Bugün midem bulanmadı çok şükürsabah artık kahvaltı etmiyorum ve kötümü bilmem ama soda içtim çok iyi geldi süt ve meyve yemeye başladım bulanmadı hala bulantıları olanlara tavsiye ederim...
merhabalar herkese,
2 gündür önceki sayfaları okuyorum alınan cicilere bicilere bakıyorum.e böyle baktıkça geçmiş sayfalara, benim de oğluma aldıklarımı teyzelerine gösteresim geldi :)
Eki Görüntüle 738894 Eki Görüntüle 738907 Eki Görüntüle 738908 Eki Görüntüle 738909 Eki Görüntüle 738910 Eki Görüntüle 738911 Eki Görüntüle 738912 Eki Görüntüle 738913 Eki Görüntüle 738914 Eki Görüntüle 738915 Eki Görüntüle 738906 Eki Görüntüle 738905 Eki Görüntüle 738904 Eki Görüntüle 738895 Eki Görüntüle 738896 Eki Görüntüle 738897 Eki Görüntüle 738898 Eki Görüntüle 738899 Eki Görüntüle 738900 Eki Görüntüle 738901 Eki Görüntüle 738902 Eki Görüntüle 738903 Eki Görüntüle 738916
selam,
umarım herkes sağlıklı gebelikler geçiriyordur...
benim şahsen biraz moralim bozuldu sizler de aynı durumdasınızdır mutlaka bu konuda...
6 ay 6 ay doğum izni diye bizi kandirdılar şimdi herkes 6 aya çıktı sanıyor ama belki 1 belki 2 hafta uzatılacak o da daha meclisten geçmedi. 8 haftalık bebekle kalakalıcam iznim bitmiş olucak... ücretsiz izin alcak durum da yok iş yerinde sütümü sağacak oda da yok 2 aylıkken süt biterse napacak benim kızım şimdiden içim yanyor... 6 ay bari emseydi. bu çarpık düzenin çarklarından çok sıkıldım ben. ne işim var üniverste falan okudum o kadar emek ve para sonuca bakınca yazık bize gerçekten yazık
canım bırkac ay ücretsiz izin alabılme durumun yok mu
maddi olarak düsünuyosan belkı aıleler azcık yardımcı olur
ne bılım dugunden kalan altın felan varsa onları bozdurursun en azndan 2 ay daha bebek 4 aylık olur hıc degılse
herkese günaydın,
ben başından beri sürekli ve güçlü hareketler hissediyordum. hatta bazen toplantıların ortasında hareket ettiğinden, beni sabah beşte uyandırdığından çok rahatsız oluyordum. yalnız son beş gündür hareket sayıları ve gücü azaldı. doktoru aradım 3-4 saatte bir hareket ediyorsa sorun yok dedi. dikkat ediyorum 3-4 saatte bir hareket ediyor ama benim içim rahat değil. benzer sorun yaşayan var mı aranızda?
Günaydınnnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnn
en güzel eylül anneleriiiii
kızlar dün bende doktora gittim oğluşum maşallah süphanallah 1511 gr olmuş
ya bide boyunu sordum ama benim doktor sonunda isyan etti
şu boyunu söyleyen doktorlara gıcık oluyorum dedi
büzüşmüş bi şekilde duran bebeğin boy ölçümü ne kadar doğru olabilir dedi
29+3 ultrason resminde fl 55,9 yazıyo bu bana bi işaret mi acep boyu için ihihi :)
bu arada şeker için tekrarlama yaptık ama yükleme değil Allah tan
2 tüp kan ve idrar verdim açlık şekerine bakılacak
bakalım yarın yada cuma günü doktora götürücem sonuçları bu sefer ne çıkıcak
bu arada benim gibi 30. haftasını bitirecekler çalışır raporu olayını çözdünüz mü ?
ben bi sorucam bakalım ne zaman alınacak diye
anamm benim kalçamda beyaz beyazzz açıldı sinir oldum
karnımda göğsümde yokta
inşAllah olmaz :18::18:
Canım maşallah oğluna inşallah şekerinde normale dönmüştür..bebeğin boyuna aslında kilosuna da ben pek itimat etmiyorm ne kadar ölçümlere bağlı kalsakda doğduklarında ölçümler farklı oluyr arada yanılma payı var çünki..55.9 tahmin ettiğin gibi boy ile ilgili değildir tatlım türkiye standartlarında iri yapılı bir ailenin dahi en fazla 53 cm doğuyor çocuğu kaldı ki senin daha 2 ayın var en fazla gelişecekleri dönem 80-90 cm doğması lazım ozamanrekorlar kitabına girersin..
30.haftada olup hatta 32.haftada iznini başlatacak arkadaşlara benimde bir sorum var doktorlar acaba 1-2 hafta öncesine ayarlayabiliyorlarmı yani sat tarihini daha önde gösterebilirlermi en fazla 1 hafta en azından fikri yada bilgisi olan varmı bu konuda??????
tatlım büyük ihtimalle olmaz bak çatlama olanlarda başlamış şimdiden sende en başından beri krem ve yağlarla bu işi sıkı tuttun bak ağustos böceği gibiyiz ben hep en başından beri söylüyorum tecrübe ile sabit çatlıyacağı varsa çatlar çok klasik bi cümle elinizden geleni yapın diye 2-3 aylıkken başladım ben bakıma cildi nemli tutsun diye sende öylesin ve burda çoğu arkadaş o şekilde inanın düzenli ve aksatmadan bu olayı yapanlarda çatlak olmaz olsa bile çok çok hafif olur oda hatıra olarak kalır:)
9 ayın 7 ayı kullanılıyor ayda en fazla 100-tl ye mal oluyor ilerdeki konfor için maddi manevi uğraşmaya değer diye düşünüyorum...tabi doğumdan sonrada 3-4 ay doğum sonrası bakım kremlerini kullanmak da gerekli çünki deri esnediği için tekrar toparlanma evresinde de çatlama oluyor..
Bayanlar doğum iznine ne zmn ayrılacaksınız? Ben 1 ay sonra ayrılmayı düşünüyorum
Pazartesi günü 50'lik şeker yüklemem yapıldı. Aç olmanıza gerek yok 2 saat kadar birşey yemeyin demişlerdi. Bugün dr aradı sınırın sonuç biraz üstünde çıktığı için bu sefer açlıkla 3 saatlik yükleme yapacağız dedi. Merakla bekliyorum bakalım. Yüksek çıkınca diyet mi veriyorlar, sakıncası ne oluyor şekerin yüksek olmasının ?
Pazartesi günü 50'lik şeker yüklemem yapıldı. Aç olmanıza gerek yok 2 saat kadar birşey yemeyin demişlerdi. Bugün dr aradı sınırın sonuç biraz üstünde çıktığı için bu sefer açlıkla 3 saatlik yükleme yapacağız dedi. Merakla bekliyorum bakalım. Yüksek çıkınca diyet mi veriyorlar, sakıncası ne oluyor şekerin yüksek olmasının ?