2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin yeni çıkmış enfeksiyon ben hamileliğimin başından beri çekiyorum bu enfeksiyonu günde dediğin gibi 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum ama yok geçmiyor bazen vücut kendisi yapıyormuş sıkma canını inşallah bişey olmaz

kızlar şimdi internetten bunları aldım nasıl sizce bir tane önden düğmeli pembe gecelik aldım onun resmini koyamadım sizce bu sabahlığıda alayım mı kararsız kaldım

bende öyleyim canım yerimden kalkmak istemiyorum yemeği yapsam başka iş yapamıyorum zaten ne yapsamda hemen belim ağrıyor
aynen yaa hemen belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor az bişey yürüyünce de aynısı son 3 haftadır falan böyle oldu öncesinde pek olmuyordu ama napalım az kaldı inşallah....

bende çok çabuk yoruluyorum kızlar ya hemen belime ve ordanda bacağıma vuruyor ağrı tutuluyorum resmen ama normal sanırım bebiş taşıyoruz

merhaba annecikler biz bugün sabah bir çıktık evden 1 saat önce geldik :))

annemde iftar vardı bugün erkenden oraya gittim, çokta güzel geçti, oğlum da kalabalığı seviyor hele etrafında erkekler konuşunca içerde coşuyor

canım çok geçmiş olsun.. sağ salim doğumunu atlatta inşallah o da hallolur, Allah dermansız dert vermesin canım, belki yaptığı operasyon ağrını doğuma kadar azaltır canım.

canım sende atlattın yani sonunda hadi hayırlısı bakalım
yorulma bende de var hatta son iki gündür sancılarımın peşine tansiyonum düşmeye başladı yine
tişörtümü almak için uzandığımda gözüm karardı dün akşam biraz sendelemişim
gündüzleri de evin işini yapmak için, mutfağı bile toplamak için enerjimin yerine gelmesini bekliyorum
çok tembelim çooook

oh canım maşallah size ne güzel bi gün geçirmişsiniz bende anneme iftara gidebilsem keşke şöyle toplaşsak abimler falanne mutlu sana...
ben daha yeni başladım canım ya daha çooook işimiz var... sadece kıyafetleri tamam oda çok oyalıyormuş ama yani...kıyafetler dolaba yerleşcek, doğum çantamız hazır değil, daha gecelik pijama almadım offff kafamı çok meşgul ediyor bunlar ya bian önce bitirmem lazım.. bebişler minnacık ama işleri çokmuş onu anlamış oldum... bide yalnız ve tecrübesizim (biraz damar yapayım).. neyse seninde başını ağrıtmayım canım...
dikkat etmek lazım bu aralar halsizlik baş dönmesi falan oluyor demekki.. zorla kendimi kaldırıyorum bende iş yapmak için eşim oruç diye zorla yemek yapıyorum yoksa onu bile yapasım yok...

günaydın kızlar bizim beşiğimiz geldi bir heves yerleştirecektim ama çok boya kokuyor galiba epey beklemesi gerekiyor kokusunun gitmesi için sizlerinkinin kokusu kaç günde geçti hemen yerleştirebildiniz mi?

günaydın kızlar bizim beşiğimiz geldi bir heves yerleştirecektim ama çok boya kokuyor galiba epey beklemesi gerekiyor kokusunun gitmesi için sizlerinkinin kokusu kaç günde geçti hemen yerleştirebildiniz mi?

Günaydın merve iyi günlerde kullanın inşallah, bizim kide bugün gelecek..
Odasının camını açık bırak 2 günde bir nemli bezle sil çıkar kokusu doğuma kadar.

Bu arada arkadaşın için ayetel kürsi'yi okudum Allah'ım inşallah kabul eder arkadaşına ve tüm bekleyenlere nasip eder inşallah en kısa zamanda

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. İnşallah sorunsuz güzel bir gün olur. Dün doktor kontrolüm vardı maalesef sorunlar çıktı bebeğim gelişim olarak 2 hafta önde gidiyor doktor sınırda dedi ve bu sonradan oldu önce haftasında ilerliyorduk doktor şeker tahlilimi yenileyecegini söyledi ve nabız sorunum var 1 hafta ölçüm yapacağım böyle giderse kardiyoloji göndericem seni dedi sizde durumlar nasıl hamilelik haftasi bana yakın olsn arkadaşların bebek gelişimleri nasıl gidiyor.

canım önde gıtmesının ne gıbı bır sakıncası varmıs
benım de nabzım cok yuksek ben de gıttım kardıyolojıye
hıcbır sorun yok ama kalbım cok hızlı atıyor
belok zok 25 mg verdı nabzımı ölçüyorum 120yı gecerse bır tane alıyorum
140lar fılan tehlıkelı olabılır ılacı al dedı kadın doğumcu da
korkma bişey cıkmaz hamılelıkten olurmus ben ikiz hamilelik yasadıgım için bende daha fazla olmus

Öncelikle annede şeker olma ihtimali yüksek ve eğer belli bir oranı geçerse doğumdan sonra bebeğin organlariyla ilgili sorun olma ihtimali oluyurmus falan. Neyle ölçüyorsun nabzını ben dijital makinadan bakıyorum ama çok düzgün çalışan bir alet değil. Dün 135 çıktı doktor ölçütünde

Güle güle kullanın. Sağlıkla uyusun büyüsün bebebişin canım. Ben de koku olmadı. Boya yoktu ama yinede iki gün havalandırdım.

aldığım haberden dolayı kaç gündür giremiyorm, eşim. bayramdan hemen sonra askere gidiyor. off hiç beklenmedik bir durum agla agla bi hal oldum. napcm ben hemde en zor animda yanımda olmayacak. bebişni göremeyecek.benim doğumda doktorumun dediğine göre ağustos sonu gibi.ne diyeyim allah sabır versin ilk defa ayrı düşecegz (

Allah sabır versin benim hamileligimin 5'5 ayı eşim yanımda yoktu yeni geldi ama bayramda yine yanımızda olamayacak doğumda kısmet artık şimdilik belli değil. zor bir durum ama ne yapalım kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…