2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet arkadaşlarına göre benim haftam baya iyi canım hurma yemiyorum zaten.balda pek sevmiyorum ama yemeye çalışcam sağol canım.insallah sağ salim doğum yaparız hepimiz yaa

Günaydın hayırlı cumalar

geçmiş olsun arkadaşım
doktorun dediklerini yap bol bol su iç
bu durumda olan çok kişi duymuştum

Bende gebeliğimin 18. haftasında başladı sağ göğüs altımda ağrılar, inanılmaz ağrılar çektim, özellikle geceleri, sağa yada sola dönük yattığım an yataktan fırlatan bir acı,kalktığım an geçiyordu. Gitmediğim doktor kalmadı, cildiyesinden tutunda dahileyiciye kadar. Hiçbir sorun bulunamadı, gebelikten dendi. Aylarca arkama minder koyup yarı kaykılarak uyudum. Yaklaşım 2 hafta öncede ağrılarım kendiliğinden geçti. Şimdide sürekli kaykılarak oturduğum için (gece-gündüz) kuyruk sokumumda bir şişlik oluştu abse yaptı üzerine oturamıyorum:/ tersine dünya şimdide kaykılarak oturamıyorum artık. Bugün doktora gidicem umarım kıl dönmesi tarzı bir şey olmamışımdır. Canım çok sıkıldı. Allahıma bin şükür bebeğim iyi tek tesellim, ama hamileik boyuncada hep bir yerlerim ağrıdı, resmen ilk doğumda dağıttım kendimi:) Perte ayrılıcam sanırım :/

canım merhaba bu saydıklarınıın hepsınımı 85 tl ye aldın ben m yanlıs anladım

gunaydin kizlar ve onlarin mis kokululari nasilsiniz? insallah keyifler yerindedir burda gokyuzu gene griye dondu kac gundur ne guzeldi ya insallah gunes tekrar cikar

aynen canım bende de vardı o agrı sırtıma da vuruyordu dr en son ultrasonda baktı kan tahlılı fılan en son neden olarak beek kafasını dayamıs dedı
sımdı de ara ara oluyor ama elımı koyuyrum bakıyorum sertlık var bebek bı tarafını dayamıs oluyor
sen anlatınca benım de aklıma kıl dönmesı geldı
akıntı da gelıyor mu ordan ?
bende de olabılır cunku benım kuyruk sokumundan akıntı gelıyor arada bı de onu kafama takmıyım dıye üzerine düşmüyorum

Güzel anneler vücudunda lekelenmeler olan var mı? Benim boynumda ve göbeğimin üst kısmında hafif kahverengi leke tarzı birşeyler oluştu.

Herkese hayırlı cumalar, hayırlı günler...

Kızlar Allah kabul etsin, ben normalde kılan biri değilim ne yazık ki ramazanda kandillerde falan kılıyorum ancak :26:
Haftaya doğum iznine çıkıyorum bende başlıcam Allah'ın izniyle inşallah..

Güzel anneler vücudunda lekelenmeler olan var mı? Benim boynumda ve göbeğimin üst kısmında hafif kahverengi leke tarzı birşeyler oluştu.

canim bende olusmadi suana kadar gunese cikarken gunes kremi kullanmani tavsiye ederim derimiz suan lekelenmeye cok yatkin dogumdan sonra gectigini biliyorum ama

Canım benim iç karnım çok darmış o yüzden benim karnım normalden hızlı ve çok şişti ayıma göre, buda heryerime baskı yaptı ister istemez, şükür o ağrı geçti, yürütmüyordu bile, hep ikiz istemişimdir ama ikizim olsaymış senin gibi ne yapacakmışım bilmiyorum. 1 tane bebişle bu hale geldim ben:)

Benim kuyruk sokumum geçen hafta sadece acıyordu, şişlik falan yoktu, sonra bir gün baktım şişlik oluşmuş 3 gün öncede sivilce gibi oldu tepesi sarardı Ağlamak istiyorum tam kıl dönmesi belirtileri, henüz akıntım yok ama 1-2 beklesem belki başlayabilir çünkü abse bi şekilde dışarı atıcak kendini. Saat 3de genel cerrahta randevum var, hayatımda ilk defa cerraha görünücem, düşüncesi bile rahatsız ediyor:/ Sende şişlik, ağrı var mı ? Ne kadar zaman başladı şikayetlerin?

Bende henüz lekelenme olmadı sadece göbeğimde ki çizgi her geçen gün belirginleşiyor ve daha çok yukarı çıkıyor..

canım hamilelik gercekten vucudu degıstıren bır dönem saglıcakla alalım da kucagımıza gerısı onemlı degıl
ben korktugum ıcın ayrıntılı bakmıyorum canım sadece o kısımda akıntı gelıyor
benım kardesım yenı kıl donmeıs amelıyatı oldu ona sordum o da bende de akıntı vardı dr gıt ama zaten sımdı yapmaz amelıyat dedı
ben de oyle olunca kapattım konuyu ama bazen cok kasınıyo
ben yaklasık 4 aydır fılan oluyor arada kesılıyo tekrar baslıyo
üzülme sen de napalım cok kişide oluyomus ıns doğumdan sonra bır caresıne bakarız :18:

Aynen canım hamilelik apayrı bir süreçmiş baştan aşağıya değiştiğin, dediğin gibi en önemli olan şey bebişlerin iyi olması. Ben çok pimpirik bir insanımdır gidip öğrenmem lazım kıl dönmesimi değil mi taktım mı fena takıyorum malesef, gelince anlatırım neler olduğunu dua et canım bişi çıkmasın:/

tamam canım ama kafana takma varsa da çözümü de var oyle düşün
dualarım senınle bana da haber ver ben gitmicem ya bişeyi kafaya taktım mı hep onu düşünürüm işte bana kardesım sımdı varsa da bısey yapılmaz boşuna baktırıp da canını sıkma dedıği için kapattım konuyu
benım de ellerde yıne kasıntı basladı gecen haftalarda vardı gectı
seker yıyınce oluyor heralde dun yarım kavanoz çıkolata yedım ((
gece boyu kasındım duramadım eczanaeden krem aldım bıraz rahatladım ne yıycegımı sasırdım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…