlıyolar bunları da demişti. Yani avantajları da var ama dezavantajları da. siz kendinize göre karşılaştırın. Mesela bebeği indirmeden yönünün çevrilebilmesi çok güzeldi. polar fermuarlı tulum gibi bişeyi vardı kışın baya işimize yarıyodu.yağmurluğu da vardı naylon fermuarlı o da güzeldi.araba koltuğunu da bebek içindeyken arabadan alıp hop tekerleğe monte edebiliyorduk.Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir. Ben bebek arabası konusunda kararsızım travel sistem dedikleri şeyden mi alsam acaba diye dşüyorum sizin tercihleriniz nasıl olldu?
Saolun kızlar cevaplar için
Ben de bir paket yeşil bir paket beyaz prima aldım
2 numara, görümcem yenidoğan almana gerek yok dedi.
Bir de turuncu prima gördüm
ilk defa gördüm onun hakkında bilgisi olan var mı?
ya bence ilk etapta 2-5 kg alınması gerekiyor sonuçta en fazla 2 haftada biter o bez sonra kilosuna gelişimine göre başka bedenlere geçilmeli 2 numara 3-6 büyük gelbilir
canım internetten mi aldınız mobilyayı hayırlı olsun . hangi site markası ne acaba ?iriryorGünaydınlar herkese
Haftasonu girememiştim ne kadar olaylıymış burası
Geçmiş olsun arkadaşlar yüreğim ağzımda okudum resmen
Ben de kasılma sancı falan yok artık yavaştan olması mı gerekiyor acaba?
Dolap ve şifonyerim geldi eşim kurdu onları ama iki eksik parça çıktı
Canım sıkıldı kimbilir ne zaman yollarlar?
Her şey tamam olmadan silmek istemiyorum dolabı
Sizler havalandırdınız mı dolapları falan?
Biraz kokuyor benimkiler
ben 2 paket prima yenidoğan 2 paket 2 numara aldım beyaz olanlardan. hangisini ne kadar kullanıcaz bilemedim. bebişlerin kilosuna göre bakıcaz artıkKızlar bez aldınız mı siz?
Hangi marka kaç numara?
ben bebek arabası almayı doğum sonrasına bıraktım malum kışa giriyoruz pek kullanmam diye düşündüm. ama araştırmalarım sonucu iyi ve en uygun olarak chicco markasına bakmanı tavsiye ederim. kullananlar hep memenun.Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir. Ben bebek arabası konusunda kararsızım travel sistem dedikleri şeyden mi alsam acaba diye dşüyorum sizin tercihleriniz nasıl olldu?
Kızlar bez aldınız mı siz?
Hangi marka kaç numara?
Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir. Ben bebek arabası konusunda kararsızım travel sistem dedikleri şeyden mi alsam acaba diye dşüyorum sizin tercihleriniz nasıl olldu?
canım önlem için sanırım çünkü bacaklarımda ödem var bide kilolu hamile kaldım tansionda yüksek cıkınca riske atmayalım dedi..şükürki idrarda protein atımı falan cıkmadıTatlim benim tansiyonum hep o sekilde cikiyo dokoum normal dio za ten 7 12falan normal neden oyle dmiski doktorun
selam güzel annele ve bebişleri,
biz 32, haftamıza girdik kızımızla bugün. kıyafetlerimizi yıkadık , sıra ütülemeye geldi bu sıcaklarda zor olcak biraz ama olsun. sıcaklar o kadar çok yoruyorki halsizlik tansiyon düşmesi sürekli yaşıyorum. çok yorgun oluyorum evin içinde 2 dönüyorum sonra hop kendimi loltuğa atıyorum. Allah çalışanların yardımı olsun. Sancısı olan arkadaşlara da çook geçmiş olsun..
canım internetten mi aldınız mobilyayı hayırlı olsun . hangi site markası ne acaba ?iriryor
ben 2 paket prima yenidoğan 2 paket 2 numara aldım beyaz olanlardan. hangisini ne kadar kullanıcaz bilemedim. bebişlerin kilosuna göre bakıcaz artık
ben bebek arabası almayı doğum sonrasına bıraktım malum kışa giriyoruz pek kullanmam diye düşündüm. ama araştırmalarım sonucu iyi ve en uygun olarak chicco markasına bakmanı tavsiye ederim. kullananlar hep memenun.
bende ilk etapta öyle düşündüm alıcaktım, bizim burda sağlık ocağına araba yok yürüyerek 20 dk da gidiliyor. birde buralar çok yokuş kucağımda götürerek daha rahat ederim diye düşündüm soğuk havalarda oyalanmam. tek gitmem mecbur kalmadıkça hastane veya sağlık ocağına. ama çok ihityaç duyarsam alırım ozaman artık sadece modeli kesinleştirmem lazım. çift yönlü hafif birşey arıyorum.tatlım araba olmadan sağlık ocagına doktora götürmen zor olucaktır gerçi yaşadığın yere sağlık ocağına yakınlığına göre değişir
bende ilk etapta öyle düşündüm alıcaktım, bizim burda sağlık ocağına araba yok yürüyerek 20 dk da gidiliyor. birde buralar çok yokuş kucağımda götürerek daha rahat ederim diye düşündüm soğuk havalarda oyalanmam. tek gitmem mecbur kalmadıkça hastane veya sağlık ocağına. ama çok ihityaç duyarsam alırım ozaman artık sadece modeli kesinleştirmem lazım. çift yönlü hafif birşey arıyorum.
merhaba canım yarın dra kontrolum var durumumu anlatıcam ama ıse yarayacagını sanmıyorum senın soyledıgın gıbı soyleyecektır tahmınımceiyi geceler annecikler o yavrucaklar uyumadı daha sanırım :44:
maşallah canım küçük herküller, küçük zeynalar bunlartekmeleri güçlü yiyoruz artık onlar iyi olsunlar da biz razıyız zaten :)
teşekkürler canım benim
nefes problemi akşam yattığım da oluyor genel de bende, çok sık evden çıkmıyorum artık, ama apartmanın merdivenlerini çıkarken bile yoruluyorum olacak o kadar artık, nette okumuştum bebişler büyüdükçe baskı yapıyormuş, doğuma yakın aşağı inecekleri için rahatlayacakmışız inşallah..
sen bilirsin tabi canım ama eger yokuşsa inan bana kucağında bebekle çok zorlanırsın heleki kışın üşümesin die kalın bi battanıyeye sarıcaksın kucaklamk yürümek heleki yokuşve 20 dk mesafede seni çok zorlar bizim buralarda yokuş hoşuma gitordan biliyorum genede hayırlısı inş ben baby 2 go travel sistem almıştım
canım önlem için sanırım çünkü bacaklarımda ödem var bide kilolu hamile kaldım tansionda yüksek cıkınca riske atmayalım dedi..şükürki idrarda protein atımı falan cıkmadı
haklısın tek başına yokuş zor olur. hele bi doğsun da kızım sağlıkla inşallah onunla giderim almaya
ben travel almayacağım arabamız yok çünkü. baby 2 go nun proton modeline baktım ama kullanan kimseyle konuşmadım memnun larmı bilmiyorum. arabanın tekerlekleri biraz hoşuma gitmedi. ararştırma içindeyim