merhabalar herkese,
2 gündür önceki sayfaları okuyorum alınan cicilere bicilere bakıyorum.e böyle baktıkça geçmiş sayfalara, benim de oğluma aldıklarımı teyzelerine gösteresim geldi :)
güle güle giydirirsin oğluna inşaallah canım hepsi çok güzel:))))))
canım büyüklerin isimlerini koymak istemiyorum başka isim söyle seninde benimde dediğim olsun diyorum. ramazan olacak görürsün diyor bende o zaman abdullah da olacak dedim abdullah neymiş ben çocuğuma senin babanın adını vermem diyor bende ramazan adını istemiyorum dedim. yani ne desem boş hiç bir dediğimi kabul etmedi. sevdiğim isimlerden bile herşeyden soğuttu beni(((((
pikocum hep karşı tarafı düşünürsen seni kim düşünecek ?
sonuçta o seninde bebeğin
benimkide dedesinin ismini istiyodu
annesi babası benim annem babam hepimiz oturuyoruz
o zaman mehmet kaan olucak oğlumuzun ismi dedi
şöyle bi baktım bişi demeyim herkesin içinde dedim
kayın validem de o zaman kaan ismini kullanırsınız dedi
patladım o çocuğu ben taşıyorum 9 ay karnımda benimde hakkım var
ben çocuğumda iki isim istemiyorum çünkü soyismimiz çok uzun
mehmet ismini de istemiyorum dedim kalktım ortamdan sinirle
o zamandan beri hiç mehmet ismi geçmiyor
ya sinsi bi planla gidince yazdırıp getirecek sürpriz yapıcak ki
yalnız bırakmayı düşünmüyorum bende gidicem sonuna kadarda direniyorum
DİREN BANU!!!
ya şunu anlamıyorum çok istiyo olsaydınız baban dedim senin ismini koyardı mehmet diye
benim kayın valide kayın peder değil kocam istiyo dedesinin ismini koyacakmış
merhabalar herkese,
2 gündür önceki sayfaları okuyorum alınan cicilere bicilere bakıyorum.e böyle baktıkça geçmiş sayfalara, benim de oğluma aldıklarımı teyzelerine gösteresim geldi :)
Eki Görüntüle 738894 Eki Görüntüle 738907 Eki Görüntüle 738908 Eki Görüntüle 738909 Eki Görüntüle 738910 Eki Görüntüle 738911 Eki Görüntüle 738912 Eki Görüntüle 738913 Eki Görüntüle 738914 Eki Görüntüle 738915 Eki Görüntüle 738906 Eki Görüntüle 738905 Eki Görüntüle 738904 Eki Görüntüle 738895 Eki Görüntüle 738896 Eki Görüntüle 738897 Eki Görüntüle 738898 Eki Görüntüle 738899 Eki Görüntüle 738900 Eki Görüntüle 738901 Eki Görüntüle 738902 Eki Görüntüle 738903 Eki Görüntüle 738916
sütüm kaçar de ya da babası yaşıyor mu vefat ettiyse
ömrü ona benzer de ne bileyim iyi değil de
ona o isimle seslendiğinde herkes bi kötü olucak de
en oğluma kızdığımda babanın ismiyle kızdığım için tepki çekicem de
ama bunları en başta söyleseydin kesin olur du bi yararı
şimdi inada binmiş biraz da Rabbim inşAllah tüm inat edenlerin inadını kırsın mülayim etsin
eşim aslında selma nisa yı çok çok beğendi,direttiğine bakma,sadece annesi üzülmesin istiyo,ama bu güne kadar sessizdim,bu saatden sonra korksunlar benden...şimdi bide ramazan geliyo,kalabalık iftar sofralarında,misafirliklerde her yerde kızımın ismini söyliycem selma nisa diycem,bölece zorlada olsa kabullenecekler...açılın ülennnnnnnn gamze geliyo
..benim karnımda bu kadar oldu, ilerde nasıl taşıyacağız biz bunları yaa
Bu arada kızlar, bebekleriniz sağlıkla doğsunda isimlere bu kadar takılmamaya çalışın, bende kayınpederimin ismini koyacağım vefat ettiği için, birde kendi istediğim isim. Eşim bile dedi yarın birgün hep senin istediğin isimle sesleniriz diğeri kimlikte kalır ancak dedi. Ama seslenilsede ağrıma gitmez çünkü isimler birbiriyle uyumlu oldu :)
..
Sorma canım yaa bir de göbeğimi görsen çok çatladı heryeri mor mor çizgiler var...
en çokta süt olayından korkuyorum yababası yaşıyor sizleride sıktım hakkınızı helal edin
Bugün midem bulanmadı çok şükürsabah artık kahvaltı etmiyorum ve kötümü bilmem ama soda içtim çok iyi geldi süt ve meyve yemeye başladım bulanmadı hala bulantıları olanlara tavsiye ederim...
kızlar bişey sormak istiyorum.doktor dün bebek için başı aşağıda dedi ama önemsiz bişeymiş gibi söyledi.bu ne anlama geliyor fikri olan var mı
çok doğru sölüysn cnm,inan banada tuhaf geliyo ben hiç kendi ailemde görmedim böle bişey,4 tane yiğenim var,ne babam ne annem ismi ne olacak diye bile sormadılar,bebek doğdu ismini ne koydunuz,ismi şu,rabbim adıyla yaşatsın derler,olay budur ya...vala cnm saygısızlık yapmak istemiyrm,ama onun yanındada selma nisa diye sevicem karnımı,yine aynı tepkiyi verirse bu sefer patlama noktam olacak çünkü isim konusunda çok doluyum artık....