Bende gün aşırı içiyorum magform diye bir ilaç ama içmediğim gunler rahatsız oluyorum doktoruma sorup hergün içmeyi düşünüyorm bundan sonrası için.
Bu arada çoğunuzun hazırlığı bitmiş maşallah benim hamileliğim biraz sorunlu geçiyor 6 aydır yatıyorum doktor kontrölleri, lavabo, namaz ve yemek dışında kalkmıyorum dolayısıyla hicbirsey almadım zaten rahatsızlandıgım için annemin yanında kalıyorum alsamda duzernleyecek bir yerim yok yani ama olsun kızımı sağ salim kucağıma alayımda gerisi hallolur nasıl olsa
Bugün doktor kontrolum var bana dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun insallah. Hayırlı cumalar Alah a emanet olun.
selam kızlar benimde kontrolüm vardı enfeksiyon çıktı çok moralim bozuldu antibiyotik falan kötü bir süreç başlıyor inşallah tedavisi olur yoksa erken doğumu tetiklermi yaa çok üzülüyorum napıcam bilemedim okadarda dikkat ederim enfeksiyon kapmayım diye son aylarda günde 3-4 tane çamaşır değiştirmeye başladım hijyene de dikkat ediyorum neden olur bilmeem
bir de benim yavrum son bikaç defadır bana yüzünü göstermiyo acaba son aylar göstermezmiki artık göremez miyiz??
İnşallah atlatmışızdır. Bu ozeti eşimi nerdeyse hamileliğim boyunca hiç goremedim 5`5 ay kadar gorev yaptıgı yerde hastaneye gitmek 2 saat ve berbat yollar ben annemin yanına geldim iki şehir arası 10 saat bide bu süreçte izin alamayınca geçti aylar yenice geldi çok şükür bebeşi en son gördüğünde 2 aylık hamileydim ama şikayetçi değilim sağ salim gelsin herşeyy unutulur.
Sen doğumu nasıl düşünüyorsun benimki şimdilik zorunlu sezaryan gözüküyor.
2 gün önce dolap ve şifonyer siparişi vermiştik.
Az önce geldi.
İnşallah malzemeler tam çıkar, eşim kuracak çünkü bi aksilik çıkmasın(
selam kızlar benimde kontrolüm vardı enfeksiyon çıktı çok moralim bozuldu antibiyotik falan kötü bir süreç başlıyor inşallah tedavisi olur yoksa erken doğumu tetiklermi yaa çok üzülüyorum napıcam bilemedim okadarda dikkat ederim enfeksiyon kapmayım diye son aylarda günde 3-4 tane çamaşır değiştirmeye başladım hijyene de dikkat ediyorum neden olur bilmeem
bir de benim yavrum son bikaç defadır bana yüzünü göstermiyo acaba son aylar göstermezmiki artık göremez miyiz??
Benim karnım yırtık, pırtık oldu çok morelim bozuluyor, halsizlik hareket edememe hat safhada. Bu bunaltıcı sıcaklarda işe gelmek zorunda olmam ise ayrı bir dert, canımdan bezdim desem yeridir.
Benim karnım yırtık, pırtık oldu çok morelim bozuluyor, halsizlik hareket edememe hat safhada. Bu bunaltıcı sıcaklarda işe gelmek zorunda olmam ise ayrı bir dert, canımdan bezdim desem yeridir.
Çok şükür henüz yırtılmadım ama annemde ve ablamda son haftalarda başlamış yırtılmalar çatlamalar muhtemelen bende de aynıs olacak
Sıcaklar fena klimada baş ağrısı yapıyor açmıyorum, ben önümüzde ki haftada çalışıcam ondan sonra çıkıcam izne yol çok yoruyor beni dayanamıyorumSen ne zaman çıkıcaksın izne ? Allah çalışanların yardımcısı olsun bu sıcaklarda gerçekten çok zor ...
tamam canım ama kafana takma varsa da çözümü de var oyle düşün
dualarım senınle bana da haber ver ben gitmicem ya bişeyi kafaya taktım mı hep onu düşünürüm işte bana kardesım sımdı varsa da bısey yapılmaz boşuna baktırıp da canını sıkma dedıği için kapattım konuyu
benım de ellerde yıne kasıntı basladı gecen haftalarda vardı gectı
seker yıyınce oluyor heralde dun yarım kavanoz çıkolata yedım((
gece boyu kasındım duramadım eczanaeden krem aldım bıraz rahatladım ne yıycegımı sasırdım yaa
Ya kızlar konuyla çok alakasız ama aranızda kıl dönmesi ameliyatı olan varmı?
Canım geldim ben malesef korktuğum başıma geldi, kıl dönmesiymişdoktor ameliyat dedi. Şu an hiçbirşey yapamıyolar emzirme bittikten sonra yapalım dedi, dedim bende 1 yıl emse geç kalınmaz mı, o da dedi 6 ay emsin sonra görüşelim:/ bugün iltihabı boşalttı eliyle, aman Allahım ben böyle acıyı çok uzun zamandır yaşamamıştım Son zamanlarda hiç ağlamadığım kadar ağladım bugün , inanılmaz canım yandı ve üzüldüm. Antibiyotik veremedi günde 3 kez batikonla silicem.
