2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar günaydın,
ben tatil istiyorum, doğum çmcesi birkaçgün denize falan girmek istiyorum. böyle planları olan var mı? önerilere ihtiyacım var da :)

Tatlı hamiş arkadaşlarım herkese günaydın nasılsınız? bugün minnoşlar nasıl? Ben pazartesiden beri annemdeyim yarın kontrolüm var bende özele geçtim artık daha önce sigortada yürüttüm bütün kontrollerimi bakalım inşallah yarın size iyi haberlerle dönücem Allah izin verirse... Bu arada annemle pamuk havalandırıyoruz bebeğin yorganını yastığını pamuk dan diktirmeyi düşünüyoruz kısmetse bu haftada yorgancıya verip diktiricez inş bitince resimleri yollarım herkescikleri öpüyorum

Günaydın güzel annişler ve melekleri yarım saat sonra Dr gidicez bir aydır oluşumu görmüyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır. Bugün 30 haftaya girdik yolculuk yapıp yapamayacağım sorcam malum Iğdır'dan Balıkesir'e arabayla zor olacak

günaydınlarrr

minik kızımın teyzeleri ve kardeşcikleri iyidirler inş.

biz dün gece acildeydik,iki gündür sırtımdan belime vuran agrım vardı akşam üstü kasıklarıma indi ağrısı.ayağımı oynattıkça canım yandı.dinlensemde gecmedi tuttuk acilin yolunu.bu arada kızım çok fzl hareketliydi o kıpırdadıkça gözlerimden acıdan yaşlar aktı.neyse gittik,beni çatala aldı ebe açılma varmı baktı ki daha çok canımı acıttı.açılma yoktu.radyoloji uxmanıda inceledi bi güzel ama hareketli oldugundan ölçümleri zor tamamladı.bu arada hep su gibi kustum durdum.nst ye bağlandım sancımı ağrı mı diye,agrıymış ve bu kadar zahmetin sonunda sonuç sadece bebek dönmeye çalışıyor dedi dr.

vee hala dönmedi yaramazım,hala mesanemi tekmeliyo sadece bası biraz daha sola geldi o kdr,tamamen döndüğü snı düşünemiyorum kızlar,çok canım yandı ama çok şükür iyiyiz :)

canım çok geçmiş olsun benim sırtım belim çok ağrıyor ama dinlendiğimde geçiyor. çatala alınca çok mu ağrı oluyor gerçekten. ve bebek dönmeye çalıştığında mide bulantısı ve ağrımı yaparmış? başını falan nasıl anlıyorsun ben başımı sırtımı gövdesimi anlamıyorum

hanımlar günaydın,
ben tatil istiyorum, doğum çmcesi birkaçgün denize falan girmek istiyorum. böyle planları olan var mı? önerilere ihtiyacım var da :)

Ben bu gün döndüm tatilden, 1 haftalık Ölüdeniz, Göcek Dalyan turu yaptık, uçakla gidip geldik, hatta araba da ayarlamıştım, hava alanında teslim aldık aracımızı, bu nedenle hiç yorulmadım.
Güzel bir tatildi iyi ki gitmişim, deniz ve mekan değişikliği iyi geldi... Fakat, normalde olduğu gibi sürekli ayakta kalamıyorsunuz, güneşlenmek imkansız, genelde gölgelerde dinlenerek, ufak yürüyüşler ve sakin bir tatil oluyor mecburen.
Ben bu tatili şubatta ayarladığım için oldukça ekonomik oldu. Yurt dışından yeni dönen eşim için de iyi oldu bu dinlenme.
Hamişlere tavsiye ederim, özellikle ilk bebekse, eşinizle vakit geçirmek için fırsat.

