2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeği olmayan bir arkadaşım için ayetel kürsi topluyoruz. Hepinizden birer tane okumanızı rica ediyorum. Bizi çok sevindirirsiniz. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirirse sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
mervecm okudum ben allah kabul etsin..rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsin dua bekleyen kardesimize ve tüm isteyenlere..

ya arkadaşlar doğumdan sonra bebeğimizi giydirmeleri için hemşireye verilcek kıyafetlerini ayırdık kayınvalidele beyaz çarşafa sardıkta bişey sorcam
KAYINVALİDEM SADECE İÇ ZIBIN DIŞ ZIBIN ZIBININ ALTINI ŞAPKASINI BATTANİYESİNİ BİDE BEBEK BEZİNİ KOYDU SADECE İÇ ZIBINLA ÜŞÜMEZ Mİ BEBEK YAA BİŞEY DE DİEMEDİM SİZ NASIL YAPTINZ? NE KOYDUNUZ

bende aaynı şekilde koydum içlik ince birşey dış zıbın eldiveni şapkası çorapta koydum ben giydirirlerse diye bez battaniye ince tülbente sardım yoksa eşim çantasını komple verir hemşirelere

eloserce
çok geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun olmadan hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız... hareketlere gelince çok değişken benimki hiçte saymadım doğrusu.bişey diyemiycem ama karnım toksa yattığım zaman daha çok hareket ediyor sende böyle takip edebilirsin canım...

herkese günaydın:KK3:
ayın 9unda dr kontrolüm vardı gittik ve suyumun azaldığını o yüzden göbeğimin normalden küçük olduğunu söyledi doktorum dopplere yolladı bebeğin beslenmesine bakalım dedi gittim ordada kordondaki damarların birinde direnç yüksekliği çıktı maalesef şimdilik sorun yok bebek besleniyor ama takip etmemiz lazım dedi dr 2 haftada 1 gitmem lazım bebeğin beslnmesine bakılacak eğer beslenemiyorsa sanırım erken doğum olacak çok moralim bozuk kızlar sizce sakıncalı bir durummu?:KK5:
dr sürekli soluna yat dinlen bebek bol bol beslensin dedi yatıyorum bende genelde.hareketleri iyi şükür kıpır kıpır dr hareketlerinide takip et dedi.işte böyle korku aldı beni napcam bilemiyorum:KK14::KK14::KK14:
birde ishal var geçmiyor ağrılı offff sizce normal mi
canım sana da çok geçmiş olsun doktorun dediklerini yap bol bol dinlen güzelce beslen inşallah bi sorun olmadan bi bakmışsın tam zamanında meleğin kucağında.. skyline nın dediklerini okuyunca bende senin adına rahatladım bu konuda bi bilgim yoktu.. sağolsun arkadaşım..

bende aaynı şekilde koydum içlik ince birşey dış zıbın eldiveni şapkası çorapta koydum ben giydirirlerse diye bez battaniye ince tülbente sardım yoksa eşim çantasını komple verir hemşirelere

evet evet bizde koyduk bitane çorap ama ne bileyim bebekler doğduklarında nçok üşür diolar ya hep bana yetersizmiş gibi geldi ama

Ya kızlar konuyla çok alakasız ama aranızda kıl dönmesi ameliyatı olan varmı?

Canım geldim ben malesef korktuğum başıma geldi, kıl dönmesiymiş:KK43: doktor ameliyat dedi. Şu an hiçbirşey yapamıyolar emzirme bittikten sonra yapalım dedi, dedim bende 1 yıl emse geç kalınmaz mı, o da dedi 6 ay emsin sonra görüşelim:/ bugün iltihabı boşalttı eliyle, aman Allahım ben böyle acıyı çok uzun zamandır yaşamamıştım:KK43: Son zamanlarda hiç ağlamadığım kadar ağladım bugün , inanılmaz canım yandı ve üzüldüm. Antibiyotik veremedi günde 3 kez batikonla silicem.

