2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun sıkma canını büyük ihtimalle ikinci şeker yüklemende yüksek çıkmaz,benimde ilk seker yüklememde 146 biraz yüksek çıkmıştı ikinci şeker yüklemede ise normal çıktı.aç gitmek lazım şeker yüklemeleride ben ilkinde gece 12 gibi muz yemiştim sabah 10 da ölçüm yapıldı o nedenle biraz yüksek çıktı gece dokuzdan sonra bisey yememek lazım .ayrıca ikinci şeker yüklemesi biraz zor oluyo 3 saat sürdüğü için ben bayılacak gibi oldum3.ölçümünden sonra mutlaka bişeyler ye ve de giderken 100 gr glukoz ve 2 şişe su al benim gibi şekerli su içemiyorsan limon götürüp şekerli suya sıkarsın

Teşekkür ederim canım. Aç karnınada tatlı tatlı bayar insanı :) Cumartesi sabahı yaptıracağım inşallah.

evet canım 50ik yaptırdım yüklememde 148 çıktı 140 sınırdı

sonrasında 100lük yaptırdım bundada bi ölçüm yüksek diğerleri sınırda çıktı

diyetisyene gönderdi direk beni gittim çok katı bi liste değil paylaşmıştım burda hatta
salı günü tekrar açlık şekerime bakıldı yarın sonuçları doktora götürücem bakalım ne çıktı sonuç :KK37:

Ailede olmadığı sürece sıkıntı olmaz büyük ihtimal dedi dr. İnşallah senin de düşmüştür. Geçmiş olsun.

50 lilik cok basit limonluydu gAzoz gibiydi amaaaaa 100luk bayiltti beni olacegim sandimm betbat bisi ama kizim icin ictimmmmm :KK16::KK16::KK16:

selam,

umarım herkes sağlıklı gebelikler geçiriyordur...

benim şahsen biraz moralim bozuldu sizler de aynı durumdasınızdır mutlaka bu konuda...

6 ay 6 ay doğum izni diye bizi kandirdılar şimdi herkes 6 aya çıktı sanıyor ama belki 1 belki 2 hafta uzatılacak o da daha meclisten geçmedi. 8 haftalık bebekle kalakalıcam iznim bitmiş olucak... ücretsiz izin alcak durum da yok iş yerinde sütümü sağacak oda da yok 2 aylıkken süt biterse napacak benim kızım şimdiden içim yanyor... 6 ay bari emseydi. bu çarpık düzenin çarklarından çok sıkıldım ben. ne işim var üniverste falan okudum o kadar emek ve para sonuca bakınca yazık bize gerçekten yazık :KK14::KK14::KK14::KK14:

Aynı durumdayız tatlım evet maalesef:KK43:
Okadar umutlandık ama boşa çıktı benim durumum farklı biraz ama sonuçda iyi bir hak kazanacaktık olmadı benim baştan beri pek umudum yoktu olsaydı güzel bir sürpriz olucaktı sadece..
Okadar oku hem emek harca üstüne çalış yıllarca ama çocuğunu bırak git oda biryere kadar çekiliyor belli bi saatden sonra çocuğu bırakmak çok ağır geliyor Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim yapabileceğimiz birşey yok maalesef:KK43:

bende son ayda 3 kılo almıstım doktor fazla dedı:KK43:
şekerım cıkmadı cok sukur ama sonra 1 hafta da bı kılo aldım
aslında dıkkat edeyım dıyorum ama edemıyorum ve agrlastıgımı hıssedıyorum artık
acaba şekerı cok cok azaltsammı zaten vucuda cok yararı yok
doktor bana 12 13 ıle tamamlamanı ıstyrm dedı ama sanırım 15 16yı cok rahat bulacagım
ıns o kılonun da uzerıne cıkmam tabı de
ne yapsam kılo konusunu bılemedım:KK43::KK43::KK43:

kızlarr ben 5. aya kadar 1 kilo aldım 5. ayda 5 kilo birden aldım
son 2 ayda da 2 kilo aldım kilo alımım birden fırladı keşke o zaman 2-3 kilo falan alabilseydim
şimdi daha fit bir anne adayı olabilirdim ama toplamda 8 kiloya çıkıverdim birden
şekerde olduğu için doktor 12 kiloyla tamamlayalım dedi diyetisyen
ama bana göre 12-15 arası tam ideal zaten :KK53::KK53:
inşAllah bende 12-15 arası tamamlarım hamişliğimi :KK37:

