2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktor kontrolum var bana dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun insallah. Hayırlı cumalar Alah a emanet olun.

aramıza hoş geldin,allah şifalar versin canım,inş. hayırlısıyla kavuşursun bebeğine,umarım kontrolün de iyi geçer dualarımız seninle

2 gün önce dolap ve şifonyer siparişi vermiştik.
Az önce geldi.
İnşallah malzemeler tam çıkar, eşim kuracak çünkü bi aksilik çıkmasın (

selam kızlar benimde kontrolüm vardı enfeksiyon çıktı çok moralim bozuldu antibiyotik falan kötü bir süreç başlıyor inşallah tedavisi olur yoksa erken doğumu tetiklermi yaa çok üzülüyorum napıcam bilemedim okadarda dikkat ederim enfeksiyon kapmayım diye son aylarda günde 3-4 tane çamaşır değiştirmeye başladım hijyene de dikkat ediyorum neden olur bilmeem

bir de benim yavrum son bikaç defadır bana yüzünü göstermiyo acaba son aylar göstermezmiki artık göremez miyiz??

Canım geçmiş olsun bende de vardı enfeksiyon ama çok şükür geçti ilaçlarını düzenli kullan birde bol su iç geçer inşallah en kısa zamanda.. Hijyenle alakalı değilde üşüttüğün için olmuştur üşütmemeye dikkat et..

Valla bende prensesimi uzun zamandır görmüyorum aman şurada doğuma ne kaldı bol bol görücez nasılsa

Benim karnım yırtık, pırtık oldu çok morelim bozuluyor, halsizlik hareket edememe hat safhada. Bu bunaltıcı sıcaklarda işe gelmek zorunda olmam ise ayrı bir dert, canımdan bezdim desem yeridir.

çok çok geçmiş olsun canım, az kaldı biraz daha sabret sonra bebeğin sen ve babası hep bir arada olacaksınız inş... benimde şuan sezeryan görünüyor canım, pek değişeceğini de sanmıyorum artık.

2 gün önce dolap ve şifonyer siparişi vermiştik.
Az önce geldi.
İnşallah malzemeler tam çıkar, eşim kuracak çünkü bi aksilik çıkmasın (

hayırlı olsun sağlıkla kullansın inş.

geçmiş olsun canım stres yapma, ilaçlarını aksatma ve suyunu iç. geçecektir iltihabın.

Benim karnım yırtık, pırtık oldu çok morelim bozuluyor, halsizlik hareket edememe hat safhada. Bu bunaltıcı sıcaklarda işe gelmek zorunda olmam ise ayrı bir dert, canımdan bezdim desem yeridir.

bende çok bunaldım deli gibi tatil istiyorum ama mümkün değil maalesef..

Çok şükür henüz yırtılmadım ama annemde ve ablamda son haftalarda başlamış yırtılmalar çatlamalar muhtemelen bende de aynıs olacak
Sıcaklar fena klimada baş ağrısı yapıyor açmıyorum, ben önümüzde ki haftada çalışıcam ondan sonra çıkıcam izne yol çok yoruyor beni dayanamıyorum Sen ne zaman çıkıcaksın izne ? Allah çalışanların yardımcısı olsun bu sıcaklarda gerçekten çok zor ...

temmuzun sonunda çıkmayı planlıyorum, hatta bayram öncesinide raporla kapatıp 12 ağustosta izin başlatmayı planlıyorum. Çok zor olacak ama sabredeceğim, bebeğime herşey değer :))

Son düzenleme:
Çalışanlara Allah'tan kolaylık diliyorum
Çok zor bu sıcaklarda gerçekten.

Enfeksiyon bende de olmuştu ama doktor ilaç vermedi.
Bol su iç dedi içtim bi sonraki tahlil temizdi.
Önümüzdeki hafta tekrar yaptırıcam.
Son haftalarda dikkat etmemiz gerekiyor
Sanırım erken doğumu tetikliyormuş enfeksiyon.

kizlar benim hamilelik hormonlari tavan yapti sanirim ota cope herseye agliyorum bugun sinirlerim bozuldu cok acaba bebis saglikli olacakmidan tutunda annem vize alcakmiya kadar bir suru soru donuyor beynimde dun gecede ayniydim herseye uyandim panikmi basladi ne

ben de 34.haftaya kadar calısmayı kendıme hedef koydum
34.hafta zaten bayram hastası sonrasında gelmıyım dıyorum
ama ıns o zamana kadar da hersey yolunda olurda rahat rahat gıder gelırım

Ya kızlar konuyla çok alakasız ama aranızda kıl dönmesi ameliyatı olan varmı?

