- 3 Temmuz 2013
- 20
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beşiğimiz ve bugünkü alışverşimimz
arkadaşlar bu takım sizce nasıl kargoyla beraber 20 liraya gelio 3-6 ay alayım mı sizce
kızlar yaaa size içimi kemirip bitiren bişey sorucam...:18::18:
doktor bana yaklaşık 1,5 ay önce kadar magnezyum ve kalsiyum vermişti ikiside 1 aylık..
1 ayda bitmesi gerekiyodu günde 1 defa içilecek..
ikisindendee 2 kez içtim kutular halaa dolu duruyoooo vee içemiyooruuuuuummmmm
içim içimi yiyoooo çocuğum kalsiyumdan eksik kalıcak bişeyleri eksik yada gelişmiycek diyeee
içmek istiyorum ama içemiyorum bi içsem midem bütün gün boyunca rahatsız ediyo beni iğrenç tadları vaar,
sorum da şu sizde kullandınızmı bu ilaçlardan doktorunuz verdi kullanıp bitirdinizmi yoksa halaa kullanan varmı ben
şu saatten sonra kullansam içsem zorlada olsa fayda edermiki yoksa geçmiii kaldııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ????????**
Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru
cok teşekkürler hepinize.bebişimin bi beşigi eksikti odası falan boyanma işleri kalmıştı allaha şükür.bugun ankaraya gidecegim kısmetse babamı görmeye zor günler geçiriyoruz ama elbet gececek dualarını bızden esirgemeyin.hepinize saglıklı dogumlar nasip etsın allahım.birde tabi ben mugladayım ailem ankarada eşimin ailesi istanbulda yalnız kaldım bıras sıkıntım ondan. iştahım kesildi tamamen bebiş için zar zor agzıma lokma koyuyorum fakat kontrolumuzde kilosu saglıgı iyi çıktı.her guzel gunun hayalini kurarken yarının ne geitrecegini bilememk garipleştiriyor herseyi neler dusunurken neler geldi başımıza allah daha kötülerinden esirgesin hepimizi.ailenın degerini bilmek çok önemli birşey.gece gunduz onlara dua ederek geçirmek.elimizden dua etmekten başka bişi gelmez.allah herkese saglık versin.
doktor bana yaklaşık 1,5 ay önce kadar magnezyum ve kalsiyum vermişti ikiside 1 aylık..
içim içimi yiyoooo çocuğum kalsiyumdan eksik kalıcak bişeyleri eksik yada gelişmiycek diyeee
içmek istiyorum ama içemiyorum bi içsem midem bütün gün boyunca rahatsız ediyo beni iğrenç tadları vaar,
sorum da şu sizde kullandınızmı bu ilaçlardan doktorunuz verdi kullanıp bitirdinizmi yoksa halaa kullanan varmı ben
şu saatten sonra kullansam içsem zorlada olsa fayda edermiki yoksa geçmiii kaldııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ????????**
slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı
slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı
Ay he psi cok guzel ayiptir somasi besik kc para bu Armada patiklaimizde aynikızlar beşiğimiz ve bugünkü alışverşimimz
ya baktım aynısından bulamadım çok guzelmıs
Ay he psi cok guzel ayiptir somasi besik kc para bu Armada patiklaimizde ayni
Ya var aynisi alma 6_9 ay e-bebek ta giysi bolumu indirimli olanlrdan 13_16 say lar arasida
300 lira fiyatı.eve gelince azcık pahalıya almışız dedim ama olsun napalım internetten alsaydık daha uyguna bulabildim galiba nevresimi yatağı falan icinde belki o yüzden 300 lira.patiklerimizi kızımın teyzesinin dügünü icin aldım beyazları gyidircem inşallah o gün..
Him aslinda evet biraz pahali olmus bizde
By tarz bisey sorduk 170 lira demislerdi alma cbinlik faln yoktu gule gule kullanin misil misil uyusun
Teyzesinin dugununde de ptensesler gibi olsun
böyle nevresimi falan icindemiydi neyse anneannesi böyle pat diye alalım demeyeydi aslında bu fiyata almazdım boşuna dememişler acele işe şeytan karışır diye neyse yapcak bişey yok olan oldu annem duymasın
Off ya, gece uyuyamiyorum, gündüz uyanamiyorum bebise ve bana yazık olucak doğumdan sonra..
selamlar eylülün tatlı anneleri
canım ne şanslısın annen yanı başında bu arada aldıklarınızı güle güle kullansın miniğin
slm kızlar iki gün önce doktor kontrolüm vardı bebeğim 2 kilo doktora göre gayet iyi sorun yok diyor ama bana göre çok geldi.ilerki aylarda böyle kilo alırsa normal doğum olmazsa diye korkuyorum sizce yanılıyormuyum boş yere korkuyorum anlamadım
10 kılo almıs bırı olarak kendımı saldım gıttı
zaten sabahın 6sında kalkıp ıse gelıyorum aksam eve gıdene kadr ısyerınde cok yoruluyorum
eve gıdınce de yemek yıyp hemen bacaklarımı uzatma moduna gecıyorum
ve evde de hep pıjama modundayım
hatta son zamanlarda uzerıme daha rahat oldugu ıcın esımın sortlarını gıyıyyorum
yanı süs püs olayı bende bıttı::
Inşallah öyle olur tabi, ama hala anne olucakmisim gibi gelmiyor.. doğum hikayeleri okuyorum, çok ozeniyorum ama sanki benimki hep karnimda kalicak :) yaşımm aldı başını gitti ama ben sanki hala çocuk :)