Kardeşin de bayan mı bu arada? Doktor ameliyattan sonra en az 20 gün rapor diyor, iş yerindekilere ben bayan halimle nasıl kıl dönmesi oldum ameliyat olacağım diyeceğim:KK43:( bide neredeyse 1 ay raporlu olacağım. Zor bir ameliyat diyorlar, kardeşinde iz kaldımı ameliyattan sonra?
geçmiş olsun arkadaşım daha ameliyat zamanına çok var rapor işi bi şekilde hallolur herkes herşeyi bilmek zorunda değil olmazsa sadece amirine söylersin olur biter..inşallah o zamana kadar ağrın sızın olmaz canım...

Kızlar bebeği olmayan bir arkadaşım için ayetel kürsi topluyoruz. Hepinizden birer tane okumanızı rica ediyorum. Bizi çok sevindirirsiniz. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirirse sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
canım bende okudum inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin, bizede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...

kızlar bu arada bende bu hafta oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim, beşiğimizi sildik... babamız dolabı odaya geçirirse inşallah dolabada yerleştireceğiz.. ama çok yoruldum belim çok ağrıdı bi müddet ayağıma basamadım. altı üstü yaptıklarım bunlar ama artık ağırlaşıyoruz sanırım.. 3 günde anca bitirdim bunları ara ara yaparak.. ama oğluşum için değer..ben onun kıyafetlerini ütülerken anladı sanki içerde dört döndü durdu:emir_bebek: eğer benim gibi tek başınaysanız yapmayanlar ara ara yavaş yavaş yapsın bence yoksa bi günde bi anda bitmiyor... daha da çoooook işimiz var gözümde büyüyor, kafamdakiler bitmeden de başka şeye odaklanamıyorum.. ben mi çabuk ve çok yoruluyorum yoksa sizde böylemisiniz kızlar.. :KK5:

kızlar sizce bu loğusa geceliği nasıl karar veremedim yani emzirme yeri var mı anlayamadım bilen var mı acaba belki alan olmuştur aranızda $pr_01_2549_max.jpg
bunuda eve gelince giymek için aldım $4003.JPG

Kizlar doğuma hazırlık bölümünde ücretsiz doğum fotoğrafı çekeceğini soyleyen biri var.ilgilenirseniz ilk uc kisiye bedava cekecekmis.ben istemiyorum ama sizlerden isteyenler vardi yanilmiyorsam isterseniz bi bakin.

Bende okudum, ins en kısa sürede kucağı dolar.

Kizlar doğuma hazırlık bölümünde ücretsiz doğum fotoğrafı çekeceğini soyleyen biri var.ilgilenirseniz ilk uc kisiye bedava cekecekmis.ben istemiyorum ama sizlerden isteyenler vardi yanilmiyorsam isterseniz bi bakin.

Link atabilirmisin canım ben cok istiyorum

loğusa geceliği adı altında geçiyor ama anlayamadım emzirme yeri var mı
çok güzelmiş canım gecelikler.. lohusa geceliği diye geçiyorsa vardır ben buna benzer bişey görmüştüm nette o yandan aşağı doğru inen süslü şerit varya orası cırtlı gibi bişey oluyor pencere gibi açılıyor:KK9: ama sen yinede iyice araştır...

kızlar bu arada bende bu hafta oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim, beşiğimizi sildik... babamız dolabı odaya geçirirse inşallah dolabada yerleştireceğiz.. ama çok yoruldum belim çok ağrıdı bi müddet ayağıma basamadım. altı üstü yaptıklarım bunlar ama artık ağırlaşıyoruz sanırım.. 3 günde anca bitirdim bunları ara ara yaparak.. ama oğluşum için değer..ben onun kıyafetlerini ütülerken anladı sanki içerde dört döndü durdu:emir_bebek: eğer benim gibi tek başınaysanız yapmayanlar ara ara yavaş yavaş yapsın bence yoksa bi günde bi anda bitmiyor... daha da çoooook işimiz var gözümde büyüyor, kafamdakiler bitmeden de başka şeye odaklanamıyorum.. ben mi çabuk ve çok yoruluyorum yoksa sizde böylemisiniz kızlar.. :KK5:

bende öyleyim canım yerimden kalkmak istemiyorum yemeği yapsam başka iş yapamıyorum zaten ne yapsamda hemen belim ağrıyor

X