2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annecikler :)) biz yine sabahladık bu gece hem sıcak hem kasılma çok rahatsız ediciydi :KK52::KK52:

canım ben annelütfen sitesinden aldım toplu indirim vardı 4 paket yenidoğan prima pampers beyaz olanlardan aldım, 4 pakette 2 numara aldım inşallah hepsini tüketmek nasip olur genelde forumlarda okuduğum kadarıyla yenidoğandan 5-6 paket bitirenler olmuş

merhaba canım bende travel sistem aldım, anakucağı hem evde kullanılıyor hem de arabada oto koltuğu gerekiyor zaten o yüzden daha kullanışlı geldi bana, prego marka aldık biz geleli bayaa oldu odasında bekliyor yavrumu gezdirmek için :))

Cevaplar icin teşekkürler arkadaşlar. Canım aldığın model ne tam olarak birde netten mi sipariş verdin?

eaysegul canım ben dolapları internetten sipariş verdim.
markası koçtaş, modeli daisy.
bir dolap bir şifonyer 770 lira.
malzemesi sunta, çok kaliteli değil.
mdf modeller çok güzel ama biraz tuzlu bize göre canım

ya kızlar sizlerle telefonumla çektiğim resimleri paylaşacağım ama çok büyük diyor ve dosyaları yüklemiyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

canım ben o modeli aldım bende çok araştırdım hem hafif hem çift yönlü,3 yatma kademesi var ve rahat göründü bana,eğer tek yönlü düşünseydim chicco alırdım kesin,inş. memnun kalırımm
inşallah memnun kalırsın canım, kullandığın zaman tecrübeni paylaşırsın inşallah. ben chicco lite way de karar kılmıştım hatta bi internet sitesinden aylar önce siparişini bile vermiştim ellerinde kalmayınca para iadesi yaptılar. sonra araba işini askıya aldım öyle kaldı..

eaysegul canım ben dolapları internetten sipariş verdim.
markası koçtaş, modeli daisy.
bir dolap bir şifonyer 770 lira.
malzemesi sunta, çok kaliteli değil.
mdf modeller çok güzel ama biraz tuzlu bize göre canım

canım bende internetten hep alışveriş yapıyorum yaşadığım şehirde herşey çok pahalı , eksik parça göndermişler diyince merak ettim. koçtaş büyük firma gönderirler canım, ömür boyu kullanacak değil ya sunta olsun. güle güle kullanın bebişinle inşallah memnun kalırsın..

merhaba canım yarın dra kontrolum var durumumu anlatıcam ama ıse yarayacagını sanmıyorum senın soyledıgın gıbı soyleyecektır tahmınımce
mıde agrım ıcın ılac verır ama cunku ıstahsızım kızımın kılo alamamasından korkuyorum 7
bende hıc evden cıkmıyorum eksıkler ıcın bıle çıkmaya takatım yok ama alınacak çok sey var
rabbım yardımcımız olsun ıns

inşallah kontrolünüz güzel geçer canım hiç korkma kilosundan sağlıklı olduğu sürece endişe etme ben de gidip bi dolaşmak istiyorum çok sıkıldım evde de zaten ama olmuyor hem tuvalet ihtiyacı hem kasılma rahatsızlığı zorluyor :KK50::KK50:
evde bile iki dakika iş yapayım desem 3. dakika bacaklarımı uzatıp yatıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah..

Cevaplar icin teşekkürler arkadaşlar. Canım aldığın model ne tam olarak birde netten mi sipariş verdin?

