- 12 Temmuz 2012
- 849
- 0
selam kızlar benimde kontrolüm vardı enfeksiyon çıktı çok moralim bozuldu antibiyotik falan kötü bir süreç başlıyor inşallah tedavisi olur yoksa erken doğumu tetiklermi yaa çok üzülüyorum napıcam bilemedim okadarda dikkat ederim enfeksiyon kapmayım diye son aylarda günde 3-4 tane çamaşır değiştirmeye başladım hijyene de dikkat ediyorum neden olur bilmeem
bir de benim yavrum son bikaç defadır bana yüzünü göstermiyo acaba son aylar göstermezmiki artık göremez miyiz??
aynen yaa hemen belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor az bişey yürüyünce de aynısı son 3 haftadır falan böyle oldu öncesinde pek olmuyordu ama napalım az kaldı inşallah....bende öyleyim canım yerimden kalkmak istemiyorum yemeği yapsam başka iş yapamıyorum zaten ne yapsamda hemen belim ağrıyor
Ya kızlar konuyla çok alakasız ama aranızda kıl dönmesi ameliyatı olan varmı?
Canım geldim ben malesef korktuğum başıma geldi, kıl dönmesiymişdoktor ameliyat dedi. Şu an hiçbirşey yapamıyolar emzirme bittikten sonra yapalım dedi, dedim bende 1 yıl emse geç kalınmaz mı, o da dedi 6 ay emsin sonra görüşelim:/ bugün iltihabı boşalttı eliyle, aman Allahım ben böyle acıyı çok uzun zamandır yaşamamıştım Son zamanlarda hiç ağlamadığım kadar ağladım bugün , inanılmaz canım yandı ve üzüldüm. Antibiyotik veremedi günde 3 kez batikonla silicem.
Kardeşin de bayan mı bu arada? Doktor ameliyattan sonra en az 20 gün rapor diyor, iş yerindekilere ben bayan halimle nasıl kıl dönmesi oldum ameliyat olacağım diyeceğim( bide neredeyse 1 ay raporlu olacağım. Zor bir ameliyat diyorlar, kardeşinde iz kaldımı ameliyattan sonra?
kızlar bu arada bende bu hafta oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim, beşiğimizi sildik... babamız dolabı odaya geçirirse inşallah dolabada yerleştireceğiz.. ama çok yoruldum belim çok ağrıdı bi müddet ayağıma basamadım. altı üstü yaptıklarım bunlar ama artık ağırlaşıyoruz sanırım.. 3 günde anca bitirdim bunları ara ara yaparak.. ama oğluşum için değer..ben onun kıyafetlerini ütülerken anladı sanki içerde dört döndü durdueğer benim gibi tek başınaysanız yapmayanlar ara ara yavaş yavaş yapsın bence yoksa bi günde bi anda bitmiyor... daha da çoooook işimiz var gözümde büyüyor, kafamdakiler bitmeden de başka şeye odaklanamıyorum.. ben mi çabuk ve çok yoruluyorum yoksa sizde böylemisiniz kızlar..
oh canım maşallah size ne güzel bi gün geçirmişsinizmerhaba annecikler biz bugün sabah bir çıktık evden 1 saat önce geldik :))
annemde iftar vardı bugün erkenden oraya gittim, çokta güzel geçti, oğlum da kalabalığı seviyor hele etrafında erkekler konuşunca içerde coşuyor
canım sende atlattın yani sonunda hadi hayırlısı bakalım
yorulma bende de var hatta son iki gündür sancılarımın peşine tansiyonum düşmeye başladı yine
tişörtümü almak için uzandığımda gözüm karardı dün akşam biraz sendelemişim
gündüzleri de evin işini yapmak için, mutfağı bile toplamak için enerjimin yerine gelmesini bekliyorum
çok tembelim çooook
günaydın kızlar bizim beşiğimiz geldi bir heves yerleştirecektim ama çok boya kokuyor galiba epey beklemesi gerekiyor kokusunun gitmesi için sizlerinkinin kokusu kaç günde geçti hemen yerleştirebildiniz mi?
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. İnşallah sorunsuz güzel bir gün olur. Dün doktor kontrolüm vardı maalesef sorunlar çıktı bebeğim gelişim olarak 2 hafta önde gidiyor doktor sınırda dedi ve bu sonradan oldu önce haftasında ilerliyorduk doktor şeker tahlilimi yenileyecegini söyledi ve nabız sorunum var 1 hafta ölçüm yapacağım böyle giderse kardiyoloji göndericem seni dedi sizde durumlar nasıl hamilelik haftasi bana yakın olsn arkadaşların bebek gelişimleri nasıl gidiyor.
canım önde gıtmesının ne gıbı bır sakıncası varmıs
benım de nabzım cok yuksek ben de gıttım kardıyolojıye
hıcbır sorun yok ama kalbım cok hızlı atıyor
belok zok 25 mg verdı nabzımı ölçüyorum 120yı gecerse bır tane alıyorum
140lar fılan tehlıkelı olabılır ılacı al dedı kadın doğumcu da
korkma bişey cıkmaz hamılelıkten olurmus ben ikiz hamilelik yasadıgım için bende daha fazla olmus
günaydın kızlar bizim beşiğimiz geldi bir heves yerleştirecektim ama çok boya kokuyor galiba epey beklemesi gerekiyor kokusunun gitmesi için sizlerinkinin kokusu kaç günde geçti hemen yerleştirebildiniz mi?
aldığım haberden dolayı kaç gündür giremiyorm, eşim. bayramdan hemen sonra askere gidiyor. off hiç beklenmedik bir durum agla agla bi hal oldum. napcm ben hemde en zor animda yanımda olmayacak. bebişni göremeyecek.benim doğumda doktorumun dediğine göre ağustos sonu gibi.ne diyeyim allah sabır versin ilk defa ayrı düşecegz(