2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar. yorumlariniz için tsk.ama ne bileyim böyle tedirgin girdin mi hiç birşey de anlamıyorsun.neyse zaten hamilelikte ilk ve son oldu girmek.

herkese günaydın :) iki gündür devamlı koşuşturma içindeydim annemle beraber evi komple kaldırıp temizlik yaptık bitirdik bu arada dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ve ütüledim sonra sarıp kaldırdım çantaya ne zaman koyarım bilmiyorum ama aradan çıkarmak istedim yorulmuşken :) dün hastaneden aradılar beni temmuzun 13 ünde olan randevunuza 6 sında gelseniz olurmu diye bende zaten bu haberi beklermişcesine hemen evet deyip sabahın 9:30una randevu aldım bebeğimi çok özledim :) zaten doktor 4 hafta sonra gel demişti yani yarın için gidicektim ama toplantıları olduğu için 5 hafta sonra gitmek zorunda kalmıştım ama şuan çok mutluyum biran önce yarın olsun istiyorum :)

günaydın kızlar nasılsınız ben mevlütte ne yaptırcağım konusunda çok kararsız kaldım acaba lavanta keselerimi hazırlasam birde cibinlik alcam ama farklı ve güzel olsun kızlardan biri yabancı sitede bulmuş çok beğendim ama burda o tarz cibinlik nerden bulabiliirim

Günaydın güzeell anneler ve onların melekleri..

bugün erken uyandım çünkü yarın kpss var erken kalkmayı deneyeyim dedim başarılı oldum sınava da nasıl gireceğim bilmiyorum tuvalete gidebilecek miyim susarsam kaç su almalıyım yanıma ya acıkırsam ya uykum gelirse ya karnım ağrırsa, kafamda deli sorular var mı yarın sınava girecek olan ben gibi..?

arkadaşlar benim gibi 32 haftalık gebe olup henüz bebeğinin başı yukarda olan var mı

1 ay önce gittiğimde başı aşağıdaydı benım bebeğimin hatta bu nedenle kasıklarımda agrılar oluyodu
ama daha kucuk oldugu ıcın pozısyonu degıstırrı dıyolar
pazartesı yıne randevıum var bakalım ne dıyecek doktorum

Kızlarr
Gece boyu kaşındım ellerim ayaklarım
Dün dru aradım yeniden karaciğer fonksiyon testi yaptıralım iki gün bekle alerjıkse sekerlı bir şeyler yediysen olabilir gecmezse haftasonu tahlili yenileyelim dedi
Bir arkadasım da yasamıstı zaten o uyardı benı hamileliktendir diye düşünme ben bir ay kasındım sonra gittim sen ihmal etme demişti
İnşallah bir sorun yoktur

Merhaba Güzel Anne adayları, herkese hayırlı,mutlu huzurlu, bol tepikli Cumalar olsun:)

Ben dün doktora gittiğimde bebişimin başı hala yukarıda idi. Ama doktor daha küçük şimdiden belli olmaz dedi.

Ya kızlar geçmişi okudum da sanki benim kadar ilaç kullanan yok gibi. Ben şu an hem demir hapı, hem elevit hemde magnezyum kullanıyorum. Sanki abartı gibi geldi geçmişi okuyunca

Canım ben de elevit bir gün magnezyum bir gün kasiyum alıyorum
Demir kullanmıyorum ayrıca tahlilde bır sorun cıkmadı dr elevit yeterli dedi
Bence cok degıl ilaçlar
Ben bir de troit hapı ve taşikardi hapı alıyorum
He sey onların saglıgı için

Canım içtiğimiz vitamin ve ilaçlar bazen karaciğere yük yapabiliyormuş. Bununda belirtisi genellikle kaşıntı şeklinde olurmuş. Ben elevit, demir ve magnezyum kullanıyorum. Doktora sordum bunların hepsi karaciğere ağır değil mi diye. Kaşıntın yoksa sorun değil demişti. Ama tabi bu cevap beni tatmin etmedi. Sistemi bozduktan sonra ilaçları bırakmanın ne alemi var ki Sen şu an kaç çeşit ilaç kullanıyorsun?