evet canım netten sipariş verdim iki günde geldi prego 2050 nirvana travel sistem diye geçiyor asıl bayilikleri adana da, bakıp dokunup almadım ama yine de çok hoşuma gitti hem iskeleti hem de aparatları sağlam duruyor, kolay çıkıp takılıyor, aslında ilk aldığımız da oto koltuğunu iskelete monte edip çıkaramadık tarifini anlamamıştık, bu bozuk deyip kargoyla geri yolladık, aparatları çıkarmışlar geldi biz taktık yine çıkaramadık, çağrı merkezini bir daha aradık nasıl çıkardınız bunu bu yine çıkmıyor diye sinirlendik birde, sonra kayınbabam 5 dakika uğraştı ve çıkardı :KK9::KK9: biz aparatın kulbunu çekip içine itiyorduk ve çıkmıyordu meğerse kulbu önce içine itip sonra çıkarmak gerekiyormuş :KK1::KK1: adamlara geri göndermiştik birde bozuk bu deyip Allah cahillikle sınamasın işte 2 gün uğraştırdı bizi, gerçekten çok kolay takılıp çıkıyor ben kendi başıma yapabiliyorum yani..
ben rengini de ilk bebeğimiz olduğu için kırmızı aldım, sonra bir de kızım olursa diye düşündüm :KK9::KK9: bunca sancıdan sonra nasıl cesaret edeceksem :44::44:

bende ilk etapta öyle düşündüm alıcaktım, bizim burda sağlık ocağına araba yok yürüyerek 20 dk da gidiliyor. birde buralar çok yokuş kucağımda götürerek daha rahat ederim diye düşündüm soğuk havalarda oyalanmam. tek gitmem mecbur kalmadıkça hastane veya sağlık ocağına. ama çok ihityaç duyarsam alırım ozaman artık sadece modeli kesinleştirmem lazım. çift yönlü hafif birşey arıyorum.:KK54:

Aynen bende bebek arabası alma olayını doğumdan sonraya hatta belki bahara doğruya bıraktım. Şİmdilik sadece taşıma koltuğu aldım. bahara doğru daha hafif birşey ler almak istiyorum. Büyük arabalar çok ağır oluyor. Sağlık ocağına yada başka biryere yürüyerek zaten gidilmez bizim olduğumuz yerden. Mecbur araba ile gidilecek her yere, bu durumdada ilk etapta çocuk arabasına çok gerek duymadın açıkcası.

sanırım yükledim,kızımın cicilerii maşallah deyin teyzeleriiiii:KK49: $20130715_142256.jpg $20130715_145106.jpg $20130715_144854.jpg $20130715_144640.jpg $20130715_144359.jpg $20130715_144203.jpg $20130715_144057.jpg $20130715_143857.jpg $20130715_142524.jpg $20130715_141418.jpg $20130715_141944.jpg $5512_B.jpg

resimlerin altına ne nedir yazacaktım ama yapamıyorum maalesefff:KK52:

Eklentiler

• $79731296_tn50_0.jpg
    $79731296_tn50_0.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 32
Aynen bende bebek arabası alma olayını doğumdan sonraya hatta belki bahara doğruya bıraktım. Şİmdilik sadece taşıma koltuğu aldım. bahara doğru daha hafif birşey ler almak istiyorum. Büyük arabalar çok ağır oluyor. Sağlık ocağına yada başka biryere yürüyerek zaten gidilmez bizim olduğumuz yerden. Mecbur araba ile gidilecek her yere, bu durumdada ilk etapta çocuk arabasına çok gerek duymadın açıkcası.

bi hayırlısı ile doğsalar , günler hiç geçmiyo sanki. bebek için alış veriş listemi bitirdim ben ama hala gidip gelip eklemeler yapıyorum acaba onuda mı alsam bunuda mı. ctesi günü çanta setimizi aldık işte bu renk te zor karar verdim ilerde daha büyük gözlü bişey istiyorum.

birde kızlar hastaneye şu manuel göğüs pompasından götürcekmisiniz, ilk süt gelmesi için kullanılıyor ya?

Eklentiler

• $Baby-Mol-57954-Bebek-Tasima-2li-Gri-Pembe-24158.jpg
    $Baby-Mol-57954-Bebek-Tasima-2li-Gri-Pembe-24158.jpg
    213,2 KB · Görüntüleme: 32
inşallah kontrolünüz güzel geçer canım hiç korkma kilosundan sağlıklı olduğu sürece endişe etme ben de gidip bi dolaşmak istiyorum çok sıkıldım evde de zaten ama olmuyor hem tuvalet ihtiyacı hem kasılma rahatsızlığı zorluyor :KK50::KK50:
evde bile iki dakika iş yapayım desem 3. dakika bacaklarımı uzatıp yatıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah..

