2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı

kızlar iyi akşamlar herkese
Bugün doktor randevum vardı çok şükür herşey yolunda 1.405 gram olmuş kızım. Bugünkü kontrolünde normal doğum yapabilirsin dedi. Normal doğumdan çok korkan biri olarak iyice bir korku bastı beni:) Ama napayım sırf kendi korkularım yüzünden doğal olanı yabana atmak istemiyorum elimde normal doğum yapabilme imkanı varken. Allah hepimizi bütün korkularından emin kılsın inşallah. Kolay doğumlar nasip etsin.

canım bebeklerimiz kalsiyum bizim vücudumuxdan her türlü karşılıyorr içmez isen olan sana olur.. Gerçi doktor bana bu ilaçlardan vermedi

Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru

Ben de Ege'ye hamileyken saçlarımı kestirdim.Batıl olduğunu düşündüğün şeylere takılma derim ben.Nasıl rahat edeceksen ona bak.

Güzelim geçmiş mesajlara da baktım ama bulamadım.Sıkıntının ne olduğunu bilmiyorum ama umarım en kısa sürede düzelir.Ben de Muğla merkezdeyim.Sen neredesin?

Off,sorma..Bana da diş etlerim kanıyor dedim diye doktorum kalsiyum verdi.Ben de tadından nefret ediyorum.Ama sağolsun benim gestapo subayım (kocacım) her gün zorrrrla içiriyor.Kolay kolay da unutmuyor ama unuttuğu gün çok mutlu oluyorum...Süt ve süt ürünlerini çok sık tüketmiyorsan kalsiyum sandoz al derim.Krampların da varsa magnezyum onu önleyecek.Çok sevimsiz de olsalar çok ihmal etme bence.
Ufaklık için üzülme bu arada..O senin kalsiyum rezervlerinden çekiyor,eksik kalmaz onda..

slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı

Aramıza hoşgeldin..Ben de bunda 2-3 hafta önce 2 defa denize girdim.Açıkçası hiç rahat değildim.Kasığıma da ağrı girdi.
Denize girmenin anneyi rahatlattığı söyleniyor ama ben hiç o rahatlığı yaşayamadım.Bir de üzerine kasık ağrısıyla çıktım denizden.
Benim için artık zevk olmadığı için denizi bu sezon es geçeceğim.

Canım ben mikrobik acıdan havuzdan korkuyorum ama denize giriyorum. İki doktorum da destekledi ben de seviyorum. Zaten mecburum kızım her gun denize girmek istiyor tam oyun çağında ve kimselere emanet edemiyorum onu suda.

Ay he psi cok guzel ayiptir somasi besik kc para bu Armada patiklaimizde ayni

Ya var aynisi alma 6_9 ay e-bebek ta giysi bolumu indirimli olanlrdan 13_16 say lar arasida

300 lira fiyatı.eve gelince azcık pahalıya almışız dedim ama olsun napalım internetten alsaydık daha uyguna bulabildim galiba nevresimi yatağı falan icinde belki o yüzden 300 lira.patiklerimizi kızımın teyzesinin dügünü icin aldım beyazları gyidircem inşallah o gün..

Him aslinda evet biraz pahali olmus bizde
By tarz bisey sorduk 170 lira demislerdi alma cbinlik faln yoktu gule gule kullanin misil misil uyusun
Teyzesinin dugununde de ptensesler gibi olsun

Him aslinda evet biraz pahali olmus bizde
By tarz bisey sorduk 170 lira demislerdi alma cbinlik faln yoktu gule gule kullanin misil misil uyusun
Teyzesinin dugununde de ptensesler gibi olsun

böyle nevresimi falan icindemiydi neyse anneannesi böyle pat diye alalım demeyeydi aslında bu fiyata almazdım boşuna dememişler acele işe şeytan karışır diye neyse yapcak bişey yok olan oldu annem duymasın

böyle nevresimi falan icindemiydi neyse anneannesi böyle pat diye alalım demeyeydi aslında bu fiyata almazdım boşuna dememişler acele işe şeytan karışır diye neyse yapcak bişey yok olan oldu annem duymasın

Yolk tatlim icnde yatak vardi did Kumasi pmktu senn ki Daha gosterisli alirsak bends mutlaka paylasirim bkarsin

