- 3 Temmuz 2013
- 20
- 0
arkadaşlar benim gibi 32 haftalık gebe olup henüz bebeğinin başı yukarda olan var mı
Merhaba Güzel Anne adayları, herkese hayırlı,mutlu huzurlu, bol tepikli Cumalar olsun:)
Ben dün doktora gittiğimde bebişimin başı hala yukarıda idi. Ama doktor daha küçük şimdiden belli olmaz dedi.
Ya kızlar geçmişi okudum da sanki benim kadar ilaç kullanan yok gibi. Ben şu an hem demir hapı, hem elevit hemde magnezyum kullanıyorum. Sanki abartı gibi geldi geçmişi okuyunca
Kızlarr
Gece boyu kaşındım ellerim ayaklarım
Dün dru aradım yeniden karaciğer fonksiyon testi yaptıralım iki gün bekle alerjıkse sekerlı bir şeyler yediysen olabilir gecmezse haftasonu tahlili yenileyelim dedi
Bir arkadasım da yasamıstı zaten o uyardı benı hamileliktendir diye düşünme ben bir ay kasındım sonra gittim sen ihmal etme demişti
İnşallah bir sorun yoktur
Merhaba Güzel Anne adayları, herkese hayırlı,mutlu huzurlu, bol tepikli Cumalar olsun:)
Ben dün doktora gittiğimde bebişimin başı hala yukarıda idi. Ama doktor daha küçük şimdiden belli olmaz dedi.
Ya kızlar geçmişi okudum da sanki benim kadar ilaç kullanan yok gibi. Ben şu an hem demir hapı, hem elevit hemde magnezyum kullanıyorum. Sanki abartı gibi geldi geçmişi okuyunca
Canım içtiğimiz vitamin ve ilaçlar bazen karaciğere yük yapabiliyormuş. Bununda belirtisi genellikle kaşıntı şeklinde olurmuş. Ben elevit, demir ve magnezyum kullanıyorum. Doktora sordum bunların hepsi karaciğere ağır değil mi diye. Kaşıntın yoksa sorun değil demişti. Ama tabi bu cevap beni tatmin etmedi. Sistemi bozduktan sonra ilaçları bırakmanın ne alemi var kiSen şu an kaç çeşit ilaç kullanıyorsun?
Canım ben de dönüşümlü olarak kalsıyum magnezyum
Her gun elevit ve troıt hapı
Nabzım 120 yı gecınce belok zok dıye bı hap alıyorum
Bana duzenlı karacıger testı yapılıyor zaten ikiz bebek beklediğim için
Daha pazar gunu yapıldı ama yenı basladı bu kasıntı
Bı de cıger geliştirici iğne olmuştum iğneden de olmuş olabilir dedıler
Haftasonu anlıycaz bkalım neden oluyo
Elevit kesmek yok kesınlıkle dedı dr ikiz oldugu için
Magnezyum kasılmalarım için
Kalsıyum da benı koruyor
Troıd zaten sart bebeklerı de koruyor napiyim sag salim doğsunlar da razıyım
facedekı grupta bır arkadas arkadasının 32.haftaya kadar kız bıldıgı bebegının erkek oldugunu öğrenmısss diye yazmıs
en korktgm seylerden bırı:
2 farklı kadın dogumcu kız dedı
detaylı da kı doktorda aynı sekılde
ben bu saatten sonra bende degısıklık olacagını dusunmuyorum ınsallah ama
ınsan boyle seylerı okuyunca da panıge kapılmıyo degıl
Aynen canım Allah bebeklerimizi korusun gerisi bir şekilde hallolur. Valla tatlım Allah yardımcın olsun ben 1 taneyi taşırken zorlanıyorum maşallah sende iki tane:) Gerçi hep istemişimdir ikiz bebişim olsun bir kerede halledeyim hamilelik olayını diye ama kısmet bu şekildeymiş:) Allah uzun uzun gani gani ömürler versin canım ikizlerine. Haftasonu iyi haberlerinizi bekliyoruz canım, yeni olduysan karaciğer testlerini bence bir sorun yokturSen içini ferah tut.