2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3lü takımın linkini atayım mı sana istermisin dün akşam baktım tekrar 3 6 ay var 6 9 ay yokmuş

nasılsınız cumalarınız mubarek olsun
cısıyetten konusmussunuz yengem hamıleyken bızde yegenımızı erkek beklıyorduk ve hersey mavı alınmıstı sonra dogumunu yaptıgı an bebegı gıydırıp kapı onunde bekleyen babama vermısler gozunuz aydın bı kızınız oldu demısler babamda bı yanlıslık olmasın bız erkek beklıyorduk demıs hemsırede yok amca sızın .... ısımlı hanımefendının bebegı bu demısler ..
babam bebegın yuzunu acmıs ve bakmıskı aynı yengem . eger yengenıze benzemeseydı ınanmazdım dıyor

canım bunlar ne yaa en degısık olanıda halı altına pıs bez konulması 40 gun bekletılmesı
ne yapacaksın pekı merak ettım ..
eve gelenler sadece dua etse yeter be canım..
allah korur ıns kotu gozlerden

evet canım ya çok memnun olurum beklıyorumm lınkı
sen kaç aya gore aldın

canım ben 4-6 ay aldım sitede sanırım 3-6 ayı 4-6 die yazmışlar nevzt bebenin ürünü netten araştırdıö cidden indirimsiz fiyatıyla satılıyor başka yerde 50 küsürden 15e inmiş bişey değil inş alırsın sende

Baby Trend 3`lü Takım (Body Ceket Elbise) Pembe - e-bebek.com

kıssss ikimizde izmirdeyiz bide çarıda bacada papz olmayaım bebekler aynı kıyafetlerle amma olur heee

ben bide bu çorapları aldım 3,5 liraya yenidoğan

Eklentiler

• $lCIN-CIN120025_1.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 77
canım bunlar ne yaa en degısık olanıda halı altına pıs bez konulması 40 gun bekletılmesı
ne yapacaksın pekı merak ettım ..
eve gelenler sadece dua etse yeter be canım..
allah korur ıns kotu gozlerden

oyy oyy hiç sorma canım kötü gelin olmak istemiyorum çok iyiyz maşallah kayınvalidemle valla kırmamak için bi hafta falan yaparım herhalde 40 gn bekletemem vlla gerçi ilk kakasından nolcak bebeğin kokmaz etmez ama genede çok saçma işte

kapıda odeme oluyormu canım
olurmu olur pekte uzak degılız bırbırımıze sen egepole yakınsn bende bozyakadayım yanı

haklısın buyukler taktımı takıyor fıkırlerını degıstırmek mumkun olmuyor aksı taktırde küslük oluyor..
allah yardımcın olsun

aynısı banada oluyor hamileliğimin ilk başlarında cinsiyetini bilmeden önce herkes oğlun olcak senin derdi sonra cinsiyet belli oldu karnım şişti sivri diye herkes oğlun olcak dedi bikere kuran okuyorum tanımadığım bi kadın oğlunda içerden okuyor demesinmi bende o oğlan değil kız deyince herkes gülmüştü :)tanımayıp hamile olduğumu görenler hala oğlunmu olcak diyo yani.

kapıda odeme oluyormu canım
olurmu olur pekte uzak degılız bırbırımıze sen egepole yakınsn bende bozyakadayım yanı

haklısın buyukler taktımı takıyor fıkırlerını degıstırmek mumkun olmuyor aksı taktırde küslük oluyor..
allah yardımcın olsun

tatlım çoğu site kapıda ödeme kabul etmiyo burdada malesef yok sadece kredi kartı geçerli

idare etcez napalım büyükler anne babalar sonuçta

tatlım çoğu site kapıda ödeme kabul etmiyo burdada malesef yok sadece kredi kartı geçerli

idare etcez napalım büyükler anne babalar sonuçta

ozaman benım esımı aramam gerekıyo onun alsın benım kartım yok
benım bebıste ılk torun olacak nasıpse çok heyecanlılar korkuyorum bızı çok sıkmalarından karısacak olmalarından

merhabalar güzel eylül anneleri

geçmişi okudum nihayet bu saatlerde çok yoğun oluyor hızınıza yetişemiyorum

izmirli canım en iyisini yapıyorsun boşver ben de inanmam öyle şeylere ama kalp kırmamak en iyisi.

ben de bu gün bebişimin çamaşırlarını yıkayacam inşallah ilham gelirse oturduğum yerden kalkmak istemiyorum Allah çalışan annelere güç ve sabır versin

ozaman benım esımı aramam gerekıyo onun alsın benım kartım yok
benım bebıste ılk torun olacak nasıpse çok heyecanlılar korkuyorum bızı çok sıkmalarından karısacak olmalarından

benim de kendi annemlerin ilk torunu olcak ama kyınvlidemlerin 3. olcak görümcemin 2 tane var ALLAH BAĞIŞLASIN

ALLAH KAVUŞTURSUN kızlar ben de annemi istiyorum artık çok özledim gelsin ama hiç gitmesinanneme her zaman bağlıydım ama hamile kalınca daha bi değişti duygularım anne derken bile gözlerim doluyo ah bu hormonlar

NAPCAN tatlım ya idare etcez kötülüklerinden yapmıyolar onlarda kendi zamanlarında öyle görmüş doğru olanın o olduğunu sanıyolar işte
bende nasipse haftaya başlıcam
herşeyini yıkıcakmısnız ya battaniyelerii uyku setlerini falan
bu arada daha öncede söylemiştim gene söylüyeym ETİKETLERİNİ KESMEYİ UNUTMAYIN BEBEKLERİMİZİ RHATSIZ ETMESİN BEN BİRAZ HUYLUYUMDUR O KONUDA

ya belki konu tekrarı gibi olacak ama hani şu depend in bezlerinden alan arkadaşlar vardı..onu evde mi hastanede mi kullanmak için aldınız? bir de hangisini almak lazım..bu normal adet günlerinde kullanılan pedler işe yaramıyor mu? yani çok aşırı bir kanamamı oluyor..hiç bilmiyorum da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…