Inşallah öyle olur tabi, ama hala anne olucakmisim gibi gelmiyor.. doğum hikayeleri okuyorum, çok ozeniyorum ama sanki benimki hep karnimda kalicak :) yaşımm aldı başını gitti ama ben sanki hala çocuk :)

geceniz hayır olsun kızlaar..

ancak geçmişi okumayı bitirdim bu gün çoook yoruldum ben anneciğim geldi kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik yerleştirdik.. çarşıya çıktık 1 tane koyu renk gecelik ve emzirme atleti aldım sonunda, aktara gittim acve hurmasını sordum kilosu 80e 90a geliyor satamam burada dedi ama gebeler hep medine hurması alıyor dedi kandım satıcıya medine hurması aldım önemli olan niyettir diyerek :)) zaten evde de hacdan gelen hurmam vardı bayadır buzdolabında bekliyor o anı :18: şimdi kısmetse ikisine de Yasin ve Fetih suresi okuyup kendimce hazır edeceğim.. bu arada aktarda çalışan kız göbeğin aşağı indiği zaman 2 kaşık çemeni 1 bardak suyla karıştır 2 defa iç doğumun kolaylaşır dedi hiç duymamıştım araştırmak lazım tabii..aktardan kızılcık şerbetini de aldım bu arada hastahane de dağıtmaya vaktim ya da şansım olacak mı bilmiyorum ama hazır olsun olmazsa da artık eve gelir gelmez içerim diye düşündüm. eve gelirken dizimi incittim bide pek bir keyifsizim o nedenle merdiven inerken birşey oldu ama anlayamadım kalsiyum haplarını içmeyi bırakmıştım bir süredir azıcık yorulunca kemik ağrıları tavan yaptı inşallah dinlenmeyle geçer kızlar :18:

selamlar eylülün tatlı anneleri

canım ne şanslısın annen yanı başında bu arada aldıklarınızı güle güle kullansın miniğin

teşekkürler canım kayınvalidem kardeşine gitti 3 günlüğüne nöbeti annem devraldı, kayınvalidemle aynı sokakta oturuyoruz annemse minibüsle gelebiliyor burada geziyoruz tekrar gidiyor işte.. bir kere anne olunca hep annesin heralde belki biraz erken ama Rabbim bize de böyle annelik heyecanları yaşatsın inşallah..

canım bende en son gittiğimde 2 kilo 100 gram dedi doktor ve herhangi bir riskten bahsetmedi sonra başka başka doğum hikayeleri okudum yanlış ölçümler çok yapılıyormuş, haftasına göre gelişim eşit gitmeyebiliyormuş yani farklı faktörler var ama önemli olan sağlıklı olması neticede zaten doğum zamanındaki kilosunu ancak son hafta söyleyebilir doktorun, hiç endişe etme sen sadece sağlık dile canım..

ben 20 günü geçti evdeyim ama kemik ağrıları, migren, düşük tansiyon derken her hafta bir sorunla mort olmuş geziyorum, eşim gelmeden sadece duş alıyorum pijamayı giyip uzanıyorum kendime bakmak manasında sadece duş alıp kıyafetlerimi değiştiriyorum hatta bugün duştan sonra saçlarımı direkt topladım taramadım bile okadar yani

canım herhangi bir problem yoksa arkadaşlar da söylemiş zaten onlar senin için verilen vitaminler bebeğin gelişimini olumsuz etkilemez, ben magnezyumu kramplarım olduğu için kullanmaya başladım ama sonra kemik erimesi var, çatın eğriliyor dedi doktorum ve calsiyum+d vitamini verdi, ama magnezyumu kes demişti o vakit o zamandan beri magnezyum içmedim.. sonra kalsiyumu 2 hafta ihmal ettim kemik ağrılarım ve hassasiyetim arttı şikayetlerine göre ilaç düzenlemesini tekrar yapar doktorun bir danışman da fayda var, ben belim ağrıyor diye gittiğimde böbrekte büyüme tespit etmişlerdi, bizim çektiğimiz ağrı sandığımız şeylerden kaynaklanmayabiliyor..

Inşallah öyle olur tabi, ama hala anne olucakmisim gibi gelmiyor.. doğum hikayeleri okuyorum, çok ozeniyorum ama sanki benimki hep karnimda kalicak :) yaşımm aldı başını gitti ama ben sanki hala çocuk :)

Doğum hikayeleri ben de aartık bi takıntı oldu sürekli okuyorum öyle güzel anne olursun ki kendin bile şaşırırsın potansiyeline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…