evet canım netten sipariş verdim iki günde geldi prego 2050 nirvana travel sistem diye geçiyor asıl bayilikleri adana da, bakıp dokunup almadım ama yine de çok hoşuma gitti hem iskeleti hem de aparatları sağlam duruyor, kolay çıkıp takılıyor, aslında ilk aldığımız da oto koltuğunu iskelete monte edip çıkaramadık tarifini anlamamıştık, bu bozuk deyip kargoyla geri yolladık, aparatları çıkarmışlar geldi biz taktık yine çıkaramadık, çağrı merkezini bir daha aradık nasıl çıkardınız bunu bu yine çıkmıyor diye sinirlendik birde, sonra kayınbabam 5 dakika uğraştı ve çıkardı :KK9::KK9: biz aparatın kulbunu çekip içine itiyorduk ve çıkmıyordu meğerse kulbu önce içine itip sonra çıkarmak gerekiyormuş :KK1::KK1: adamlara geri göndermiştik birde bozuk bu deyip Allah cahillikle sınamasın işte 2 gün uğraştırdı bizi, gerçekten çok kolay takılıp çıkıyor ben kendi başıma yapabiliyorum yani..
ben rengini de ilk bebeğimiz olduğu için kırmızı aldım, sonra bir de kızım olursa diye düşündüm :KK9::KK9: bunca sancıdan sonra nasıl cesaret edeceksem :44::44:

evet evt aynısı bende de var dısarı cıkınca sıcak ve tuvalet ıhtıyacı bastırıyo
evde de ne oturabılıyorum nede ayakta durabılıyorum sureklı yatıstayım
allah yardımcımız olsun

canım temel yükleyici seçiyorum ama bekletiyor epey yüklemiyor,picassa nedir bilmiyorum da nasıl küçültücem oradan?

amanınnnnnn hepsi birbirinden güzel annesiii bayıldım maşallah :nazar: güle güle giyin inş caramell markasının ürünleri çok güzel kalitelibende aldım 2 tane

hepsi birbirinden güzeller canım, güle güle kullanın :nazar::nazar:

cok güzeller cnm güle güle kullansın bebeğin...

çok güzeller cnm bebeğin güle güle giysin...

Hepsi birbirinden güzel canım benim, güle güle sağlıkla kullanın inşallah:)

hepinize de çokkk teşekkür ederimm,insan mutlu oluyor böyle sizlerle paylaşıncaa,eminim sizin meleklerinizin de herşeyiii çok çok daha güzeldir,rabbim hepimize güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsinn

Selam guzel anneler nasilsiniz bebisler gobusler nasil? Size i sorum olacak.hastane cantanizi hazirladiniz mi? Neler koydunuz icine bizle de paylasir misiniz?

herkese merhaba hastaneden geçen haftasonunun ardından geldim yanınza annecikler korkuttu oğlum bizi cuma gecesi hareketlerini hissetmemeye başladım doktorumda öyle bişi olur ise hemen gel demişti gittik hemen acile yatırdılar bırakmadılar sancı kalp atışı hareketlerini takip etmek için cihaza bağladılar 12 saat karnımda cihaz kolumda serumla kaldım çok korktum erken doğum olacak diye ciğer geliştirici iğnelerimide vurunmuştum zaten serum bitip sabah yemek yiyince hareketler normale döndü meğer ciğer iğnesi hareketsizlik yapıyormuş bebeğe doktorum da öyle dedi ama tek sorun kan akışı hareket yavaşlığı değil oğlum yeterince büyümüyor 1250 gr ölçtü bu gün doktorumuz 2 hafta geriden geiyor deidi :KK14::KK14: yeteri kadar büyük değil dedi plesenta beslenemiyor yeterince dedi buda korkuyotor bu kez beni neden büyümüyor yetrince büyüor ama yavaş az :KK43: gerilemiyor buna şükrediyorum ama yinede neden demeden edemiyorum allahım yavrucuğuma güç kuvvet enerji sağlık versin varsın zayıf olsun diyorum ama içim içimi yiyor perşmebe tekrar kontrol var bakalım inş güzel şeyler duyarım

X