canım 3lü takımın linkini atayım mı sana istermisin dün akşam baktım tekrar 3 6 ay var 6 9 ay yokmuş
oyyy arkadaşlar yaaa valla eşimin tarafta o kadar çok şey var ki bebekle ilgili yapılması gereken hurafe tarzı şeyler .
dün terasta oturuyoruz eşim kayınvalidem ben annem duruk yere kızım bebeğin kakalı ilk bezi atılmaz biliyosun dimi demz mi ben kakalak gibi kalakaldım neden napcaz pis mikroplu bezi dedim bebeğnle hangi odada misafirlerini karşılıcksan o odanın kapısının önündeki halının altına koyulurmuş iyi niyetle gelen olurmuş kötü niyetle gelen olurmuş . adetli bi şekilde bebeğe bakan olursada eğilip bebeğin kulağına "bende annen gbiyim demesi gerekiyormuş yoksa bebeğin yüzünü yara basarmış "
ya diorum kendi kendime bebeğimede banada zarar verecek şeyler değil bunlar hevesleri kırılmasın ses etmiyim diorum aama çok saçma yaa bide o bez 40 gün orda kalcakmış yok artık
ha bide diş annesi varmış bebeğin ilk dişini kim görürse bebeği baştan aşağıya giydiriyomuş
ay aklıma gelmeyen daha neler neler var
sizler inanıyomusunuz varmı sizlerde de böyle hurafeler?
Insanın içine ne güzel su serpiyorsun, tatlı dilinle çok yasa sen :) gece gece içim açıldı..
evet canım ya çok memnun olurum beklıyorumm lınkı
sen kaç aya gore aldın
canım bunlar ne yaa en degısık olanıda halı altına pıs bez konulması 40 gun bekletılmesı
ne yapacaksın pekı merak ettım ..
eve gelenler sadece dua etse yeter be canım..
allah korur ıns kotu gozlerden
canım ben 4-6 ay aldım sitede sanırım 3-6 ayı 4-6 die yazmışlar nevzt bebenin ürünü netten araştırdıö cidden indirimsiz fiyatıyla satılıyor başka yerde 50 küsürden 15e inmiş bişey değil inş alırsın sende
Baby Trend 3`lü Takım (Body Ceket Elbise) Pembe - e-bebek.com
kıssss ikimizde izmirdeyiz bide çarıda bacada papz olmayaım bebekler aynı kıyafetlerle amma olur heee
oyy oyy hiç sorma canım kötü gelin olmak istemiyorum çok iyiyz maşallah kayınvalidemle valla kırmamak için bi hafta falan yaparım herhalde 40 gn bekletemem vlla gerçi ilk kakasından nolcak bebeğin kokmaz etmez ama genede çok saçma işte
ben bide bu çorapları aldım 3,5 liraya yenidoğan
bana bı de geçen haftalarda bı kadın dedıkı senınkı erkek dımı
yoo dedım kız,kadında bellı olmaz felan dedı ben o gun bunalımdayım tabıı
aynı gundu sanırım baska bır kadın hamilesınız dımı dedı evet dedım erkek mı dedı ona da kız dedım
sanırım bıgun sonra felanda komsumz dedıkı emınmısın kız oldugunaa
ama bundan 2 3 hafta onceydı ve o zaman daha karnım cok bellı bıle degıldı
sımdı son 2 3 haftada sısıncee artık erkek mı demıolar
bıraz karnın yapısına goıre de tahmın edıyolar ama artık farklı oluo
erkeklerde karın sıvrı olur dıyolar benım bır arkadasım gayet yanlara dogru yayıktı
yada karnı dık olup kızı olanlarda oluyo tabıkı:):):)
kapıda odeme oluyormu canım
olurmu olur pekte uzak degılız bırbırımıze sen egepole yakınsn bende bozyakadayım yanı
haklısın buyukler taktımı takıyor fıkırlerını degıstırmek mumkun olmuyor aksı taktırde küslük oluyor..
allah yardımcın olsun
tatlım çoğu site kapıda ödeme kabul etmiyo burdada malesef yok sadece kredi kartı geçerli
idare etcez napalım büyükler anne babalar sonuçta
ozaman benım esımı aramam gerekıyo onun alsın benım kartım yok
benım bebıste ılk torun olacak nasıpse çok heyecanlılar korkuyorum bızı çok sıkmalarından karısacak olmalarından
herkese günaydın annem gitti gelişi çok güzel gidişi mahvediyor beni(( çoğu işimi yaptı beni kaldırmıyor bile. halılarım yıkamaya verilecek onları sonra sericem. bugünde kısmetse beşik gelecek bebeğimin kıyafetlerini dizicem sonra
benimde annem iki gündür bende oda beni kaldırmıyor hiç evlendiğimden bu yana hep iş için gelmiştir ilk başta yardıma şimdide kendi yapıyor kaynanam görümcem yukarda ama 8 aydır bi tabak yemek indirmediler bana temizliği bırak şimdide zaten eltim görümcem kaynanam hepsi köyde annemde olmasa ne yapardım bilmiyorum bugün gitti giderken bende çok üzüldüm
merhabalar güzel eylül anneleri
geçmişi okudum nihayet bu saatlerde çok yoğun oluyor hızınıza yetişemiyorum
izmirli canım en iyisini yapıyorsun boşver ben de inanmam öyle şeylere ama kalp kırmamak en iyisi.
ben de bu gün bebişimin çamaşırlarını yıkayacam inşallah ilham gelirseoturduğum yerden kalkmak istemiyorum Allah çalışan annelere güç ve sabır versin
benim de kendi annemlerin ilk torunu olcak ama kyınvlidemlerin 3. Olcak görümcemin 2 tane var allah bağışlasın