sagoL cenzeycim.dönerken bulantı kusma arı normalmiş ama her bebekte olucak diye bişey yoktur heralde.başını şöyle anlıyorum cnm,mesanemde hızlı ve daha güçlü hareketler oluyo ayakları orada yani,kendi dr da midem agrıyo dediğimde başı midene ysslanmış ayakları aşağıda ters duruyor demişti.şimdide akşam sadece başı midenin soluna kaymış niraz dediler,dönemedi daha minnoşum

sagoL cenzeycim.dönerken bulantı kusma arı normalmiş ama her bebekte olucak diye bişey yoktur heralde.başını şöyle anlıyorum cnm,mesanemde hızlı ve daha güçlü hareketler oluyo ayakları orada yani,kendi dr da midem agrıyo dediğimde başı midene ysslanmış ayakları aşağıda ters duruyor demişti.şimdide akşam sadece başı midenin soluna kaymış niraz dediler,dönemedi daha minnoşum

çatala gelincede alttan elke muayne can yakıyo çünkü baya derine sokuyo parmagını ebe cnm

canım benim seni çok merak ettik,geçmiş olsun,kendine ve bebişe çok dikkat et canım,bol bol dinlen,yediğine içtiğine dikkat et,allah ın izniyle bebişin 36 bekliycek bak gör,sadece sizi azıcık telaşlandırmak istemiş kerata.....
bu arada mantar,kaşıntı ve iltihap için sirkeli suyu dene,sürekli sirkeli suyla taharetlen,o bölegeni banyoda sirkeli suyla yıka mutlaka faydasını göreceksin....

anladım canım. insan korkuyor değil mi bişey olacak diye. bende ara ara mesanede hissediyorum. benim bebeğim yatay duruyor sanki çünkü bi sağ bi sol göbek deliğimin orda dönüp duruyor

utanarak soruyorum ama bütün parmaklarını mı sokuyor?

senin için sevindim, çok iyi bir tatil yapmışsın. ben o kadar uzak biryere gidemem, pek cesaretim yok. istanbula yakın biyer olsa yeter bana ama öyle düzgün biryer de yok buralarda galiba

utanıcak bişi yok cnm hepimizin başına gelicek şeyler bunlar işaret ve orta parmağını sokuyor cnm

bu muayenenın hep can acıttıgını yazıo hamıle anneler
en korktugum seylerden bırı de buuuu oyoyooyooy
okuyunca bıle kötü oluyorum
Allah ım yardımcımız olsun inşallah hersey guzel gecsın bızımde bebegımzınde canı yanmasın ınsallah

Merhaba Eylül Anneleri, biz de dün mecburiyetten doktora gittik , çünkü sabah uyandığımda ayaklarımın üzerine basamıyordum, ayaklarım şişti ne güzel gidiyorduk halbuki hiç sorunsuz gece de sıcak basması ve bacaklarımın ağrısından sabah kadar bölüne bölüne uyumaya çalıştım, doktorda artık uyumak yok zaten 30. haftadan sonra bebişin seni uykusuzluğa alıştırmayaa başlıyor dedi.. biz de uykusuz günlere başladık yani anlayacağınız, bir de biz kızımızın odasını aldık, ben bir güzel kıyafetlerini yıkadım ütüledim herşeyini hazırladım birtek halısı ve perdesi kaldı halı için öneriniz varmı english home daki puantiyeli kilimler çok hoş hemde makinada yıkanabiliyor onlardan alsammı acaba ?, yalnız yatak odama da sepet gibi birşey almalımıyım sizce, herkes zor olsada hep odasında yatmaya alıştırmalısın diyor, annemde yanından ayıramazsın kendi koynunda yatırırsan da gece çocuk boğulur falan farketmezsin allah korusun diyor, ne yapayım bilemedim,, yardım istiyorum sizden

aman cnm ne korkuysn bebekler için değer, ben rahim filmi çektidiğimde,dr,nerdeyse kolunu bile sokmuştu.. acıdı ama bak geçti bitti....