ben hamileliğim boyunca hiçbir ilaç kullanmadım iyimi yaptım kötümü bilemicem ama 27 haftalıkken gittiğimde doktorum kilosu bir hafta önde maaşallah iyi beslemişsin dedi ben kahve çay o tarz şeyler hiç içmedim ama sütde içmedim :) doktor her gittiğimde ilaçlarından biten varmı diye soruyo bende kullanmıyorum dediğimde bebek alır zaten senden vitamini ama sen yorgun halsiz düşersin o yüzden kullan diyor.bakalım yarın gittiğimde ne dicek inş iyidir bebeğim

canım bende elevit içiyorum magnezyum ıcıyorum ve de demır hapı ıcıyorum
gunde 3 tane yanı
arada ilaç içmeyi unuttugm zamanlar oluyo tabıkı ama 3 tane aynen dvm

Canım ben de dönüşümlü olarak kalsıyum magnezyum
Her gun elevit ve troıt hapı
Nabzım 120 yı gecınce belok zok dıye bı hap alıyorum
Bana duzenlı karacıger testı yapılıyor zaten ikiz bebek beklediğim için
Daha pazar gunu yapıldı ama yenı basladı bu kasıntı
Bı de cıger geliştirici iğne olmuştum iğneden de olmuş olabilir dedıler
Haftasonu anlıycaz bkalım neden oluyo
Elevit kesmek yok kesınlıkle dedı dr ikiz oldugu için
Magnezyum kasılmalarım için
Kalsıyum da benı koruyor
Troıd zaten sart bebeklerı de koruyor napiyim sag salim doğsunlar da razıyım

dun aksam bır agrı girdi kasıklarıma dogru
uzandıgım yerden yan bile dönemedım
cok uzun surmedı belkı 5 sanıyelık bır sancı sonrasında 1 2 dakıkalık bır agrı
belkı erken dogumdan kokrtgm ıcın bılmıorm psıkolojık olarak da benı etkılemıs olabılır
ama dayanması zordu
normal dogum hayallerı kurma dedım kendı kendıme sonrasında
ufacık bır agrıda bu hale gelıosammm
aahahahaha herseyın hayrlısı ınsallah

facedekı grupta bır arkadas arkadasının 32.haftaya kadar kız bıldıgı bebegının erkek oldugunu öğrenmısss diye yazmıs
en korktgm seylerden bırı:
2 farklı kadın dogumcu kız dedı
detaylı da kı doktorda aynı sekılde
ben bu saatten sonra bende degısıklık olacagını dusunmuyorum ınsallah ama
ınsan boyle seylerı okuyunca da panıge kapılmıyo degıl

Aynen canım Allah bebeklerimizi korusun gerisi bir şekilde hallolur. Valla tatlım Allah yardımcın olsun ben 1 taneyi taşırken zorlanıyorum maşallah sende iki tane:) Gerçi hep istemişimdir ikiz bebişim olsun bir kerede halledeyim hamilelik olayını diye ama kısmet bu şekildeymiş:) Allah uzun uzun gani gani ömürler versin canım ikizlerine. Haftasonu iyi haberlerinizi bekliyoruz canım, yeni olduysan karaciğer testlerini bence bir sorun yoktur Sen içini ferah tut.

bende bu durumdan korkmuyorum değil açıkcası ama bana daha 3 buçuk aylıkken kız demişti doktorum sonra hastanemi ve doktorumu değiştirdim ordaki doktorda kız dedi hatta geçenlerde arkadaşlar takılıyo bana kız diye bekliyosun ama erkek çıkarsa dediler diye doktora söledim yok olmaz öle dedi inş olmaz :)

Amin canım cümlemizin evlatlarını Allah bağışlasın :)
Ben bu haftaya kadar gayet rahat geldım ama sanırım artık zorlanıyorum
Nefes darlığı çarpıntı fılan olmaya basladı
Ins bakalım Allah dermansız dert vermesın bı sey varsa da çaresi de olsun
Belli olmaz belki doğumdan sonra hemen bı tane daha yaparsın ikiz gibi olur :))

herkese günaydın annem gitti gelişi çok güzel gidişi mahvediyor beni(( çoğu işimi yaptı beni kaldırmıyor bile. halılarım yıkamaya verilecek onları sonra sericem. bugünde kısmetse beşik gelecek bebeğimin kıyafetlerini dizicem sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…