Kardeşin de bayan mı bu arada? Doktor ameliyattan sonra en az 20 gün rapor diyor, iş yerindekilere ben bayan halimle nasıl kıl dönmesi oldum ameliyat olacağım diyeceğim( bide neredeyse 1 ay raporlu olacağım. Zor bir ameliyat diyorlar, kardeşinde iz kaldımı ameliyattan sonra?
canım cok gecmıs olsun
ısyerındekılere cok detaylı bısey dmeek zorunda degılsın
kadın dogumcuna gıt o 2 hafta rapor versın hamılelıkle ılgılı bısy yazsın
cunkıu 32 den sonra kadın dogumcu uzun surelı rapor veremıyo dıye bılıyorum
herlkes herseyı bılmek zorunda degılkkı
sen dusunme bunları Allah ım tez zamanda sıfanı verır ınsallah canım
canım dr görüş bence. bu arada tansiyonunu takip etmeyi ihmal etme.
Güney Bey'e maşallah.en baştan beri ısınamadın dr una. nasıl değiştirmek istemedin onu merak ediyorum ben. sen iznini bitir öyle git, şimdi için 2-3 gün önemli değil ama sonrasın için çok kıymetli.
kolay gelsin canım.. walla ne güzel bitirdin hazırlıklarınıben akşamları zor atıyorum kendimi eve. bakalım doğuma yetiştirebilecekmiyim
ne güzel işte minik bebişlerimize kavuşacağız onları koklayacağız. doğumu düşünmeyin ben hiç düşünmüyorum, biraz aklıma gelecek olsa, hopp silip atıyorum aklımdan.. sende öyle yap , sadece kavuşma anını düşün ve huzur bulmaya çalış..
hayırdır cnm sorun ne? neden yatarak geçiriyorsun?
gazoz gibi bir tadı var.. kötü felan değil rahatlıkla içebilirsin..
canım yaa çok geçmiş olsun canını çok sıkmadan konrtollerini ihmal etme RABBİM YARDIMCIN OLUR SENİNDE BEBEĞİNİN DE MERAK ETMEherkese günaydın
ayın 9unda dr kontrolüm vardı gittik ve suyumun azaldığını o yüzden göbeğimin normalden küçük olduğunu söyledi doktorum dopplere yolladı bebeğin beslenmesine bakalım dedi gittim ordada kordondaki damarların birinde direnç yüksekliği çıktı maalesef şimdilik sorun yok bebek besleniyor ama takip etmemiz lazım dedi dr 2 haftada 1 gitmem lazım bebeğin beslnmesine bakılacak eğer beslenemiyorsa sanırım erken doğum olacak çok moralim bozuk kızlar sizce sakıncalı bir durummu?
dr sürekli soluna yat dinlen bebek bol bol beslensin dedi yatıyorum bende genelde.hareketleri iyi şükür kıpır kıpır dr hareketlerinide takip et dedi.işte böyle korku aldı beni napcam bilemiyorum
birde ishal var geçmiyor ağrılı offff sizce normal mi
canım merhaba bu saydıklarınıın hepsınımı 85 tl ye aldın ben m yanlıs anladım
canlar sadece bi elbise gecelikle kaprili takım hariç 85 lira fotograflarınıoda payylaştım hangilerinin hariç olduğunuda yazdım orda ama çok kaliteli şeyler değiller genede uygun tabigunaydin aysecim nasilsin?iyi farkettin cok uyguna almis eger hepsi 85 tlyse
Canım geldim ben malesef korktuğum başıma geldi, kıl dönmesiymişdoktor ameliyat dedi. Şu an hiçbirşey yapamıyolar emzirme bittikten sonra yapalım dedi, dedim bende 1 yıl emse geç kalınmaz mı, o da dedi 6 ay emsin sonra görüşelim:/ bugün iltihabı boşalttı eliyle, aman Allahım ben böyle acıyı çok uzun zamandır yaşamamıştım Son zamanlarda hiç ağlamadığım kadar ağladım bugün , inanılmaz canım yandı ve üzüldüm. Antibiyotik veremedi günde 3 kez batikonla silicem.
Kardeşin de bayan mı bu arada? Doktor ameliyattan sonra en az 20 gün rapor diyor, iş yerindekilere ben bayan halimle nasıl kıl dönmesi oldum ameliyat olacağım diyeceğim( bide neredeyse 1 ay raporlu olacağım. Zor bir ameliyat diyorlar, kardeşinde iz kaldımı ameliyattan sonra?
Kızlar bebeği olmayan bir arkadaşım için ayetel kürsi topluyoruz. Hepinizden birer tane okumanızı rica ediyorum. Bizi çok sevindirirsiniz. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirirse sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.