Birde Anadolu yakasında oturup nerde doğum yapacağına karar verenler fikir alışverişinde bulunabilir miyiz ?
ben maltepede oturuyorum fakat hamileliğimin başından beri hep kontrollerim için pendik medicine hospital (eski nene hatun hastanesi) 'a gidiyorum, yalnız artık yol biraz uzak gibi gelmeye başladı bana sanki sancılarım tutsa yetişemeyiz gibi :) dün eşimle birlikte hastaneye gittiğimizde doğum ücretlerini sorduk normal doğum tek kişilik oda 550 tl, sezeryan zorunlu 950 tl, isteğe bağlı 1.350 tl dediler, odaları falan da iyi duruyor, temiz ve düzgün en azından, sabahta delta hospital i aradım evime yakın diye onlar da 650 tl dediler, yalnız bu hastane için internette bi sürü şikayet okudum, bana yakın olupta hastane bilgilerini paylaşan olursa çok sevinirim, ayrıca bu iki hastane de de yoğun bakım ünitesi mevcut, özellikle böyle olsun istiyorum.

canım hoş geldin ve çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme.. inş ilaçların iyi gelecek ve toplarlayacaksın. sende bol bol dinlenmeye çalış.

maşallah suphanallah kuzucuğuna. geçmiş olsun canım, ilaçlarla bir an önce toparlanırsın inş.

ben dr sormadan gösteriyor, daha doğrusu göstermeye çalışıyor çünkü kızım sürekli yüzünü kapatıyor.

senin için sevindim, çok iyi bir tatil yapmışsın. ben o kadar uzak biryere gidemem, pek cesaretim yok. istanbula yakın biyer olsa yeter bana ama öyle düzgün biryer de yok buralarda galiba

şile ağva tarafı geliyor anadolu yakasındaysan..

denokids ten halı aldım ben. yıkanmıyor felan ama şeklini çok beğendiğim içn aldım..
oda bende yapacağım, ama yatak odası içinde park yatak veya beşik tarzı bişey alacağım. ilk zamanlar sürekli kalk odasına git zor olur birde nefes alıyormu vs gibi takıntılarımızda olacak eminim bu nedenle yanında bir yatak olması ve orda yatması bana mantıklı geliyor.

hoşbulduk bitaneciğim benim.....çok teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsun bitanem acil şifalar diliyorum...iç canım ilaçlarını doktorun verdiyse zaten muhakkak durumunu bilerek verdi...Bana antibiyotik vermişti zinnat dı adı oda çok hafifmiş yani zararı yokmuş...içmeden geçmeyecek canım...İlacımı içtiğim zamanlarda idrarımı yaparken beyaz beyaz parçacıklar düşmüş oluyordu...söküyordu kesin..bakalım tekrar ki kontrol de ne diyecek...
Ay keşke bir an önce gelse şu rapor izni sıkıldım da artık işten...devamlı yatmak istiyorum...zaten eksik çıkınca herşeyim bebek beslenemiyor diyor korkmuştum ama çok şükür ki kilosu o zaman 1.030du bakalım şimdi kaç çıakcak paşa...
Senin paşa nasıl,inşallah turp gibidir...

çok geçmiş olsun canım,Bir an önce diner ağrıların inşallah....Benim bebek dönmüş benim haberim olmadan erkenden daha...Bende hiç öyle ağrı sızı ve belirti olmamıştı...demekki herkesin ki farklı oluyormuş..inşallah ağrısız szısız senin yavruda döner canım zamamnında....

canım pikom çok sağol bitanem...erkenden annesinin kollarına gelmek istedi benim paşa...dayanamadı artık...ama dur diyorum sakın daha gelme tamam mı diyorum kuzuma...
Sİrkeli su daha önce denemiştim senin sayende yine...ama geçince bırakmıştım....Yeniden başlamam lazım haklısın canım..birde doktor sebamed genital bölge temizliği için jel verdi onu kullanıyorum...Bu aralar bizim mahalledeki sulara çok az petrol karışmış onun etkisi de mi oldu bilemedim...
senin prenses nasıl?cimcime neler yapıyor?

canım hoş geldin ve çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme.. inş ilaçların iyi gelecek ve toplarlayacaksın. sende bol bol dinlenmeye çalış.
hoşbulduk canım benim,çok sağol...inşallah canım hepimize sağlık sıhhat versin rabbim...
teyzenin bitanesi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…