2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım. Aç karnınada tatlı tatlı bayar insanı :) Cumartesi sabahı yaptıracağım inşallah.

Ailede olmadığı sürece sıkıntı olmaz büyük ihtimal dedi dr. İnşallah senin de düşmüştür. Geçmiş olsun.

50 lilik cok basit limonluydu gAzoz gibiydi amaaaaa 100luk bayiltti beni olacegim sandimm betbat bisi ama kizim icin ictimmmmm

Aynı durumdayız tatlım evet maalesef
Okadar umutlandık ama boşa çıktı benim durumum farklı biraz ama sonuçda iyi bir hak kazanacaktık olmadı benim baştan beri pek umudum yoktu olsaydı güzel bir sürpriz olucaktı sadece..
Okadar oku hem emek harca üstüne çalış yıllarca ama çocuğunu bırak git oda biryere kadar çekiliyor belli bi saatden sonra çocuğu bırakmak çok ağır geliyor Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim yapabileceğimiz birşey yok maalesef

bende son ayda 3 kılo almıstım doktor fazla dedı
şekerım cıkmadı cok sukur ama sonra 1 hafta da bı kılo aldım
aslında dıkkat edeyım dıyorum ama edemıyorum ve agrlastıgımı hıssedıyorum artık
acaba şekerı cok cok azaltsammı zaten vucuda cok yararı yok
doktor bana 12 13 ıle tamamlamanı ıstyrm dedı ama sanırım 15 16yı cok rahat bulacagım
ıns o kılonun da uzerıne cıkmam tabı de
ne yapsam kılo konusunu bılemedım

kızlarr ben 5. aya kadar 1 kilo aldım 5. ayda 5 kilo birden aldım
son 2 ayda da 2 kilo aldım kilo alımım birden fırladı keşke o zaman 2-3 kilo falan alabilseydim
şimdi daha fit bir anne adayı olabilirdim ama toplamda 8 kiloya çıkıverdim birden
şekerde olduğu için doktor 12 kiloyla tamamlayalım dedi diyetisyen
ama bana göre 12-15 arası tam ideal zaten
inşAllah bende 12-15 arası tamamlarım hamişliğimi

Bende 2 kilo verdimmm kizimin kilosu iyi bebegim kilo aliyor cok sukur doguma kadar 6 kilo alirim sanirimmm bu gidisle almiyacagim sanirimmmm

Bence bu gidişin gayet normal ama son halini yüklemedin merak ettim doğrusu canımcım

Bence bu gidişin gayet normal ama son halini yüklemedin merak ettim doğrusu canımcım

evet canım ya hep çekilecem unutuyorum bu akşam unutmazsam diim kocişe çeksin fotomu yarın eklim şiştim baya bi zaten

TEkmeler cok guclu oldu melegiminnnnn sizde nasillll

tekmeler fenaaaa benimde gece bile uyandırabiliyo bazen

Oyyy nguzellll cicilerrrrr bunlarrrrrrrr heyecanlandimmm mm mm artik doguralim da giydirelim cicileri bende bantlar taclar suslu coraplari hazir cocuk olasim geldiiiii suslu pakize yapacammmm kizimi benim gibi

Giz09, fadiyez ve krizantem göbüşleriniz çok tatlı maşallah çok hoş görünüyorsunuz

krizantem göbeğin hiçte küçük falan değil gayet normal benimde böyle milletin dediklerini boşver her halukarda onlar bir kulp bulur zaten hı hı de geç büyük olsa bu seferde aaa son aylarda napıcan nasıl taşıycan derler

TEkmeler cok guclu oldu melegiminnnnn sizde nasillll

ben de artık çok güçlü ve daha sık hissediyorum oğlumu içerde dört dönüyor valla..
kızlar hatta 2 sabahtır aynı saatte hıçkırık tutuyor yavrumu galiba karnım ritmik olarak küçük küçük zıplıyor kıyamam ben yaa...

kızlar benim 50lik şeker yüklemem 141 çıkmıştı sınırı 130 dediler, 100 lük yaptırdım sadece 1i yüksek çıktı çok şükür şeker yokmuş....
enbitane ve alpinn inşallah sizin yeni sonuçlarda iyi çıkar...

eminecimm benimde senin gibi 100lükte sadece biri yüksek çıktı ama doktor yine de
diyetisyen yolunu gösterdi dikkat dedi

eminecimm benimde senin gibi 100lükte sadece biri yüksek çıktı ama doktor yine de
diyetisyen yolunu gösterdi dikkat dedi

canım bende ona şaşırdım zaten okuduğumda nette en az 2si yüksekse şeker vardır diyor benim doktorda yok dedi ama sen diğerleri sınırda demişsin belki oyüzdendir... zaten bende dikkat etmeye çalışıyorum yinede gözüm korktu bişeyi yerken düşünüyorum bi.... yinede temkinli olmakta fayda var dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…