Canım geldim ben malesef korktuğum başıma geldi, kıl dönmesiymiş doktor ameliyat dedi. Şu an hiçbirşey yapamıyolar emzirme bittikten sonra yapalım dedi, dedim bende 1 yıl emse geç kalınmaz mı, o da dedi 6 ay emsin sonra görüşelim:/ bugün iltihabı boşalttı eliyle, aman Allahım ben böyle acıyı çok uzun zamandır yaşamamıştım Son zamanlarda hiç ağlamadığım kadar ağladım bugün , inanılmaz canım yandı ve üzüldüm. Antibiyotik veremedi günde 3 kez batikonla silicem.

Kardeşin de bayan mı bu arada? Doktor ameliyattan sonra en az 20 gün rapor diyor, iş yerindekilere ben bayan halimle nasıl kıl dönmesi oldum ameliyat olacağım diyeceğim( bide neredeyse 1 ay raporlu olacağım. Zor bir ameliyat diyorlar, kardeşinde iz kaldımı ameliyattan sonra?

canım cok gecmıs olsun
ısyerındekılere cok detaylı bısey dmeek zorunda degılsın
kadın dogumcuna gıt o 2 hafta rapor versın hamılelıkle ılgılı bısy yazsın
cunkıu 32 den sonra kadın dogumcu uzun surelı rapor veremıyo dıye bılıyorum
herlkes herseyı bılmek zorunda degılkkı
sen dusunme bunları Allah ım tez zamanda sıfanı verır ınsallah canım

Canım çok saol, Şu an hamile olduğum için hiçbirşey yapamıyorlar ,doğumdan yaklaşık 6 ay sonrasını öneriyorlar, tamda işe döneceğim zaman, hop 1 ay daha rapor, keşke devlet sektöründe olsaydım, özel sektör acımasız bu konuda bakalım nasıl olacak herşey

ayyy sorma tatlım valla bitirdim ama bende bittim işim anca bitti ya ama çok zevkli oturduğum yerden yaptım saatler sürdü ya bide yıkamama ragmen tekstil tozu çıktı masanın üstü falan hep toz oldu sizlerde de oldu mu ki öyle

canım yaa çok geçmiş olsun canını çok sıkmadan konrtollerini ihmal etme RABBİM YARDIMCIN OLUR SENİNDE BEBEĞİNİN DE MERAK ETME
canım merhaba bu saydıklarınıın hepsınımı 85 tl ye aldın ben m yanlıs anladım

gunaydin aysecim nasilsin?iyi farkettin cok uyguna almis eger hepsi 85 tlyse
canlar sadece bi elbise gecelikle kaprili takım hariç 85 lira fotograflarınıoda payylaştım hangilerinin hariç olduğunuda yazdım orda ama çok kaliteli şeyler değiller genede uygun tabi

ya arkadaşlar doğumdan sonra bebeğimizi giydirmeleri için hemşireye verilcek kıyafetlerini ayırdık kayınvalidele beyaz çarşafa sardıkta bişey sorcam
KAYINVALİDEM SADECE İÇ ZIBIN DIŞ ZIBIN ZIBININ ALTINI ŞAPKASINI BATTANİYESİNİ BİDE BEBEK BEZİNİ KOYDU SADECE İÇ ZIBINLA ÜŞÜMEZ Mİ BEBEK YAA BİŞEY DE DİEMEDİM SİZ NASIL YAPTINZ? NE KOYDUNUZ

Son düzenleme:
Kızlar bebeği olmayan bir arkadaşım için ayetel kürsi topluyoruz. Hepinizden birer tane okumanızı rica ediyorum. Bizi çok sevindirirsiniz. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirirse sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

ayy canım gecmıs olsun yaaaa
ben de tırstım sımdı töbe gitmem artık
ya kesşe uyusturucu fısfıs fılan sıksaymıs sıkmadan önce orası öyle çıban gıbı acır yaa
canım kardesım erkek yarayı acık bırakıyolar bır hafta fılan pansuman yaptı obur kardesım de erkek hemşir o yaptı pansumanını
ama onun iki senelik filandı gec farketti hemen yaptırmadı filan
yaptırlaı en az 2 ay oldu malesef hala acıyor dıyor
zor iyileşiyormus ama o çok dr arastırmadı bır arkadası yaptırmıstı gıttı o dr yaptırdı belkı cok daha ıyı bır dr yapabılırdı sonrası da rahat olabılırdı
bır hafta gıtmedı işe sonra gitti o konuda sıkıntı yasamadı oturup kalkarken fılan zaten amelıyattan sona bır sure sırtustu yattı kanama olmaması için
bir de efederısn ıyıce aralamayaınca görünmüyo zaten bana foto göstermıstı belli olmuyo dısardan
çok varmıs kıl dönmesı yasayan zaten özellikle bayanlarda olurmus sadece raporu verırsın özellikle osran olurs asöylersin nolcak kuyruk sokumumdan rahatsısızm dersin üzülme

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et

Okudum canım
Arkadaşının hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…