Bende 2 kilo verdimmm kizimin kilosu iyi bebegim kilo aliyor cok sukur doguma kadar 6 kilo alirim sanirimmm bu gidisle almiyacagim sanirimmmm :KK9::KK9:

kızlarr ben 5. aya kadar 1 kilo aldım 5. ayda 5 kilo birden aldım
son 2 ayda da 2 kilo aldım kilo alımım birden fırladı keşke o zaman 2-3 kilo falan alabilseydim
şimdi daha fit bir anne adayı olabilirdim ama toplamda 8 kiloya çıkıverdim birden
şekerde olduğu için doktor 12 kiloyla tamamlayalım dedi diyetisyen
ama bana göre 12-15 arası tam ideal zaten :KK53::KK53:
inşAllah bende 12-15 arası tamamlarım hamişliğimi :KK37:

Bence bu gidişin gayet normal ama son halini yüklemedin merak ettim doğrusu canımcım:KK16:

Bence bu gidişin gayet normal ama son halini yüklemedin merak ettim doğrusu canımcım:KK16:

evet canım ya hep çekilecem unutuyorum bu akşam unutmazsam diim kocişe çeksin fotomu yarın eklim şiştim baya bi zaten :KK52:

TEkmeler cok guclu oldu melegiminnnnn sizde nasillll :KK53::KK53::KK53::KK53:

tekmeler fenaaaa benimde gece bile uyandırabiliyo bazen :KK37:

Oyyy nguzellll cicilerrrrr bunlarrrrrrrr heyecanlandimmm mm mm artik doguralim da giydirelim cicileri bende bantlar taclar suslu coraplari hazir cocuk olasim geldiiiii suslu pakize yapacammmm kizimi benim gibi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar:

Giz09, fadiyez ve krizantem göbüşleriniz çok tatlı maşallah çok hoş görünüyorsunuz:nazar:

krizantem göbeğin hiçte küçük falan değil gayet normal benimde böyle milletin dediklerini boşver her halukarda onlar bir kulp bulur zaten hı hı de geç:KK9: büyük olsa bu seferde aaa son aylarda napıcan nasıl taşıycan derler :KK52:

TEkmeler cok guclu oldu melegiminnnnn sizde nasillll :KK53::KK53::KK53::KK53:

ben de artık çok güçlü ve daha sık hissediyorum oğlumu içerde dört dönüyor valla..
kızlar hatta 2 sabahtır aynı saatte hıçkırık tutuyor yavrumu galiba karnım ritmik olarak küçük küçük zıplıyor kıyamam ben yaa...:KK9:

kızlar benim 50lik şeker yüklemem 141 çıkmıştı sınırı 130 dediler, 100 lük yaptırdım sadece 1i yüksek çıktı çok şükür şeker yokmuş....
enbitane ve alpinn inşallah sizin yeni sonuçlarda iyi çıkar...

kızlar benim 50lik şeker yüklemem 141 çıkmıştı sınırı 130 dediler, 100 lük yaptırdım sadece 1i yüksek çıktı çok şükür şeker yokmuş....
enbitane ve alpinn inşallah sizin yeni sonuçlarda iyi çıkar...

eminecimm benimde senin gibi 100lükte sadece biri yüksek çıktı ama doktor yine de
diyetisyen yolunu gösterdi dikkat dedi :KK37:

eminecimm benimde senin gibi 100lükte sadece biri yüksek çıktı ama doktor yine de
diyetisyen yolunu gösterdi dikkat dedi :KK37:

canım bende ona şaşırdım zaten okuduğumda nette en az 2si yüksekse şeker vardır diyor benim doktorda yok dedi ama sen diğerleri sınırda demişsin belki oyüzdendir... zaten bende dikkat etmeye çalışıyorum yinede gözüm korktu bişeyi yerken düşünüyorum bi.... yinede temkinli olmakta fayda var dimi....

X